w00x Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Е, много ясно. Щом ТИ го казваш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 А не бе - ще ТИ слушам тъпотиите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Поне си изразявам мнението с аргументи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Ангеле, 2+2=4. Не мисля, че има нужда от по-нататъшни аргументи. Самия факт, че наричаш филм като НЕАТ прехвален лично за мен е достатъчен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Ангеле, 2+2=4. Не мисля, че има нужда от по-нататъшни аргументи. Самия факт, че наричаш филм като НЕАТ прехвален лично за мен е достатъчен... Мда. Доста скучен филм. Самия факт, че ме лишаваш от собственото ми мнение за мен също е достатъчен.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Това като спора за Кристофър Нолан преди време Гледайте, (раз)очаровайте се и така. Вкусове различни... Аз лично гледам във всеки филм да намеря нещо положително и ако не е някоя тотална излагация успявам Тарантино си е точно в категорията "различен и нестандартен", което му определя и 2те крайности.. Или ти е любим или го мразиш... Има и добри филми, ама такива като Grindhouse са си гавра с филмовото изкуство Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Мда. Доста скучен филм. Самия факт, че ме лишаваш от собственото ми мнение за мен също е достатъчен.. Ангеле, никой не може да те лиши от мнението ти! Могат да те лишат от ръце, крака, кайсии, но от мнение и от гъз не могат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 М.мка му,преди 20-на години колко по-хубави филми се правеха-TOP TEN FILMS OF THE 1990s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Да, забравих го. Ами различен е - да, но чак пък толкова.. Филмите му са специфични, но са много сходни един с друг. Факта, че се опитват да го копират е показателен, че е голямо име, но на мен лично неговата формула започва да ми става предвидима и скучна. Малко като Woody Allen. Повечето му филми са еднакви. Интересни са ми и ги гледам с удоволствие, но просто като видя един филм, мога да разбера дали е негов. Тая липса на креативност и лежане на стари лаври и похвати, нещо не ме кефи. Освен това филмите на Тарантино са си модерна версия на grindhouse филмите, която по-отявлено се опита да направи с Deathproof Pulp Fiction и Reservoir Dogs ми бяха доста скучни като ги гледах преди години. Можеби трябва да ги гледам отново, но надали ще има разлика. Също като другият, според мен, прехвален филм от това време - Heat. Fury малко напомня на филм на Тарантино, а не е негов. Има нови режисьори, които доста добре се справят в това, да са различни от масата. Pulp Fiction си е доста добър филм, точно този Django не е кой знае какво... За Heat явно просто не си фен на такива филми, сега ако кажеш, че и the Departed е слаб и прехвален... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Pulp Fiction си е доста добър филм, точно този Django не е кой знае какво... За Heat явно просто не си фен на такива филми, сега ако кажеш, че и the Departed е слаб и прехвален... Не казвам, че е слаб, но бих казал, че ми беше леко скучен. Същото казвам и за Pulp Fiction и за Heat. Не са слаби филми по никакъв начин, но просто не ми бяха интересни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Вероятно и Четири стаи и Джаки Браун са тъпи и безхаберни... И From Dusk Till Dawn, Natural born killers, True romance.... Игнор му е майката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Четири стаи не съм го гледал още, а и той не е целия на Тарантино.Джаки Браун ми хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Едно МНЕНИЕ, което споделям напълно от няколко години насам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 (edited) Марсианецът Очаквам го. Книгата беше увлекателна, сега остава да видим как е на филм. Edited June 11, 2015 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 (edited) Джони Деп никога не е изглеждал толкова зловещо,а второто заглавие ми вдигна адреналина.Емили Блънт ме заинтригува. П.С.Още няколко филма.Антонио Бандерас изглежда наистина му се е наложило да се потруди тук Този ще е леко шантав като че ли https://www.youtube.com/watch?v=9J1LxrUZ6n8 Тази комедия ще се гледа Надявам се да гледам запомнящ се трилър...най-сетне. Edited August 22, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Коментарите са излишни. https://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Коментарите са излишни. Изглежда много добре. С малко повече късмет ще го гледам на премиерната дата на imax, че нашата фирма е уредила места. Само да не ме сложат да работя Иначе кръстник, какво ще кажеш за Battlefront? Аз не успях да участвам в бетата, защото просто не ми остана време, но разбрах, че не била нещо особено. Повече недоволни като че ли имаше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 (edited) Кръстник,този тийзър е стар.Ето го новия трейлър Тоз негър си личи ,че не става за актьор,камо ли за такава легендарна продукция. Edited October 21, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Друго си беше, когато във филма имаше само един негър и то от по-светлите.... И тая сага ще оциганят сега! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Друго си беше, когато във филма имаше само един негър и то от по-светлите.... За Lando Calrissian изпълнен от Billy Dee Williams ли говориш? Че не ми се вижда много светъл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 На мен не ми харесва този черният как бие на очи постоянно в трейлара, щеше да му отива повече да играе в планетата на маймуните , мацката се предполага на кой може да е дъщеря, но черният рицар е една голяма питънка. Не вярвам да е страничен герой който изведнъж ще стане главен, но ще видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 За Lando Calrissian изпълнен от Billy Dee Williams ли говориш? Че не ми се вижда много светъл. Ти друг във филма видял ли си? Гледаш европеиден мелез, какъвто е и Обама, примерно... Ей това е черно: ======================== Ева Мендес - ЦЕЦА... Това ТРЯБВА да го видя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 На мен не ми харесва този черният как бие на очи постоянно в трейлара.... Това е направено с цел - да има по-голяма гледаемост от черните, които вече са предостатъчно много. После кажете, че няма равноправие и някой бил дискриминиран... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Кръстник,този тийзър е стар.Ето го новия трейлър Изобщо не съм видял, че съм объркал линка, мерси за поправката. Иначе не се съмнявам, че J.J. Abrams е направил уникална продукция, какъвто и да е сценария (там очаквам леки изненади, но не нещо крайно). Относно играта, ще видим. Нямам някакви кой знае какви предварителни очаквания, но пък се вижда, че графиката е уникална. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Лошото е, че J.J. Abrams ще прави само първата част. Останалите 2 са поверени на друг... Със Стар Трек се беше справил много добре. Да видим сега какво ще стане. Имам някои идеи от видяното, но... Черният и мен много ме дразни. Изобщо не си пасва от видяното до момента. По едно време го видях и с лазерен меч. ужасТ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts