GOGO Posted November 11, 2002 Share Posted November 11, 2002 Абе ако Duke Nukem е такв, къвто е на рекламното филмче, значи става и ще се играе. Повече от тва не ми трябва. Ако му е насрана историята няма да се играе много, ама пак поне малко. Ш'видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted November 11, 2002 Share Posted November 11, 2002 Kato stana wapros za wolfenstein me hwashta iad...igrata ima perfektna grafika, po moe mnenie, dori na uniformite na SS-owcite si lichi koi e poluchil zhelzen krast dori, a tia nowi igri s prehwalena grafika (SoF 2 naprimer) ne warwiat na moia comp kakto triabwa, dokato Wolf-a si leti na max detaili.Zashto ne prawiat poweche igri kato wolf, a triabwa sega da si wzimam Geforce 4?E dobre, pone UT 2003 go naprawiha lek, no drugi igri s mnogo po-losha ot negowata grafika imat chudowishtni iziskwania, koeto e mnogo tapo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 11, 2002 Author Share Posted November 11, 2002 Ave vsichko e vuv videoto, ti znaesh sega za kakvi karti pravqt igri... Need for speed HP2 kato q pusna na 1024x768x32bit s 4x FSAA ( Full Scene AntiAliasing ) grafikata e neveroqtna ama se dviji s 5 fps ) , a sum s Geforce 4 MX460 128MB DDR, taka che neshtata si otivat kum geforce Titanium ili Ati radeon 9700 koeto znachi ot 300-400$ karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 11, 2002 Share Posted November 11, 2002 Zavisi ot kartite oba4e nqkoi igri imat otvratitelno grafika ako 6te6 i na 2024x.. da gi pusne6 az sam s GeFroce 2 MX 64mb i za sq all ot novite mi varvat i zato ne smqtam da q smenqm dokato niskarat 256RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 11, 2002 Author Share Posted November 11, 2002 To nomera e ne dali shte q podkarash, a dali shte podkarash s vsichki ekstri. Verno che nqkoi igri imat ujasna grafika, ama shtoto sa sus star engine, imat losha kompresiq na teksturite itn... Za wolfenstein ne znam kak sa go napravili, ama tozi Q3 engine tam napravo e zablestql, samo ako vidish paqjinite, svetlosenkite ot faklite, otrajeniqta na metalnie povurhnosti... super e prosto, MOHAA sushto ima Q3 engine ama tam ne sa go izpipali chak tolkova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 11, 2002 Share Posted November 11, 2002 MOHAA super qka grafika posto kato all na High uniformite sa super detailni igrata e qka sam za SP za MP ne e koi znae ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 11, 2002 Author Share Posted November 11, 2002 uniformite sa qki , ama nqma reflections, lighting-a ne e mnogo dobre napraven, muglata ne e izpipana, wall mark ne sa kakto trqbva... az puk se zaribih da q igraq na MP predi SP Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 11, 2002 Share Posted November 11, 2002 М/у другото, ако Duke Nukem Waiting Forever изглежда като Sof 2, но с малко по-раз4упен gameplay, ще си заслужава. Например да има стрелба от кола/лодка/квото, Half-Life type карти (с lоading-и место на нива), щитове, чупещи се стени, весели оръжия (на-вече Desert Eagle 50), яка история. Това би било добре. Ако излезе де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 11, 2002 Share Posted November 11, 2002 Venom ili chochosan ili neznam koi se obrashtashe oshte kam men NQAKADE da sam pisal QUAKE 2 ima iak SINGLE !!!!!!??? citiram kvo biah kazal ( koito iska FIND : "single" . Ta biah kazal : "DUke Nukem Forever shte e hubava Zashtoto mnogo neshta v neq shte napomnqt QUake 2 daa Quake samo che s Iak sINGLE i po dobar engine " t.e. Duke Nukem shte napomnq samoto igra Quake no s iak single i mnogo po dobar enjin demek neshto kato zavrashtane kam staria Duke Nukem i QUake s iaka grafika i specializirana za SIngle player na za Multy . BTW kolko hora ot vas igraqt 3D shooteri predi 98ma ? NE KAZVAITE CHE NE E IMALO ako gi nqamashe oniq togava sq nqaashe da ima Unreal 2003 . i drugo : ENGINE-a li e nai iakoto neshto na edna igra ? molq glasuvaite tva sa gluposti we ako mislite taka zimaite vednaga PlayStation 2 li kvo beshe noviq playstation da se kefite na grafika i palna TUPOTIQ . AAAA Edin primer za "TUPIQ" enjin na QUAKE 2 i to bez nikakvi obrabotki (Half life SIN i bla bla bla biaha s malko podobren Engin na quake 2 . ) ta primera e HERETIC 2 ... 3rd Person e ama govorq za grafika kvo da ne e tupa ? sq moje i da e ama se pak tva e izobshto neobrabotvan ENGIN na quake 2 ( kakto se vodishe SIVATA ili KAFIAVATA igra .. ) A ta koito kaza che se nervil che Quake 2 se igrael dori sled Quake 3 ami igrae se shtoto e po hubav Quake 3 ima iak ENGIN i PISHKA !!!!! nishto drugo tup design na nivata tup speed na igrata tupi skinove tupi menuta sichko e TUPO. I koito pak kaza che ne sam igral novi igri ili neshto podobno ima mnogo novi igri ama samo malko ot tiah si zaslujavat . specialno za 3D shooterite mislq che ot SOF 1 moje bi 2 ne mi haresa mnogo ta ot sof1 za Single hubav 3D shooter ne e izlizal i Duke Nukem shte e tozi 3D shooter . Btw vie ako sazdavahte igra bihte li q pusnali kogato na pazara taman sa izleznali C-S ( predi 2 godini li kolko beshe ) predi tva Quake 3 posle Unreal Turnament Wolfenshtains & Compania ili Sof 2 ili pa oshte po malko Unreal 2003 ??? posle shto se otlagala igrata ami WarCraft3 shto se otlagashe shtoto se igraeshe BROOD a sled tova i DIABLO 2 makar i ne ot vsichki . A Interesna informaciq : Vapreki izlizaneto na WarCraft3 v Korea ne se igrae igrae se oshte Brooda i vse oshte ima po 10 000 koreici deto pukat postoianno i vse oshte ima 2 Televizionni Kanala posveteni na Brood War . ( tva samo za info ) Ako sam mnogo nerazbran se izvinqavam ama slusham Muzika igraq Roller Coaster Tycoon 2 ot vreme na vreme i chatq v mIRC ... taka che mi e trudno da mislq ednovremenno za 4 neshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 11, 2002 Share Posted November 11, 2002 aaaa BTW toq Guest e JOKe zabraih da se logna ta JOke e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_Undyning Posted November 12, 2002 Share Posted November 12, 2002 Da vijdal sam i moga da kaga 4e ne e koi znae kolko o4akvana,grafikata prili4a na UT (za oarviq govora ne za noviq) za GP neznam ama sam igral Duke Nukem i nemi xaresa osobenno Brato znae6 li ot kude da si q drupna.Za6toto Duke Nukem mislq 4e purvata 4ast be6e i purvata igra koqto si ka4ih na kompa i mnogo iskam da q imam ako znae6 nqkakkuv site mi kagi za6toto vuv P2P ne stava vsi4ki failove sa ghost na Duke Nukem Forever mnogo gadno.Dano da mi pomogne6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 12, 2002 Share Posted November 12, 2002 V kakuv smisul po razchupen GP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 12, 2002 Share Posted November 12, 2002 Мъж. Не се нерви (за JOKe става дума). Идеята ми беше, че Quake 2 аз не мога да го гледа, а като не мога да го гледам трябва да го играя със затворену очи А онова че само 1 нещо се играе имах предвид Counter-Strike-ерите, дето от тях друг FPS по залите не вирее. И SoF 1, и SoF 2, и Aliens vs. Predator и 1 и 2, и Half-Life: Opposing Force - все хубави игри, ама като няма кой да ги играе. А, и разбира се, че engina не прави играта, ама може да я засере. Ако Duke-а не е много грозе, все ще се играе. Ако пък е и интересен, може да стане и игра на годината, в която излезе (ако излезе). А, да! Да не забравя. JOKe пита кой е идрал FPS преди 1998. Аз съм играл Wolfenstein 3D. Помните ли го? Не знам вече коя година беше. Дори съм го превъртъл веднъж (някакси). Даже още от тогава ми сотана GOGO. Хванал съм се да играя игри още от 6-7 годишен и бая неща съм видял. И знам че ако Duke Nukem Waiting Forever излезе с нещо, което и най-малко наподобява Unreal Tournament 1 engine, то Господ да му е на помощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 12, 2002 Author Share Posted November 12, 2002 damurda SP - Single Player MP - Multiplayer GP - Gameplay wolfenstein ne beshe realna 3d igra, doom e purvata realna 3d shtoto v wolfenstein nqmashe takova neshto kato visochina, pogled nagore ili nadolu, imashe samo edin horisontalen labirint, tochno kato screensaver za win98 purviq put kato q igraeh napravo se izpovrushtah shtoto me hvana morska bolest )))), predi taq igra nqmashe takova neshto ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 12, 2002 Share Posted November 12, 2002 Undying Ako kage imeto na Koi ot Duke ti trqbva 6a ti go namera 4e nesi gi spomnqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 12, 2002 Share Posted November 12, 2002 Plqmpate si pak 6turotiiki a ne ste spomenali nikade tri ot nai-qkite Single player games Stava duma za Blade of Darkness , batko vi Max Payne i ne na posledno mqsto ONI !!! V sravnenie s teq igri bozi ot sorta na Half-life i Quake 2 (govorq za single playera na teq igri ) izglejdat nai-malkoto sme6no. Heretic navremeto be6e mnogo dobra igra.Po onova vreme ima6e i drugi zdravi igri za single player kato da re4em Blood 2 i Shogo, ako si gi spomnqte Kato istoriq naprimer Blood 2 trepe otvsqkade po noviq Half-life.Taka i ne razbrah kakvo tolkova vijdate v sme6niq siujet na Halfa.Duke Nukem e klasika.Ne moga da ne si pripomnq dylgite no6ti prekarani v qko pucane v multy.Zaedno s DooM teq dve igri sa mi otneli takova koli4estvo syn 4e ne moga da go navaksam nikoga Ta taka Duke Nukem Forever ako izleze nqkoga,a az si mislq 4e 6te izlezne , 6te da e ne6to kultovo. Do sega 3D Realms sa vadili qki igri i si mislq 4e i v tozi slu4ai nqma da se opleskat.Ili pone se nadqvam A ako se opleskat kakvo tolkova Zadava se DooM III vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 12, 2002 Share Posted November 12, 2002 Dobre kato izlezne 6a q vidim kva 6a e taq Duke Nukem Forever pove4e nqma ko da kaga po tozi vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 12, 2002 Share Posted November 12, 2002 Znam kakvo SP,MP i GP! Prosto se chudeh kolko po razchupen moze da bude GP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted November 12, 2002 Share Posted November 12, 2002 Plqmpate si pak 6turotiiki a ne ste spomenali nikade tri ot nai-qkite Single player games Stava duma za Blade of Darkness , batko vi Max Payne i ne na posledno mqsto ONI !!! V sravnenie s teq igri bozi ot sorta na Half-life i Quake 2 (govorq za single playera na teq igri ) izglejdat nai-malkoto sme6no. Heretic navremeto be6e mnogo dobra igra.Po onova vreme ima6e i drugi zdravi igri za single player kato da re4em Blood 2 i Shogo, ako si gi spomnqte Kato istoriq naprimer Blood 2 trepe otvsqkade po noviq Half-life.Taka i ne razbrah kakvo tolkova vijdate v sme6niq siujet na Halfa.Duke Nukem e klasika.Ne moga da ne si pripomnq dylgite no6ti prekarani v qko pucane v multy.Zaedno s DooM teq dve igri sa mi otneli takova koli4estvo syn 4e ne moga da go navaksam nikoga Ta taka Duke Nukem Forever ako izleze nqkoga,a az si mislq 4e 6te izlezne , 6te da e ne6to kultovo. Do sega 3D Realms sa vadili qki igri i si mislq 4e i v tozi slu4ai nqma da se opleskat.Ili pone se nadqvam A ako se opleskat kakvo tolkova Zadava se DooM III vse pak ami da Blood 2 beshe s iak engin i iaka igra ama blood 1 mi haresa poveche a Max payne e 3rd person as govorih po princip samo za 1st personi samo spomenah Heretic 2 zaradi Engine-a ne zaradi gameplaya Btw neznam koi kaza kolko razlichni Gameplaya moje da ima ta otgovora mi e : Pusni Doom 2 posle Quake 1 Quake 2 QUake 3 Unreal Tournament Couter Strike i za krai Blood 2 ili SHOGO tochno shtoto sa baia FAST i shte razberesh ( igrai na sichko za 1-2 chasa obshto ) aaa ai maham se sha pisha utre v foruma che mi se obadiha po tel i moje da ne zatvorq do 1 chas leka vi ( tva nqama vrazka s foruma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Undynin Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 Undying Ako kage imeto na Koi ot Duke ti trqbva 6a ti go namera 4e nesi gi spomnqm Da ti kaga to na vsi4ki im trqbva Duke Nukem Forever ama kato gledam 4e ima statii za neq o6te ot 1999 i napravo me ot4aivat no kakto i da e.Mi ako moge6 da mi dade6 link za po starata versiq na Duke mislq 4e se vode6e Duke 3D ne6to takova samo 4e me interesuva dali ne sa iskarali nqkav patch za neq ta da poopraat grafikata malko 4e e mnogo nazubena .I da te pitam o6te ne6to moge6 li da mi kage6 sitove kato warez.ru koito ima baq igri filmi i tn,za6toto az do predi 2 sedmici ne go znaeh tozi site no ot kakto mi pusnaha kabelen internet go nauchih ako znae6 mi napi6i ili vuv foruma ili mi gi prati na po6tata ako ti se zanimava (purvanov@abv.bg) ina4e email e mnogo stabilen taka e kato ne mi idva ni6to na glavata 6te buda Presidenta .Mnogo sum ti blagodaren ti si purviqt 4ovek koito moge i da mi svur6i usluga vuv internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 13, 2002 Author Share Posted November 13, 2002 KILLERINCHO ti pak nishto ne si razbral Nito ONI nito Max Payne sa FPS, a Blood 2 za single player e pulen bokluk, ima hubava grafika shtoto Lichtech engine e qk, ama nqma nikakuv smisul, vurvish i trepesh bez nikva trupka... a ako razshirqvash taka janrovete, probvaj Morrowind da vidim togava kakvo shte kajesh, ama pusni vsichko na max. FSAA, Direct3D best image quality, pone 1024x768.... ako vidish po dobra grafika ot tova, kaji mi kude da q namerq Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 На Half-Life не толкова ми харесв SP, колкото обстановката, която създава. Пзволява ти да вникнеш в играта, место само да тичаш и да пуцаш по чудовища. Хората са вложили много мисъл. Не като Gore: Ultimate Soldier (знаете ли го?), дет имаше фабула, само колкото да не е без хич. Лошото на Doom\Heretic\Duke Nukem 3D, беше че нямаше никаква фабула, само една голяма патаклама. Това може и самп по себе си да е хубаво (някой хора харесват Serious Sam), но не трябва само по това да се съдят игрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 Ami neznam!Da kazesh che Rainbow six ili Global ops. imat nqakukuv smisul,ili nqakakvi razlichni taktiki i t.n ,dobre.Obache HL si beshe tochno igra ot tipa na Doom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 Chochosan dokolkoto zabelqzvam stava duma samo za action igri a ne za RPG games.Ako smqta6 4e Morrorwind e shooter tvoi si problem.Kolkoto za dobra grafika moje6 da pogledne6 naprimer Blade of Darkness na full extri i moje6 da pogledne6 sy6to i Arcanum.Dokolkoto si spomnqm nqkoi se prevyznasq6e na tema siujet i istoriq na igrata Half-life.Stava duma za istoriq a ne za gameplay i ako ne gi razli4ava6 sy6to tvoi si problem.Sravnqvah istoriite na Half-life i na Blood 2 a ne gameplay-a.Ne sym im sravnqval dori i grafikata taka 4e ne vijdam za kakvo mi govori6 za grafika.Mai ti ne si razbral za kakvo stava duma.I ne moga da razbera naistina kade to4no vnikva6 v igrata kato stava duma za half-life.I tam vyrvi6 i trepe6.Nqma razlika nqma i trypka.Az pone ne namerih trypka v taq otkrovenno typa za mene igra.Vsy6tnost sa mnogo malko igrite s dobyr siujet i fabula i half-life ne e mejdu tqh.Pone spored mene e mnogo elementarna ot taq strana.Kato gameplay moga da kaja 4e sy6to ne me kefi.Ne e doizpipana i ot kym taq strana.Nqma plavnost v dvijeniqta ima dovolno mnogo bygove i mnogobroinite patchove ne mojaha da opravqt ne6tata izob6to.Za grafikata i izob6to nqma da govorq.No e elementarna igra i pove4eto lamers q smqtat za vyrha.No tova si e tehen problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 13, 2002 Author Share Posted November 13, 2002 Oh Kilerincho, gorkiq ti si edin ot ujasno redkite sluchai koito ne sa haresali Half-life. Ave pich, pitaj kojto i da e ve, kojto i da e, she ti kaje che Half-life si e prosto kakto se kazva "landmark" v FPS, vij review-tata na vsichki, ama vsichki gamerski spisaniq i togava mi govori, tva che na teb lichno ne i e haresala si e drug vupros... Gamers Workshop chel li si? Vqrvash li im na tqhnaa pretzenka? Ami te napravo q obojestvqvaha taq igra... A puk za trupka, otkum horror elementa, nqma druga kato half-life, otkum podnasqne na istoriqta e super originalna, AI-to na horata oponenti e ludo... i pak povtarqm, shtom na teb ne ti haresva, ne kazvaj che igrata e tupa. Nqma da psha poveche shtoto toq forum stava susho kato oniq za PSX, XBOX... deto go zatvoriha zaradi psuvnite na gozno gabanza Peace Out Ako men se opitvash da me ubedish nesho pishi mi msg na men, nedej da pulnish foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.