Midex Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Стига си си едитвал поста! Пишех по време на гледането (да спестя малко време ), та каквото ми направеше впечатление го допълвах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Честно,направо ме смрази трейлъра Дано оправдае усещането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Тука има опция за мащабно насиране... Дано не се случи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Има, да. Надявам се да ни изненадат приятно и филмът да бъде добър. Трейлърът хич не беше зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Чудя се, как може да се събере цялата книга в един двучасов филм. Толкова детайли има в романа, че си е едва ли не за сериал. Поне 3-4 пълнометражни филма могат да се направят... Гледал съм тв-сериите от 90-те и останах разочарован - за 2х90мин. сюжета ми се стори страшно претупан през пръсти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BatakovA Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Здравейте, препоръчайте ми сайт за безплатно гледане на нови филми? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 В аренабг...arenaplay май се казваше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Гледам побелелите коси на Брад Пит и не вярвам на очите си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Този цявят мисля, че е направен специално за филма. Косата му по принцип не е все още толкова побеляла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Кога по-точно си помислихте, че времето е спряло? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Ридли Скот ще върне Сигърни Уивър в образа на Рипли "Не изключвам да се наложи да подмладим Сигърни Уивър, за да върнем Рипли, но това няма да е проблем с помощта на технологиите днес”, сподели режисьорът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Баси! Какво е това...и защо е бил всичкия този зор? Целият "Терминатор 2" анимиран с енджина на GTA V...и озвучен даже в 2 версии - руска и английска...съвсем случайно попаднах на филма, вероятно просто рекламират енджина... https://www.youtube.com/watch?v=BjhHKzPOck8&t=27s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 Енжина е доста стар, за да го рекламират. Просто някой е решил да се позабавлява. Има доста неща, които се правят с този енжин от ентусиасти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Чакам го! Хм,ще видим.Летвата е много високо,когато идва от Дарън Аронофски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 RIP HARRY DEAN STANTON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Вече ми дотяга да гледам безизразната мутра на Дженифър Лорънс.Дано да спрат да я лансират вече. Wow another movie jennifer lawrence will destroy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9Szts88zY4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Тука Франсис Макдорманд няма да цепи басма никому THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Commando Ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=jPEYpryMp2s Като гледам трейлъра и имам чувството, че тази издънка (в смисъл не принадлежаща към основната поредица) ще повтори (а може би дори подобри) успеха на Rogue One! Актьорите, които са подбрали за младите Хан Соло и Ландо Калризиън са право в десетката! А и останалият каст е върха! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=jPEYpryMp2s Като гледам трейлъра и имам чувството, че тази издънка (в смисъл не принадлежаща към основната поредица) ще повтори (а може би дори подобри) успеха на Rogue One! Актьорите, които са подбрали за младите Хан Соло и Ландо Калризиън са право в десетката! А и останалият каст е върха! Аз лично вече не бих дал и стотинка за да гледам мозъчните повърни на някой двойкаджия, дето едвам е избутал колежа по филмово изкуство (но пък с тати, дет има връзки и КИНТИ)! Не и след изключително дъхавото говно, наречено - Последните джедаи. еБaxa мамата на един истински култ в киното тия лешпери, дето (ако изобщо го намират за срамно), синове да им се раждат - зетьове да им водят..... А филмите не се получават заради кастинга, а и заради сценария. Не става яката работа само с ефекти, джендъри, негра и недоклатени кифли, трябва и вътък, както и добре разказана история! Edited April 13, 2018 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 14, 2018 Share Posted April 14, 2018 Нещо си се превъзбудил ми се струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 14, 2018 Share Posted April 14, 2018 (edited) Нещо си се превъзбудил ми се струва. Ба... Превъзбуден съм само сабаля. П.п. Което вероятно се дължи на здравото ми сърце, добрата кръвоносна система и... и добре функциониращата ми простата. Edited April 15, 2018 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2018 Share Posted April 14, 2018 Коя е Простатна? И само не ми се праи, че не чишкаш по тъмно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts