PSYCHOSIS Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Имаше един филм с Брус Уилис (май), в който всеки ден на вечеря семейството си споделяше най-добрите и най-лошите моменти от деня (съответно high и low). И тъй като ние сме си едно голяяямо семейство (а и нямам какво друго да правя в момента) , дайте да го започнем това нещо, пък докъдето стигне. За удобство, нека става дума за изминалия ден, а не настоящия. Например: High - подобрих времето на host (нищо, че бях трезвен, пак се зачита . Low - котката се прозя в носа ми и за малко да ме прати в кома с дъха си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 High: Посмях се искрено в любимия си failblog. low: Отново нерви с един абсурден бъг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 H: Завърших един доста комплициран data processor в Ексел. Доста интересно беше и ще спести мнооого време и работа на колегите ми. L: Няма кой да оцени красотата на избраното решение и реализацията... никой освен мен не вдява VBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 H: Видях се с най-добрата ми приятелка и още 2 приятелки, които не бях виждал от мн време и едната мн ме гушкаше L: Тръгнах си малко преди 5 от работа поради нямане на кво да права, въпреки че всевъзможните ми шефофе и колежки бяха в офиса и бачкаха Простено ми е - стажант съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 H: Ходих да си взема учебника за курсовете и съм бая доволен след като му хвърлих 1 око L: Изгубих над 30,000 чипа в pokerstars Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 High: Помогнах на бивша колежка да си намери работа, при това много по-хубава. Будалата замалко да откаже Low: Цял следобед подготвяме огромен файл - интервю с един чичо - за преконвертиране и изпращане в съседна редакция. Пичовете в последния момент решиха да зададат уточняващи въпроси и се оказа, че всъщност не искали интервюто с тоя чичо, защото... еди кво си. К*р, тате, баница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 H.: Посмяхме се хубаво у Виден и уж взехме някакви решения. L.: За пореден път ми изхвърлят ценен биологичен материал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 7, 2009 Author Share Posted August 7, 2009 High: Новият епизод на Burn Notice Ооооосъъъъъъммм!!! Low: Изпотих се 16 000 пъти, докато качвах пералнята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 High: Сглобих новия ни вентилатор! Low: Котката ми се качи на гърба с всичките си нокти. >*.*< Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 High: Ламинирах си талона за управление на МПС; измих си предното стъкло от гадните полипи от дървото до нас; направих си не лоша тренировчица; по-добре ми е от вчера Low: Пак съм с температура (37 гр.) - това за месец и нещо сигурно 15 дни така - и изтървах днес да отида на лекар за изследване на кръв; чаках да се приберат разни хора от разни места да изляза с тях, ни вест, ни кост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Х(уй) - Завърших си разказа, започвам отново да изучавам "Бушидо" Л(айна) - Имам огромна драскотина на крака, която е неприятна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 H: Изпихме водката L: Изпихме водката Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 подмених цялата ВиК инсталация на новата ми къща еба ми се мамата от копаене и изхвърляне на боклук..... 2 контейнера се пълнят трудно щото скапаните мангали в Крумово искат по 50лв надник..... бал съм ги в мамата..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 High: Приеха ме в Софийския. Смених си бинта на дясната ръка. Low: Не мога да мастурбирам с лява ръка ;(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 H: Свърших си всички (почти) задачи за деня, слушам си Уитни Хюстън... L: Тоя синузит иска да ме убие!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 L: Дадох 4 кинта за снимки за новата ми лична карта, която вчера изтече официално H: Отидох инцидентно в София, за да видя приятелката, след като ги освободиха от работа по-рано и даже и видях разни приятели, които бяха почнали да ми липсват малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Low: Писна ми вече едно и също всеки ден, имам нужда от почивка, а на всичкото отгоре майка ми ми го натяква :/ High: Събота, 7ч. сутринта ще се къпя в големия гьол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 High: имах рд Low: най-шибания рд евър Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Low: най-шибания рд евър И аз така нацелих тая година, въпреки че бях във Виена Скучничко такова... L: Киснах си вкъщи вечерта, че ме мързеше да излизам H: Зех си супер яката фанелка и супер яките панталони от София, барабар с дебели връзки за кецките и ся съм супер Limp Bizkit Btw не искате ли първо да се пише Low и после High, че да има някъф оптимизъм в цялата работа, че така сичко свършва с нещо негативно Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 H: Намерих от къде да си купя грейпфрути; направих си кардиото за деня; имам свалени някакви филмчета; ще остане време и за четене (за Уни-то) L: Утре пак до ДКЦ II - а мислех, че за един ден излизат изследванията; имам усещането, че на емоционално/любовно ниво съм си останал на 15 години, колкото и лошо да се държат с мен и колкото и продължително да е лошото държание Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 High: Everton - Arsenal: 1:6 Low: Обикаляне из руския пазар...блях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 H: Тая игра "Death to Spies" е егати зарибявката, нямам никакъв главобол L: От тия болкоуспокояващи ходя като замаян постоянно, не мога да пия, едвам излизам навън...вече знам какво му е на Хаус... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 H: Мацките обичат гипсирани пичове!!! L: Гейовете също :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 L: Нямам врат, нямам глас, не бях спал 40 часа и не успях напълно да си наваксам. H: Бях на концерт на Dimmu Borgir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 H: Пиша Магистърски проект. L: Не е мой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.