Sothbiss Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Xeon, сега, ако си едитнеш поста и махнеш спойлера, цена няма да имаш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Хареса реалистичното представяне на мизерията и отношението на хората, което малко се наруши от тип Рамбо акцията по едно време, но въпреки това замисъла е оригинален Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 На мен ми стана криво от начина, по който свръши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 На мен ми стана криво от начина, по който свръши... На мен пък ми хареса , защото не знаем какво да очакваме след 3 години , когато се върне Джонсън Може да е докарал още 20 такива кораба или пък ще е интересно каква ще е реакцията на човечеството при идването на още скариди.. Доста интересно продължение се заформи с този край според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Хареса ми много. От начало започна малко странно, като документален, но това е търсен ефект, и се е получило страхотно. Джаксън е мозък! А, "Мистериозният" кораб, под палатката, е "отчупеното парче" от кораба-майка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Що ми се стори много тъп ? Идеята за извънземни е хубава ама другото куца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Що ми се стори много тъп ? Идеята за извънземни е хубава ама другото куца... Е те това ме размаза. Викаш свежа, новаторска идея е филм за извънземни, досега никой не се е сещал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 На мен ми хареса МНОГО! ама МНОогоогоО!ОООХогогогогог! Малката версия на Чистача мисли, че е много прост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Еми District-10 ще е зле направен сигурно, защото вече се намесва сапунката и като знам, че повечето продължения ги скапват, не хабя добри надежди за другата част. Вярно, че филма е нестандартен, вкарано е нещо новаторско по добър за зрителите начин, обаче това пак не ми носи доверие. Обаче да не бъда писимист, нека да се окаже добро продължение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Не е кой знае какво този филм, на мен не ми хареса. Накрая само секс дето не прави извънземното с нашият толкова се заобичаха....не бих си го пуснал повторно. Дано ако има втора част да наблегнат на екшъна малко повече,при положение, че показаха доста яки пуцалки Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Да, някоя екшън сцена от ХЛ2 трябва да се вкара. Само да не вкарат екшън сцена от рамбо, щото тогава една планета няма да им стигне за трепаницата със сигурност! Ти как очакваше да завърши, с междугалактически брак ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Само една дума - перфектен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Не очаквах това от теб бе тииф! Няма ли да вкараш някакви пояснения, нещо над което другите да изкарат пакетче семки и да почоплят малко? Иначе съм съгласен с теб, макар и на моменти да има някои неща, които да не са много по вкуса, те се връзват с филма или поне като го изгледаш вече си забравил за малките дразнещи детайли. И съм учуден, че такъв хубав филм се разисква толкова малко във форума! Имаше къде по-лоши заглавия, които се дискутираха много повече. Или филма е толкова перфектен, че хората остават без думи или само определен брой хора мислят, че е хубав и си изплакват задоволството в темата през няколко дни? И малко за филма, главният герой е точен пример как не трябва да се назначава човек за строго секретни дела! Ще се прави на не толкова лабилен пред рейнджърите, па накрая какво стана. Има някакъв чар във факта, че не са избрали известни актюри да играят във филма... придава му неподправени и уж реални рекции от страна на актюрската игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Filma e unikalen. Imashe neshta, koito nqkoi shte gi opredelqt kato nerealni, no tova e sci-fi. Imashe po neshto za vseki. Imashe drama, comediq, efekti, action i t.n. Neshto s koeto malko sci-fi mogat da se pohvalqt. Shte ti dam primer. Star Trek - film s nad 8 ocenka - dramati4nite elementi bqha pove4e ot smeshni - no kato cqlo ne beshe losh. Novatorska ideq - v hollywood da si novator imaiki napredvid kolko filmi izlizat vsqka godina si e postijenie. Obshto vzeto, koito se e izcepil che filma bil tup opredeleno nqma vkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Филма определено кефи с псевдо-документалния си стил, с нигерийците и техните "магии", с шуро-баджнашкото назначение на главния герой, с пристрастяването на "скаридите" към котешка храна, с музиката... въобще събрани са доста интересни хрумвания. Краят също е нестандартен и честно казано се надявам да няма продължение. 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Filma e unikalen. Imashe neshta, koito nqkoi shte gi opredelqt kato nerealni, no tova e sci-fi. Imashe po neshto za vseki. Imashe drama, comediq, efekti, action i t.n. Neshto s koeto malko sci-fi mogat da se pohvalqt. Shte ti dam primer. Star Trek - film s nad 8 ocenka - dramati4nite elementi bqha pove4e ot smeshni - no kato cqlo ne beshe losh. Novatorska ideq - v hollywood da si novator imaiki napredvid kolko filmi izlizat vsqka godina si e postijenie. Obshto vzeto, koito se e izcepil che filma bil tup opredeleno nqma vkus. Чак пък перфектен със сигурност не е. Ефекти и екшън ги има колкото да не е без хич... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Чак пък перфектен със сигурност не е. Ефекти и екшън ги има колкото да не е без хич... За тебе, ефектите и екшъна ли са нещата които правят един филм уникален? Щото ако е така, горещо ще ти препоръчам "Денят на независимоста", има по много и от двете, но това в никакъв случай не му пречи да е пълен боклук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 За тебе, ефектите и екшъна ли са нещата които правят един филм уникален? Щото ако е така, горещо ще ти препоръчам "Денят на независимоста", има по много и от двете, но това в никакъв случай не му пречи да е пълен боклук! А да забеляза, че аз коментирам казаното от него??? Да съм казал някъде, че това е което прави за мен филма уникален??? Да съм казал някъде, че филма е боклук??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 М'не, но каза : Чак пък перфектен със сигурност не е. Ефекти и екшън ги има колкото да не е без хич... Което се чете като да те интересуват точно тези работи, т.е. ако не са в изобилни количества, то тогава филмът не струва, е бозав, е боклук, не уникален и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 М'не, но каза : Което се чете като да те интересуват точно тези работи, т.е. ако не са в изобилни количества, то тогава филмът не струва, е бозав, е боклук, не уникален и т.н. Нещо нарочно се правиш на тъп... Първо както казах това за екшъна и ефектите, се отнася към цитираното мнение на Thief. Второ това, че не е перфектен, си е съвсем отделно нещо независещо от това, че няма ефекти и екшън. Освен това никъде не съм казал, че филма не е уникален, казах че не е перфектен, има голяма разлика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Нещо нарочно се правиш на тъп... Първо както казах това за екшъна и ефектите, се отнася към цитираното мнение на Thief. Второ това, че не е перфектен, си е съвсем отделно нещо независещо от това, че няма ефекти и екшън. Освен това никъде не съм казал, че филма не е уникален, казах че не е перфектен, има голяма разлика! 'Начи, виж с'я! Кой се прави на тъп е отделен въпрос.... Ако искаш да изглеждаш по - форумно интелигентно, научи се да се изразяваш ясно! Никой не е в емпатична връзка с теб та да пишеш примерно само с препинателни знаци. Във всички случаи от години не беше излизало нещо толкова добро, особено пък за жанра SI-FI, на мен лично ми е писнало от хвъркати китайци, герои (задължително американски) които спасяват света от затриване поради предозиране с небет-шекер които при това го правят без да си презаредят патлака или с бутафорни, страховито изглеждащи, гигантски пушкала. Също така ми е втръснало до смърт и от вампири, върколаци, гигантски буби и охлюви стръвници. От всички изброени до тук лайна нито едно (може би с изключение на пушкалата) не присъстваше във филма - така, че за мен този филм е перфектен! Ако имаше повече баталии или ефекти просто щеше да се разводни основната идея, която беше имено да се покажат тези събития през погледа на съвсем обикновеният човечец, попаднал на неподходящият пост, при това в наши дни. Айде пък аз да те попитам - Ти да видя нещо нереално някъде в сюжетната линия....? Или да си забелязъл реакция, поведение или постъпка коато да не е характерна или логична за сегашното общество? Кое точно ти се струва не на ниво, удавническата реакция на нашият човек на краят на филма ли!? Както и да е! Не ми се влиза в тъпи пререкания, които не биха довели до нищо добро. Не мисля и да продължавам тази дискусия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 'Начи, виж с'я! Кой се прави на тъп е отделен въпрос.... Ако искаш да изглеждаш по - форумно интелигентно, научи се да се изразяваш ясно! Никой не е в емпатична връзка с теб та да пишеш примерно само с препинателни знаци. Във всички случаи от години не беше излизало нещо толкова добро, особено пък за жанра SI-FI, на мен лично ми е писнало от хвъркати китайци, герои (задължително американски) които спасяват света от затриване поради предозиране с небет-шекер които при това го правят без да си презаредят патлака или с бутафорни, страховито изглеждащи, гигантски пушкала. Също така ми е втръснало до смърт и от вампири, върколаци, гигантски буби и охлюви стръвници. От всички изброени до тук лайна нито едно (може би с изключение на пушкалата) не присъстваше във филма - така, че за мен този филм е перфектен! Ако имаше повече баталии или ефекти просто щеше да се разводни основната идея, която беше имено да се покажат тези събития през погледа на съвсем обикновеният човечец, попаднал на неподходящият пост, при това в наши дни. Айде пък аз да те попитам - Ти да видя нещо нереално някъде в сюжетната линия....? Или да си забелязъл реакция, поведение или постъпка коато да не е характерна или логична за сегашното общество? Кое точно ти се струва не на ниво, удавническата реакция на нашият човек на краят на филма ли!? Както и да е! Не ми се влиза в тъпи пререкания, които не биха довели до нищо добро. Не мисля и да продължавам тази дискусия. Като не ти се влиза в тъпи пререкания можеше да не започваш такова! Смятам че е очевидно, че щом цитирам нечие мнение е очевидно, че коментара е свързан в някакъв контекст с него, това че ти лично имаш нужда от пояснения си е твой проблем. Току що забелязах и още нещо интересно Аз вече го гледах. Не е лош филма, започва доста нестандартно и до един момент продължава да бъде такъв. Краят естествено е доста бозав и претупан, а нещото което най-много ме изнерви е очеизваднаото заявяване, че ще има втора част... твой пост от първата страница - значи за теб перфектния филм е с бозав и претупан край! Евала, да ти имам вкуса за филми... Колкото до нереалното - акцията на двамата до централата, като изключим нея наистина точно реализма беше силата на филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Като не ти се влиза в тъпи пререкания можеше да не започваш такова!Смятам че е очевидно, че щом цитирам нечие мнение е очевидно, че коментара е свързан в някакъв контекст с него, това че ти лично имаш нужда от пояснения си е твой проблем. Не аз го започнах, ти подскочи като ощипана мома , трябва да има защо.Току що забелязах и още нещо интересно твой пост от първата страница - значи за теб перфектния филм е с бозав и претупан край! Евала, да ти имам вкуса за филми... Колкото до нереалното - акцията на двамата до централата, като изключим нея наистина точно реализма беше силата на филма Да ти е минавало през главата, че от тогава може да съм го гледал още няколко пъти при това преведен (първият път не беше)? Не държа да ми обясняваш кое точно беше нереалното при тази акция, по-добре го изясни за себе си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Не аз го започнах, ти подскочи като ощипана мома , трябва да има защо.Да ти е минавало през главата, че от тогава може да съм го гледал още няколко пъти при това преведен (първият път не беше)? Не държа да ми обясняваш кое точно беше нереалното при тази акция, по-добре го изясни за себе си! Не съм започвал нищо, аз давах мнение за филма, ти започна да даваш оценка на моето лично мнение започвайки тъпия спор. За другото извинявай, не ми беше минавало през главата, че ти трябват няколко гледания за да осъзнаеш и оцениш един филм и че гледаш филми без да разбираш какво казват Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Не съм започвал нищо, аз давах мнение за филма, ти започна да даваш оценка на моето лично мнение започвайки тъпия спор. За другото извинявай, не ми беше минавало през главата, че ти трябват няколко гледания за да осъзнаеш и оцениш един филм и че гледаш филми без да разбираш какво казват Ставаш жалък вече, но както и да е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.