Светлия Posted February 17, 2010 Author Share Posted February 17, 2010 ... Защото хората СА овце... Това някак вменява обида на всички хора, БЕЗ ТЕБ естествено ! Изключителен аргумент ! Може би трябва с "Господи" да се обръщаме към теб ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Може би трябва с "Господи" да се обръщаме към теб ? Ако трябваше, щях да го спомена в самото начало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 И защо да трябва да е голям режисьор? Защото хората са овце и ходят само като са вложени сумати пари и има известни имена? Можеби затова District 9 не пожъна толкова голям успех. Дистрикт 9 не пожъна голям успех, защото беше пълна боза лишена от всякакъв смисъл! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Мхм. Затова има номинация за "Оскар". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Мхм. Затова има номинация за "Оскар". FAIL! По тази ти логика АВАТАР е мега филма! Сам се закопа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 (edited) You sir FAIL! С нищо не съм се закопавал. Защо пък трябва точно той да е МЕГА филма при 10 номинирани? Edited February 23, 2010 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 You sir FAIL! С нищо не съм се закопавал. Защо пък трябва точно той да е МЕГА филма при 10 номинирани? Ангеле, даже не стопляш. Дистрикт 9 не е хубав и стойностен филм поради това, че е номиниран за Оскар, защото по тази ти логика и броя на номинациите на АВАТАР... сети ли се? Той си е просто такъв поради ред други много по-съществени причини, които отдавна разисквахме. Излишно е да се продължава да се дъвче тази тема, тъй като всички вече си казаха мненията по два пъти мисля... Приеми че има хора, които не харесват Дистрикт 9, както и другите са приели, че ти не си харесал АВАТАР. Това са неща, които колкото и глупости да се изприказват, няма да се променят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 FAIL! По тази ти логика АВАТАР е мега филма! Сам се закопа! Double FAIL! Аватар не е номиниран за Оскар. Иди на Writing и си преговори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiratroN Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Да не отварям нова тема, гледам че тук бая обща я обърнахте... Става дума за филма Mission To Mars. Филма дето отиват на Марс и влизат в един голям обект с форма на човешко лице.Там единият от тях остава а другите си тръгват обратно.После тоя дето остана влиза в една капсула и тя почва да се пълни с вода. Ето тук не разбирам какво се случи- за какво беше тая вода? За какво видя живота си ? Удави ли се ? Успя ли ? Да не беше объркано нещо с тая вода? Да не би съвременните хора да живеят под вода? Някой има ли идея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Дори във Властелините засилиха важността на женските образи, който е чел книгите знае, че те са незначителни на фона на всичко. Който е чел книгите знае, че жените във Властелина, във всяка една епоха играят важна и значителна роля, ако искаш мога и примери да ти дам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Някой би ли ми разказал накратко за какво става дума в "Щурец в ухото", за да не се налага аз да го гледам целия? Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Джеймс Камерън и Майкъл Бей - срещу 3D - http://www.webcafe.bg/id_328157008 Интересна ми е позицията им, аз лично нямам против да изгледам по-стари филми на 3Д и конвертирането им в 3Д е единствения начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Джеймс Камерън и Майкъл Бей - срещу 3D - http://www.webcafe.bg/id_328157008 Интересна ми е позицията им, аз лично нямам против да изгледам по-стари филми на 3Д и конвертирането им в 3Д е единствения начин. Ами то стана като вица: "Чула жабата, че подковават вола, та и тя си вдигнала крака..." Видяха какво направи Камерън и както и доста хора във форума - хората решиха, че пускаш едно 3D и айде падат милиардите... Не е само в България, явлението за жабата - явно ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Явно са прави, не стига само да го преобърнеш филма в 3Д. Clash of Titans е ярък премер. Дано не развалят и Трансформърс 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 (edited) кажете филми за бягане от затвори, подобни на escape from alcatraz също и някакви за южноамериканска/мексиканска наркомафия, без значение документални или измислени Edited July 7, 2010 by paagrio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Представител на компанията 20th Century Fox потвърди носещия се от месеци слух – всичките шест части от сагата “Междузвездни войни” отново ще атакуват световните киносалони, но този път те ще бъдат в 3D формат. Според режисьора Джордж Лукас, новата 3D технология е вече достатъчно напреднала и по думите му, “времето е дошло”. Студиото 20th Century Fox, което разпространяваше всички части, отново ще поеме световното разпространение и “Star Wars епизод I: Невидима заплаха” ще бъде първият филм от поредицата, който ще бъде конвертиран в 3D, а премиерата му ще се състои в началото на 2012 година. След това, последователно през всяка следваща година, ще бъдат преиздадени и останалите филми, вече обработени в 3D формат. Всяко конвертиране от 2D в 3D ще отнеме около година, а Лукас сподели че ще наглежда процеса за да може крайният резултат да бъде възможно най-впечатляващ. Едновременно с това той разкри, че успешното прилагане на 3D технологията в миналогодишния хит “Аватар” е една от причините поради които се е съгласил да преиздаде “Междузвездни войни” именно в този формат. За разлика от филми като “Сблъсъкът на титаните” и “Алиса в страната на чудесата” по чието конвертиране е работила само една компания, върху сагата на Лукас ще работят няколко от най-добрите и скъпоплатени компании за преработване на 2D филми в 3D. Отговорника по визуални ефекти Джон Нол (работещ в компанията Industrial Light & Magic) е човека, който ще ръководи цялостното конвертиране на “Междузвездни войни”. Той заяви: “Най-важното е да отделим достатъчно време на този процес. За да постигнем успех с конвертирането на тези изключително детайлни филми е важно да бъдем критични към всичко което правим – грешки, дори и най-минимални, не трябва да се допускат. Технологията съществува, но това не значи че единственото което се изисква от нас е да седнем пред компютър и да си играем с мишката и клавиатурата. Тази работа отнема време, Джордж (Лукас) и 20th Century Fox са предварително уведомени, и затова ще разполагаме с 12 месеца за всеки един от филмите. Друг важен аспект, с който всички от екипа са наясно, е самия факт че става дума за легендарна поредица като “Междузвездни войни” – фенове на тези филми са хора от различни поколения и наше задължение е да не ги разочароваме с 3D версиите. Мога да обещая, че ние ще вложим всичките си усилия в създаването на може би най-очакваното 3D събитие в света на киното.” В следващите няколко дни се очаква официално изявление от компанията на Джордж Лукас “Lucasfilm”, в което ще бъдат разкрити и повече детайли свързани с предстоящите 3D премиери на шестте филмa от поредицата “Междузвездни войни”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Старите наскоро ги гледах и изглеждаха доста "бедни" в сравнение с новите. Ако вземат да ги заснемат наново ще е по-зрелищно и ще се отърват от излишния патос на Люк и Лея който мен лично ме дразнеше на моменти, но за съжаление няма как да оставят Харисън Форд в ролята на Хан, единствения който играеше просто перфектно според мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Старите наскоро ги гледах и изглеждаха доста "бедни" в сравнение с новите. Ако вземат да ги заснемат наново ще е по-зрелищно и ще се отърват от излишния патос на Люк и Лея който мен лично ме дразнеше на моменти, но за съжаление няма как да оставят Харисън Форд в ролята на Хан, единствения който играеше просто перфектно според мен Как така няма да го оставят? Аз ли не те разбрах или ролята на Хан ще се играе от друг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7_L_5vrHoWQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 (edited) Как така няма да го оставят? Аз ли не те разбрах или ролята на Хан ще се играе от друг? Ти не си ме разбрал. Това което исках да кажа че първите три епизода (новите) да доста по-зрелищни и изпипани в сравнение със старите. И че ще е интересно ако ги заснемат пак, което донякъде ще е добре само че ако тръгнат да ги снимат пак Хан не може да е Харисън Форд защото доста одъртя вече... въпреки че като се замисля ще си е баш стар изпечен мошеник от класа Не че са тръгнали да ги заснемат отново - просто си говоря ей тъй... Edited October 2, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 (edited) Кажете някои филми на тема алпинизъм. Гледах Vertical Limit и 127 Hours, но не мога да открия други подобни. Edited January 11, 2011 by XMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 (edited) Онзи ден по ТВ хванах средата на "Miss March/Мис Март(2009)". IMDb info Приятно и весело филмче. Някой да се сеща за подобни на него? Edited January 13, 2011 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 (edited) Онзи ден по ТВ хванах средата на "Miss March/Мис Март(2009)". IMDb info Приятно и весело филмче. Някой да се сеща за подобни на него? Sex Drive - http://www.imdb.com/title/tt1135985/ Edited January 13, 2011 by XMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Sex Drive - http://www.imdb.com/title/tt1135985/ Mерси, не беше лошо филмчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 ”Здрач” и ”Сексът и градът 2” номинирани за Златна малинка Направо как да не съжаля, че не съм гледал нито един от двата. Също и The Last Airbender някак ми убягна, а гледам и той е претендент за Златна малинка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts