dinko Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Кумъ ми си купи оптична мишка, но като я сложи на компютара не ще да работи.Мишката пали ,но след първото движение тя спира да се движи но не престава да свети и никои бутон не деиства.Пробвах я на моят компютар и тя си работи без проблем. Мишката не е на usb а на стандартния порт . Ако някои се е изправял пред такъв проблем ще му бъда много благодарен ако ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Ако е инсталирал други драйвери за старата си мишка - пробвай да ги махнеш и тогава слагай тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Triabva6e da napi6e6 pone kakva e mi6kata, moje da iska specialni draiveri. Vij da niama conflict s drugi periferni ustroistva. Na kakva OS ste ia pusnali? I o6te ne6to vajno, opti4nite mi6ki triabva da rabotiat na ednocvetni povurxnosti, za6toto kursora moje da ti bioaga v niakoi ot uglite ot vreme na vreme. Drugo ne se se6tam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted April 29, 2004 Author Share Posted April 29, 2004 мишката работи на хр без да са инсталирани допалнителни драивери единственото се сещам е да не би да има някаква разлика в напреженията на порта или да не би да е малко рама за което не вярвам да е от голямо значение пробвах я върху различни повръхности преинсталирах windowsa но и така не се реши проблема ако някои има някаква идея да я сподели та да я пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.