sincity Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Никва карта не влиза да го еба... Мда, първата игра беше зле положението. Само веднъж дойде хубава карта, а ти пасуваше нон-стоп, явно наистина си нямал нищо. Май пак чакаме четвърти човек, че Акуила нещо го дропна сайта или нещо такова. Добре, че беше в началото на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Здравейте, тъй като и аз играя белот на компютъра от favorite-games и ми изникна едно проблемче, та искам да го споделя с вас и да ми помогнете ако можете.Проблема е че от няколко дена немога да играя "игра в мрежа" от компютъра .. иска да пращам някакъв СМС и да си закупя няколко игрални дена.До преди около седмица всичко си беше ок... Сега пробвах да направя и нова регистрация и наново записах играта, но уви, играта пак неможе да се играе в мрежа.Моля помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Нещо много се напънахте с тая контра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Свободно мястооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Нещо много се напънахте с тая контра имах добри карти ,ама ти изкара дълга боя.4 спатий и 2 пики правех Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 опа реванша се заформя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Хайде де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 otkradnahme wtorata Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Луда работа. Втората почти я бях отписал, ама партньорът ми е железен. Добре, че каза контра, че аз се почудих дали сега беше моментът Леле, ужасно начало на третата. И тази, ако я обърнем.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 ехх един път ще ми влязат 4 туза и ще се бъгне играта... иначе 2 на 1 - гг Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 да спираме че почна мача,а?ставаме все по добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 да спираме че почна мача,а? Аз го гледам с едното око и вече Левски губят, така че мога и да играя едновременно. Ако и Акуила спре да го дропва де, ама както кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 аз гледам МАНЧО,ама и те вече губят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 На мен днес много ми дропи, все няма връзка със сървъра. ПП Гледам сте се отказали вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Кандидати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Да тук съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 И аз съм навит,още 1 ни трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 вътре съм 3/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Добре, ще ми кажете ли ако знаете, защо вече ми иска даплащам за да играя онлайн белот... толкова ли никой нищо незнае.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Добре, ще ми кажете ли ако знаете, защо вече ми иска даплащам за да играя онлайн белот... толкова ли никой нищо незнае.. ?Първо, не това е темата, в която да питаш. И второ сам си отговаряш на въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Добре, ще ми кажете ли ако знаете, защо вече ми иска даплащам за да играя онлайн белот... толкова ли никой нищо незнае.. ? Играй в този сайт, в който и ние. За сега е безплатно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Не знам кой ми беше съотборника ама добра игра Аз ти бях. Но малко ти се губят нещата. Или мразиш да броиш. Трябва да играем на живо, за да се чуваме как се псуваме. Така ме чуваше само шефката... И половината офис сграда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Игричка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Игричка? може Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 к'во стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.