Sothbiss Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Мери Джейн е отвратителна... Да не бъркаш двата филма, защото в reboot-a няма Мери Джейн? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Сега след като Марвел си откупиха обратно правата нали ще има нов рибуут, въпреки че предния не беше завършен все още. Ще видим каква ще я свършат там, въпреки че на мен ми е много дискусионен избора им, главният им герой, който ще играе Питър Паркъв, да е гимназист. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 И на мен The amazing spider-man ми хареса,особенно втората част...незнам защо решиха да го прекратят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=GQQMLE4FuIQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Накъде отива тоя свят....първо беше новината за гей-джедай...сега път "братята-сестри".....май наистина някой ден всичките ще ни вкарат в Матрицата. Създателите на „Матрицата“ братя Уашовски вече са сестри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Накъде отива тоя свят....първо беше новината за гей-джедай...сега път "братята-сестри".....май наистина някой ден всичките ще ни вкарат в Матрицата. Създателите на „Матрицата“ братя Уашовски вече са сестри :Facepalm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 И да се удряш, и да не се удряш...само агент Смит е виновен мене ако питаш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Star Trek Beyond - само още четири дни! https://www.youtube.com/watch?v=dCyv5xKIqlw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Ако все още не сте гледали новия Батман - мога да ви спетя 2ч, защото аз лично не издържах 3тия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=frdj1zb9sMY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Дами и господа,година остава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=RH2BD49sEZI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Останаха ми очите. Добри актьори има. С големи очаквания съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=h9y6oPka3us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=G4VmJcZR0Yg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 (edited) Видях го трейлъра преди дни и мисля,че Скарлет не е подходяща за тази роля.Така че положителните ми очаквания са свързани по-скоро с това заглавие: П.С.Освен това тийзъра е много по-добър: Edited November 18, 2016 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Когато се озовете лице в лице със смъртоносни пришълци от друга планета, има само едно нещо, което може да направите - бягайте! Точно такъв е и съветът от първия плакат на предстоящия филм Alien: Covenant, който е продължение на пуснатия през 2012 г. Prometheus. В новата лента, режисирана от Ридли Скот, екипажът на колониалния кораб Covenant открива непозната планета, приличаща на истински рай. Тя обаче се оказва един доста опасен свят, чийто единствен обитател е синтетичният Дейв, изигран от Майкъл Фасбендър. Той е оцелял след трагичната експедиция Prometheus. Отново ще видим и Нооми Рапас, която пак ще бъде в ролята на д-р Елизабет, както и актьорите Дани Макбрайд, Били Кръдъп и др. Първоначално Alien: Covenant трябваше да излезе по кината на 4 август 2017 г., но сега премиерата му е преместена с три месеца по-напред и вече се очаква на 19 май догодина,завършва CNET. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Якоооо!!!! https://www.youtube.com/watch?v=4abTZYg-5FI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Баси,само аз ли се вълнувам от BLADE RUNNER?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Предвид колко БРУТАЛНО ТЪП беше предния филм (изключвам музиката) може само да се притесняваме тоя кошмар да не се повтори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Предвид колко БРУТАЛНО ТЪП беше предния филм (изключвам музиката) може само да се притесняваме тоя кошмар да не се повтори. WTF, а си мислех, че само на мен не ми е харесал. Не разбирам хайпа и високата оценка. Гледах го преди време и не бих повторил никога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 (edited) WTF, а си мислех, че само на мен не ми е харесал. Не разбирам хайпа и високата оценка. Гледах го преди време и не бих повторил никога. Същия hype като с 2001: A Space Odyssey. Edited December 20, 2016 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Това вече е класика. A BLADE RUNNER без музиката на VANGELIS просто не би трябвало да съществува. (надявам се не сте чак такива хлапаци, та поне знаете кой е VANGELIS) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Дърти сме. И саундтрака го знам, и Вангелис съм слушала доста! Филмът не съм гледала, спомням си обложката на албума Лично на мен албумът Conquest of paradise повече ми харесва! Което ми напомня да си го пусна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Не сте за този филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts