w00x Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 И за двете неща, с уточнението, че нямам BD-устройство, а говорим за рипнато съдържание върху диска. Като тази класика например . . . И аз нямам Blu-Ray устройство, но има достатъчно имиджи в интернет. Явно ти си специален, защото при мен насичаха на старата ми машина филмите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 И аз нямам Blu-Ray устройство, но има достатъчно имиджи в интернет. Явно ти си специален, защото при мен насичаха на старата ми машина филмите. Видеокартата ти е била много добра, но ми се струва, че като цяло машинката по-скоро не се е справяла с потока, който е трябвало да се прехвърли към нея. т.е. необходимата достатъчна бързина за компютъра е заради големия поток информация, който трябва да се прочете от диска и да се прехвърли към видеокартата за да направи после тя хардуерно декодиране на видеото. При мен P4 3.2 HT/DDRII-667 се оказва достатъчно, за да може дори със слаба карта като HD3450 да се възпроизвеждат безпроблемно Blu-ray имиджи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
resonance Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Защо се занимаваш с тея кодеци пробвай www.KMPlayer.com Всички кодеци са вградени и ако не са ти слаби компонентите небитрябвало да имаш проблеми. Въпреки че е лаптоп мисля че няма да имаш проблем при гледането, най-важно според мен е видеото да подържа новите стандарти и технологии 9300 макар и на лаптоп трябва става. ама знам ли и аз да не обидя някой съфорумец това си е мое мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.