minko_vm Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 здравейте от скоро имам бонус глас на евроком и още от началото имам проблеми мисля че не са коректни щото уж имам 75мин безплатни към градски и международни стационарни номера а са ми начислили разговори за 35мин а аз съм говорил не повече от толкова общо и сега трябва след всеки разговор да си проверявам сметката ,обадих се и им казах че се съмнявам за грешка понеже не се показват повече разговори а ми отговориха че се показвали само тези които са след 75 те безплатни минути , някой знаели каква разпечатка трябва да се показва за сметката само за плащане или цялото потребление за месеца щото така то за кво ми е тоя телефон всеки път да го проверявам и да го засичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcdoctor82 Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Набутал си се яко ! Ако можеш се махай и така! Лъжат на Аванта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 здравейте от скоро имам бонус глас на евроком и още от началото имам проблеми мисля че не са коректни щото уж имам 75мин безплатни към градски и международни стационарни номера а са ми начислили разговори за 35мин а аз съм говорил не повече от толкова общо и сега трябва след всеки разговор да си проверявам сметката ,обадих се и им казах че се съмнявам за грешка понеже не се показват повече разговори а ми отговориха че се показвали само тези които са след 75 те безплатни минути , някой знаели каква разпечатка трябва да се показва за сметката само за плащане или цялото потребление за месеца щото така то за кво ми е тоя телефон всеки път да го проверявам и да го засичам proverka.ekk.bg там можеш да видиш колко си говорил, до каде си говорил и как си изразходвал минутите ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 вече видях но полза няма щото има безплатни минути само за EU а за останалите страни МОЖЕ да се провеждат разговори ,ако не ви притеснява доста лошото качество на услугата която е на светлинни години от бтк ,добре че поне градските разговори са с добро качество Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.