INCINERATOR Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Имам нелицензиран уиндоус XP, но вече имам и лицензиран. Възможно ли е да сменя лиценза без да преинсталирам уиндоус? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Ако версията съвпада - ДА. ако си го кракнал - май няма да стане... За Виста ли говориш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted July 29, 2009 Author Share Posted July 29, 2009 Имам инсталиран нелицензиран XP, а вече имам купен диск с лицензиран XP. Искам нелицензирания да го направя лицензиран без да преинсталирам. Дали е възможно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Ако е минал Genuine Advantage Validation, мисля че няма как... Но някой по запознат да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Имам инсталиран нелицензиран XP, а вече имам купен диск с лицензиран XP. Искам нелицензирания да го направя лицензиран без да преинсталирам. Дали е възможно? Има упътвания как да смениш серийния номер. Като въведеш лицензирания, ще ти прекара Geniune Advantage Validation Tool-a, ще те поздрави за покупката и ще ти даде всичките ъпдейти дето не ти ги е давало до сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Пробвай с това Change key Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.