fashion_m Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Като изключа напълно автоматичните ъпдейти, как да направя така че да не ми излиза тази досадна червена иконка долу в system tray, която ми казва Your computer might be at risk ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ами влез в Administrative Tools -> Services и изключи процеса де... Изключил си вградения файеруол, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Control Panel-->Security Center-->Change the way Security Center alerts me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted July 25, 2009 Author Share Posted July 25, 2009 vinyl_master, мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Тя правилно предупреждава въпросната икона между другото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 От както си смених браузъра (3-4 години), нямам никакви проблеми, без ъпдейти и вирус програми, и да чукна на дърво нямам проблеми, файърлола ми седи, върши си превъзходна работа, ако знае човек как да си го настрой. fashion_m, моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 От както си смених браузъра (3-4 години), нямам никакви проблеми, без ъпдейти и вирус програми, и да чукна на дърво нямам проблеми, файърлола ми седи, върши си превъзходна работа, ако знае човек как да си го настрой. fashion_m, моля. Без ъпдейти? И аз съм си сменил браузъра, но без Malicious Software Removal Tool всеки месец, имам големи проблеми понякога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Без ъпдейти? И аз съм си сменил браузъра, но без Malicious Software Removal Tool всеки месец, имам големи проблеми понякога. Ами мога да кажа, че си е индивидуално все пак, много зависи и какви сайтове се посещават, какви апликации се ползват на компа, с един що годе добър hosts файл, е абсолютно безмисленето ползване на антивирусна програма. Регулярно си проверявам ръчно последните инсталирани .dll файла в папката system32, имам си една програмка - net limiter : Нея е ползвам не по предназначение, не е имало случей да лепна нещо като вирус и да не ми излене в списъка, оттам ръчно изчиствам проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Аз също използвам NetLimiter и SpyBot, но през скайп се мушкат само вируси, които се оправят през пачовете на Уиндоуса. Както бях казал в една друга тема, ако след инсталация на XP, сложа Skype преди да сложа SP1,2,3, веднага лепвам досаден вирус. Говорим за инсталация на Skype, а не за получаване на файлове и какъвто и да е чат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.