Светлия Posted December 14, 2013 Author Share Posted December 14, 2013 Филмът действително е спиращ дъха визуално, но за радост и във всяко друго отношение е изпипан и имаше от всичко по много. Единственото, което не ми хареса беше, че не се усетих, че това е втората част и ще има и трета и очаквах всичко да свърши още снощи. И щом филм 2 часа и половина, че и повече, мина неусетно, значи се е получил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Още нещо интересно се задава: http://www.youtube.com/watch?v=vw61gCe2oqI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Гледайте ЗАГЛАВИЯ и чудо през новата година.... Мисля, че някои филми вече можем да ги водим като годишни сериали... Дано не осерат Син Сити... Тия дъртите, с тая боза Непобедимите, имам чувството че си търсят повод да дойдат до България да се напият... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Тия дъртите, с тая боза Непобедимите, имам чувството че си търсят повод да дойдат до България да се напият... При това на чужди разноски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 (edited) О,боже,влюбих се... в Дженифър Лоурънс.Почвам да и търся и-мейл адреса. http://youtu.be/81zQdPZ След Winter's Bone и The Hunger Games смятам,че е време за Silver Linings Playbook,в който си партнира с Робърт Де Ниро.Няма друга от младото и по-ново поколение холивудски актриси,от които да съм толкова много впечатлен. А и сър Джак Никълсън и обръща внимание Edited January 11, 2014 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Jennifer е голям нърд, гледай и няколко интервюта с О'брайън и др. подобни. Смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Много я харесах в Winter's Bone, а след това направо се влюбих в нея. Наистина е много сладка и забавна в интервюта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=a3m7UHrfBEc#t=211 daawwwwwwwwwwwwwwwwww Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Това е интересно-свързано е с "The Wolf of Wall Street ". http://www.avtora.com/news/2014/01/25/the_wolf_of_wall_street_s_vizualni_efekti_za_koito_ne_ste_predpolagali_video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 „Вчера“ е най-високо оцененият в IMDB европейски филм на всички времена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 The Pianist - Ratings: 8.5/10 from 319,937 users Vchera - Ratings: 9.1/10 from 1,651 users Нека да не бързаме да се бием по гърдите. Булгар! Булгар! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Този филм е толкова задължителен на кино, че дори не ми се говори. Между другото Годзилата от 98-ма доста ме беше впечатлила. Надявам се този да подмине Емериховия филм. Признавам си, че имам големи очаквания. Дано не разочарова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Годзила е класика от много години насам. 1998 беше шедьовър, който вече не знам коклко пъти съм гледал. Отсега казвам, че това едва ли ще го достигне, но поне ефекти ще се видят, може би, евентуално... Пропорционало ефектът на тогавашните и на сегашните върху публиката ще е несравним. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Лео пак се размина За Гравитация ще ме извиняват, айде моля ви се... трябваше да има повече за Her. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Лео пак се размина За Гравитация ще ме извиняват, айде моля ви се... трябваше да има повече за Her. Матю и Джаред напълно си заслужиха оскарите според мен, но с Гравитацията наистина се поизхвърлиха, колкото и добър филм да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Не съм сигурен какво дефинираш като "разминаване", но той дори не е бил близко, за да се размине. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Годзила е класика от много години насам. 1998 беше шедьовър, който вече не знам коклко пъти съм гледал. Отсега казвам, че това едва ли ще го достигне, но поне ефекти ще се видят, може би, евентуално... Пропорционало ефектът на тогавашните и на сегашните върху публиката ще е несравним. Много хора не го харесват изобщо този от 1998 и го класифицират като пълен провал, а какво остава за шедьовър. Аз мисля, че този ще е по-хубав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Пак ще цитирам Франк Бароун, бащата на Реймънд: "Много хора ядат котки". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Не съм сигурен какво дефинираш като "разминаване", но той дори не е бил близко, за да се размине. Освен да ни демонстрираш за пореден път какво си леке нищо друго не направи Щом е бил в петорката номинирани значи е достатъчно блестящ,за да получи шанс за това най-високо отличие.Не бива да се забравя ,че отсяването е измежду доста повече заглавия отколкото избора за краен победител.Не съм гледал все още Dallas Buyers Club,но във The Wolf of Wall Street двамата в общите сцени са равностойни.В същност без да е екшън не се сещам друг да създава такава динамика на лента с цялостното си физическо присъствие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Освен да ни демонстрираш за пореден път какво си леке нищо друго не направи Леке съм, но ме обичаш. Така че..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 И аз мисля, че Гравити е поизхвърлен откъм идея и кой ли знае какво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 И аз мисля, че Гравити е поизхвърлен откъм идея и кой ли знае какво...В специалните ефекти Гравити наистина нямаше конкуренция тази година - това е едно от най-изпипаните 3D-та изобщо. Обаче наградата за Best Original Score, WTF???!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Имам съмнение само за един дали съм го гледал. За останалите 16 съм сигурен, че не съм. ... аз пък не съм гледал само 6 от въпросните 17, като на тоя Shame му се каня от бая време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts