TRIBALERO Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Имам един много странен проблем с 1 рутер който си взех наскоро - MICRA Digital 802.11g Wireless Cable/Dsl Router .тва е упътването към него http://4storing.com/links/740k7g/c7fb006d7...60f133297fe55b0 .Проблема е че когато го свържа и настроя (mac адрес и паролите) , след тва като си включа нета към него ,интернет има но за минута две и после не ми свети синята иконка.Отидох да ми го сменят в магазина понеже си мислех че проблема може да е от рутера,Обаче явно рутера си е наред,защото проблема продължава. Имам проблем и като се включвам към интерфейса,сътветно с кабела за него обаче пак минава някво време и ме изхварля и се оправя като рестартирам от контакта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Да не си го взимал от Изот- червена кутия, бял рутер, реално Belkin xxxxx-4, v.2000? Ако да- аз загубих 2 дни с 2 такива рутера и двата не успях да ги подкарам. В офиса им всичко изглежда нормално и се настройва без проблем, вижда и се конектва по WiFi, но като отида- я се върже, я не. Накрая реших, че е вероятно електрониката вътре не е екранирана и се смущава. Иначе пробвах с D-link 524 и той работеше като чук, без проблеми. След като ги върнах, купих Asus G32 и той работи нормално вече 2м, така че проблема е 100% в Micradigital-a, a не в радиофона на бул. Ал.Стамболийски или способността ми да го настроя Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted July 28, 2009 Author Share Posted July 28, 2009 ми взех си го от бул. Руски...в червена кутия е .На мен ми отне към 3-4 дена да се опитвам да го настроя,и така и няма резултат.А какво значи екранирана електроника.В такъв случай да ходя да си взема парите освен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Ми така е като се купуват разни незнайни рутери. То да кажеш че избора е между милиони.. ми то явно познатите и тестваните в времето марки и модели не са толкова много. Аз самия преди седмица си взех едно Buffalo, след неголямо чудене. Засега съм много доволен, работи без грешка, и конфигурирането не беше трудно. Ама това Микра не го бях чувал досега. Върни го, вземи си парите и си вземи читав, някой Линксис, Бъфало, Д-линк. Вече зависи какви параметри търсиш в него, дали да е гигабитов и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 тоя рутер си работи.Всичко му е наред,щом интерфейса си бачка.Оказа се че проблема е в lan кабела.От еврокома ми викат че нищо не могат да направят,явно имала няква несъвместимост ,демек евроком е алергичен към моя рутер Link to comment Share on other sites More sharing options...
trix Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ами то и аз съм алергичен към БЕЛКИН. МИКРА ДИДЖИТЪЛ СА БЕЛКИН. Тези в червената кутия са пълни боклуци. Сега имаш проблем с ЛАН кабела. Но като го решиш Wireless - a ще ти забива през 10 минути след втория ден ( демек като е хубаво загрял). Върни го и си вземи TP-LINK от Метро или от мен, но при мен е по-скъп щото го настройвам. Ако можеш сам да си настроиш TP-Link веднага си вземи от най - евтиния. Продал съм над 50 от началото на годината и са супер. Евтини и надеждни. Не забиват когато теглиш торенти. Оставят си "пролука" и за браузване. ТУК подчертавам, че говоря за евтинии. Да не почне сега някой да ми казва,че ЛИНКСИС са по-добри. Това е ясно, но цената е различна. Поздрави на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Май не гледаш откога са темите? За една година сигурно си е решил проблема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Май не гледаш откога са темите? За една година сигурно си е решил проблема... Забелязал съм, че това е "мания" на новодшлите в даден форум (същото забелязвам и в другите 1-2 форума, в които се подвизавам) . Изравят стари теми, понякога на 3-4 години . Може би едно време като се регвахме, имаше по-голямо оживление, а сега скука, та освен със стари теми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Разбирам, че всеки е ентусиазиран да пише като се регистрира, но трябва да се гледа откога са темите.Като се вдигне темата хората си мислят, че е актуална и почва яко писане за нищо В това отношение ми харесва хардуера, че пише с големи червени букви ако темата е стара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.