Viper Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Купих си го този тунер и си търсих драивери за XP и като инсталирам тунера и пусна iuVCR Send error и за повече инфо да кликна , като кликна ( Error signature AppName: iuvcr.exe AppVer: 4.7.2.285 ModName: ole32.dll ModVer: 5.1.2600.136 Offset: 000771b4 ) и после пак за повече инфо да кликна и като кликна (C:\DOCUME~1\Eack\LOCALS~1\Temp\WER62.tmp.dir00\appcompat.txt ) ми изписва кво пише в тва ткст .Със TVR програмата пак същотао ,а с ATV2000 показва : Error loading device driver WinDrvr.sys ; и като цъкна океи : Cannot load BT8x8 driver; и пак океи : Cannot initializeBT848/878 interface.Make sure driver is installed properly; после пак натискаш океи : Cannot initialize TV card, make sure your hardwere and drivers are installed properly ! ; и тва е . А като сменя ole32.dll с някое от интернет пак същото става . Накой ако има идея кво да правя или да знае драивери каде има дето да работят да помага че ми омръзна (и продавача никав не се появява да го питам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
botev72 Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Vij za driveri tuk: http://www.chronos.com.tw/drivers/tv/vs2.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted April 30, 2004 Author Share Posted April 30, 2004 Точно от там си свалих драйверите :cry :cry :cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 oleee i az imam takav tuner ! Goliam bokluk e! Vzeh si go predi 3 godini i dadoh edin kup pari za nego. Imam draiveri za nego za XP, ste ti gi kacha ama ne sega zastoto barzam... zaminavam na hija No utre se vrastam i ako vse oste si tarsish draiveri ste ti gi sloja. Nomera e che ne triabva da gi instalirash ot SETUP-a, a rachno. Mahash vsi4ki draiveri koito si slojil, posle restartirash Win-a i kato ti kaje FOUND NEW HARDWARE, mu posochvash kade sa ti draiverite... taka stava Nooo mnogo si se nabutal za toz tuner Edinstvenata programa posle za gledane na TV s toia tuenr koiato stava e bTV, tazi koiato idva s nego e mnogo ama NAISTINA MNOGO zle Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Значи има начин да си го подкарате тоз тунер под хр И аз така в началото докато се светна за особенностите на инсталацията Значи като му сложиш софтуера от setup рестартираш и после add/hardware. оставяш компа да си търси сам и после от списъка който ти дава му посочваш video**** и му даваш пътя на мястото където е драйвера. повтаряш процедурата няколко пъти и това е http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/CARROT/TV%20tuner.JPG ето как изглежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted April 30, 2004 Author Share Posted April 30, 2004 Под Уиндоус 98 тръгна . После ако kaloianiliev ми даде драивери ша пробвам за XP . А и на CARROT много ти е лош сигнала бе ! И някой да знае каде има декодери за HBO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Дам, сигнала е кофти - ето снимка на бТВ с карта Пикселвю - тука. Не е перфектен сигнала, но е далеч по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Ми не есигнала ами буксата отзад е много кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted April 30, 2004 Author Share Posted April 30, 2004 Мерси на всички за помоща . Инсталирах си BTV и тръгна. Обаче има друг проблем-има смущения в звука (като мърдам ми6ката и натискам копчета ,а дори и без тях постоянно бу4и ) .Някъв филтър за звука ли ми трябва кво ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Така е ама за тез парички толкова решение е да намалиш почти до край line in от Volume Control - поне аз друго не успях да измисля след едноседмична борба, но ако изнамериш нещо не се срамувай да споделиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted April 30, 2004 Author Share Posted April 30, 2004 изнамерих един форум дето са писали почти за всички тунери та и нашия го има земи прочети и ти(ша ти е от полза) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Дай един линк към този форум да погледна. В интерес на истината аз в началото бях такъв ентусиаст, че даже на производителя писах. Хихи отговориха ми без майтап. имаше доста инфо из руските форуми, но не намерих точно за този модел. Плс дай линк да погледна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted May 1, 2004 Author Share Posted May 1, 2004 Дай един линк към този форум да погледна. В интерес на истината аз в началото бях такъв ентусиаст, че даже на производителя писах. Хихи отговориха ми без майтап.имаше доста инфо из руските форуми, но не намерих точно за този модел. Плс дай линк да погледна Аз мисла че съм го сложил ,а съм забравил http://www.data.bg/forum/viewtopic.php?t=4...f18bdac85d7749b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.