minko_vm Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 здравейте от скоро имам бонус глас на евроком и още от началото имам проблеми мисля че не са коректни щото уж имам 75мин безплатни към градски и международни стационарни номера а са ми начислили разговори за 35мин а аз съм говорил не повече от толкова общо и сега трябва след всеки разговор да си проверявам сметката ,обадих се и им казах че се съмнявам за грешка понеже не се показват повече разговори а ми отговориха че се показвали само тези които са след 75 те безплатни минути , някой знаели каква разпечатка трябва да се показва за сметката само за плащане или цялото потребление за месеца щото така то за кво ми е тоя телефон всеки път да го проверявам и да го засичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcdoctor82 Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Набутал си се яко ! Ако можеш се махай и така! Лъжат на Аванта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 minko_vm said: здравейте от скоро имам бонус глас на евроком и още от началото имам проблеми мисля че не са коректни щото уж имам 75мин безплатни към градски и международни стационарни номера а са ми начислили разговори за 35мин а аз съм говорил не повече от толкова общо и сега трябва след всеки разговор да си проверявам сметката ,обадих се и им казах че се съмнявам за грешка понеже не се показват повече разговори а ми отговориха че се показвали само тези които са след 75 те безплатни минути , някой знаели каква разпечатка трябва да се показва за сметката само за плащане или цялото потребление за месеца щото така то за кво ми е тоя телефон всеки път да го проверявам и да го засичам proverka.ekk.bg там можеш да видиш колко си говорил, до каде си говорил и как си изразходвал минутите ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 вече видях но полза няма щото има безплатни минути само за EU а за останалите страни МОЖЕ да се провеждат разговори ,ако не ви притеснява доста лошото качество на услугата която е на светлинни години от бтк ,добре че поне градските разговори са с добро качество Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.