Raging Fire Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Играта е много приятна и зарибяваща. От много време не ми беше грабвало нищо така вниманието. Безплатен онлайн шутър. В момента е етап open beta, но ще остане безплатна и след официалния старт. Действието се развива между две воюващи фракции, като целта ви е да трупате XP и да развивате героя си. Има 3 различни персонажа- commando, guner и soldier. Ето още малко инфо. Ето и малко геймплей оф. сайт Някой ако играе да свирка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Доста тъпичка ми се видя, само дето я свалях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Имам някъв герой 8-9 левъл , ама не съм играл скоро , нещо ново вкарали ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Доста зарибителна игра, не е типичния шуутър. Повечко се мисли особено с командото :Д доста шоу е. Малко обаче е нестабилна играта,при алт таб крашва и етц, и сърварите от време на време като лагнат и по 1 час неможе да се играе нормално :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.