sincity Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Хайде аз ще дебна да сменя някого, като излезе от играта Едит: Направих нова стая, че видях, че стана нещо с предишната, който му се играе да влиза. Едит 2: Хайде трима сме....все още.. и все още....и вече всички заспахме.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Незнайно защо мен все ме дропи няколко дни подред, затова повече няма да правя стаята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Какво стана отказахте ли се? Направих стая ако искате да направим някоя игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Как мина тоя без кос не е истина. Викнах го само, за да вдигне някой . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 А тоя всичко коз как се осрах не е истина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Шах ли играете та мислите с часове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 тая вечер играта ми е .... едит : и ме дропи през 30 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Шах ли играете та мислите с часове? Не ама върша и разни други работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 много рано налягахте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 много рано налягахте Паднаха и си легнаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Правя стая. Който му се играе, да влиза. Тук ще редактирам с информация дали е пълна стаята, но все пак проверявайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Айде още един ни трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 ААААААААААААААААААААА ти добре ли си !?!??!?!?!??!?!?!? едит: Тебе кой те е учил да играеш карти или просто имаш работа и искаш да свършим по бързо ? Мене не ме дропи... аз сам излезнах ,че трябва да вечерям и да излизам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 ААААААААААААААААААААА ти добре ли си !?!??!?!?!??!?!?!? едит: Тебе кой те е учил да играеш карти или просто имаш работа и искаш да свършим по бързо ? вътре сме но не им стигат да ни вземат играта едит:исках с акулата,ама нейсе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Мале, чистач, как можа да я дадеш онази пика на всичко коз, след като ИКИН ти беше обявил ПИКА? Стягай се малко, плс! А и при контра на безкоз накрая на мен ми дойдоха 4 деветки и едно вале. Меганещастна игра. Иво, прав си. Нямах никаква пика, казах я на троен туз. Само не знам как всички ги дропи тая игра, само мен не, хем съм на Евроком, хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Коле, на кво я викна тая пика... ако не бях оставил колегата не без, не знаеш какво ти се пишеше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 казах контра на карото!!!!ЗАЩО МЕ СЕЧЕШ?ВЪТРЕ БЯХА... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 казах контра на карото!!!!ЗАЩО МЕ СЕЧЕШ?ВЪТРЕ БЯХА... Извинявай, помислих, че казваш контра, защото е накрая на играта, а не защото имаш карта. А и имах карти за всичко коз. Няма как да знам какви карти си имал. Аз играех за валат. Уау, реваншът бе бърз) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 няма нищо,мина ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 казах контра на карото!!!!ЗАЩО МЕ СЕЧЕШ?ВЪТРЕ БЯХА... Вътре? 5 кари + кварта... имахте към 3 ръце макс. Едит: :laugh: това всичко трябваше да е пас, в бързината го льопнах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Вътре? 5 кари + кварта... имахте към 3 ръце макс. :laugh: това всичко трябваше да е пас. като ме сяка, незнаех че имаш кварта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Брутален реванш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 хайде скачайте в кюпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Че ние си играем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Абе, Икин, играй си ги тия купи, бяха валат, аз имам 6 коза...........и двете минаваха. И Иво, спрете с тия квинти тая игра де Айде и наша квинта...... и 150-150 хахахаха. луда работа Икин, нарочно им дадох ръцете накрая, че с валат не се излиза, да не си помислиш нещо друго) Не вярвах да я обърнем тая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.