djadomraz Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Продавам следните 3 слушалки останали от безкрайните ми опити да намеря "перфектната слушалка" - оказа се че такава няма Plantronics Voyager 520 e близо до това което търся но микрофона е прекалено чувствителен... 1. Plantronics 220 - 20лв - купувана от Германос, има сигурно още поне 6 месеца гаранция с книжка, кутийка и т.н. 2. Plantronics 320 - 10лв - от едно магазинче до Новотела (мисля че го намерих по обява от форума) - препоръчана ми от gado като много добра - за мен няма разлика между нея и другите 2 Плантроникс-а които имам (цената е по-ниска заради един дребен козметичен дефект - една малка пластмасичка се отчупи и съм я залепил, иначе от 3те тази е най-удобна според мен, работи безупречно) 3. Motorola H350 - 20лв - чисто нова - донесе ми я приятел от щатите (чудех се какво да ми донесе и за да не дойде без "подаръци" му я заръчах тази) - говорил съм точно 2 пъти с нея PS: Искам да ги разкарам тъй и тъй не ги ползвам а Voyager 520 ми е най-удобна та само ми се търкалят наоколо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Да си запазя Plantronics 320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gam22 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 искам Plantronics 220 пи6и кога и от каде да я взема или ми званни на 0883427315 да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 За мен Моторолата,ако още е налична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.