lithrone_s Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Търся мишка и клавиатура за една стара кошница която имам и реших да вкарам в употреба.Ако някой му се намират нека предлага тук в темата . Колкото е по-ниска цената толкова по добре.Нямам претенций към нищо стига единствено да работят нормално.Не бързам и ще купя след като имам поне десетина предложения така че предлагайте смело . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Имам една стара скрол мишка-работеща. Имам и нова мултимедийна клавиатура(сребриста с черни клавиши),която на практика не е ползвана,понеже тъкмо я купих и ми подариха лаптоп. Давам я за 10 лева+мишката подарък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Привет, имам бяла клавиатура - КМЕ2101 мисля се водеха и оптична мишка Logitech. Мишката си има преходник за ПС/2. Цена за двете - 13 лева. Оффтопик - изискванията са прекалено големи за консумативи, които се намират и за 15 лева нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 Оффтопик - изискванията са прекалено големи за консумативи, които се намират и за 15 лева нови. Ако става въпрос за моите изисквания, поясни какво значи големи щото не не разбирам.Искам само да работят и да не са USB а консумативите се намират и за 10 лева нови така че моля да се съобразите с това.Търся ги за комп който ако пусна за 50 лв надали някой ще ми се обади : ))) така че цени от 10 и 15 лева не вървят , колкото и да са хубави нещата .Трябват ми съвсем обикновенни ,елементарни , стари мишка и клавиатура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 ела да ти подаря една оригинална microsoft мишка на пс2./с топче е/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Имам клавиатура - 5лв. ползвана е само 2 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 4лв клавиатура на PS2 ( ако искаш + мишка чисто нова на PS2 оптична - двете неща за 10лв) + подарък CD-RW диск и преходник USB---> PS2, ако вземеш двете неща p.s. мишката ще я имам в наличност най-късно до утре ( събота) 10.00ч сутр Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.