ov3rm4n Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Търси се видео карта с тв аут - внимание - за PCI слот!! И моля да не си губим взаимно времето с празни моабеди! Постове от сорта на "Ми за кво тие..." - "Ми кво е тва..." - "Ми земи си земи аджипи..." и подобни ще се затриват! Не си правете труда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Търси се видео карта с тв аут - внимание - за PCI слот!! И моля да не си губим взаимно времето с празни моабеди! Постове от сорта на "Ми за кво тие..." - "Ми кво е тва..." - "Ми земи си земи аджипи..." и подобни ще се затриват! Не си правете труда! Posledno v izotserviz gledah. ATI pci s tv out 16/32 mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Tuka ima edna: asus s 2 mb na chipa pishe ati 3d rage II + dvd otzad ima: s-in av-in av-out s-out Po princip ne e za prodavane, ako beshe, shtiah da pusna topic. Kaji cena, ako me ustroiva, shti ia prodam, ako ne - niama Ne mi se pazari. A i malko sym ti syrdit, za onaia tema s izkupuvaneto na charkalycite, az takyv dylyg mail pisah s neshta za prodavane na 30% ot most, i otgovor ne poluchih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 30, 2004 Author Share Posted April 30, 2004 poznai, да ти се извиня първо за това... Много си прав да ми се сърдиш и благодаря, че все пак продължаваш да отговаряш на постовете ми! Не че това ме извинява по някакъв начин, но инициативата беше съвместна с един познат - който не пое нещата толкова сериозно, колкото очаквах. Това обаче наистина си е мой проблем и ти си прав, че трябваше поне да ти отговоря. Възможно е обаче просто да съм се ошашавил от всичките писма които дойдоха (офертата не беше пусната само тук) и за това да ми е убегнал от вниманието ника ти. Съжалявам. За тази карта - ще изчакам още оферти, макар че по мои наблюдения не са толкова разпространени тези играчки, а трябва да се разходя и до ИзотСервиз - казаха, че и там имало и ще ти пусна ЛС, ако проявя интерес. За да не стане като миналия път - ако до 3 дни не получиш ЛС, считай го за отрицателен отговор. За пазарлъка е ясно - знаеш моето отношение към него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.