bate_pesho Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 1. 170 2.Trakia 3.Corsa C 1.7 2003 4.Може и още малко , но ми трябва по-спокойна магистрала. Сложил съм и клипове , защото някой хора не ми вярваха , че с 82 кончета мога да вдигна тази скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Колко: 200 км/ч Къде: АМ "Тракия" в участъка от Пазарджик до Пловдив С какво: Форд Мондео 1.8 16V '94 (сам с около 200 кг багаж) Защо: Ами забавно беше как едно BMW 7-ца, нафта не можеше да избяга след като беше святкал за мен като на пожар Колко: 230 км/ч Къде: АМ "Тракия" в участъка от София до тунела (включително кривите участъци и нанагорнищата) С какво: Форд Кугар 2.5 V6 '00 (3-ма в колата и около 200 кг багаж) Защо: Гонехме се с едно BMW X5 (от последния фейс), явно най-малката нафта защото повече от 230 не можеше. Ама не ме и пускаше аз да го изпреваря... Хвана ме страх че взе да сече завоите на магистралата през аварийната, то тези камиони не са направени за такава скорост... Колко: 280 км/ч Къде: АМ "Тракия" в участъка от Пловдив до Пазарджик С какво: Сузуки GSX-R 1000 K8 Защо: Бяхме група с мотори и имаше 600 кубикови, които повече не могат и затова само с 280... Това не са моментни "постижения", аз така си карам Обикновенно обаче поддържам с 20-30 км/ч по-малко за да не се мъчи колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 TED , ти на писта ходиш ли да караш или само по улиците ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Не, само с по 4 чувала цимент в багажника - не се сдържах просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Ей от такива идиотски изпълнения много хора карат зад тировете по магистралата и ги е страх да си покажат носа за да изпреварят. Кога ще се научите какви са ограниченията? Кога ще се научите, че не всички автомобили са с 2.5 V6 и подобни двигатели? Ако искате да хвърчите - ходете на писти. TED, съжалявам че го казвам, но ти пожелавам още един-два кугъра да чупиш, та дано ти дойде акъла в главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 1. 170 2.Trakia 3.Corsa C 1.7 2003 4.Може и още малко , но ми трябва по-спокойна магистрала. Сложил съм и клипове , защото някой хора не ми вярваха , че с 82 кончета мога да вдигна тази скорост. ААААААААААААААААААА голфа е същите коне , обаче е 1.6 , 15 години по-стар от корсата и дига 180 на ГАЗ ! !!! :D :D Прибавете ми още 50 см към члена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 @shadowhand Не знам как е за теб, но на мен ми е винаги комфортно на магистралата, независимо с какво превозно средство съм. Малък проблем е само като се съберат повечко хора като теб... За които 130 км/ч е пределно висока скорост, чудят се по минута преди "да си покажат носа" иззад камиона и по за още минута го изпреварват. С малко изчакване и търпение обаче се преминава през тези "тапи" след което пак може да се кара спокойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 ААААААААААААААААААА голфа е същите коне , обаче е 1.6 , 15 години по-стар от корсата и дига 180 на ГАЗ ! !!! :D :D Прибавете ми още 50 см към члена ! Тва искам да го снимаш...не искам да съм вътре. Абе по-добре недей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Не знам как е за теб, но на мен ми е винаги комфортно на магистралата, независимо с какво превозно средство съм. А как се справяш с камерите? П.П. Събрах ти малко подписа, че минаваше 100 пиксела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 То има само 2 камери на магистралата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 От които едната е напръскана със червен спрей ... преди 4-5 седмици гледах репортаж в Господари на ефира .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 От които едната е напръскана със червен спрей ... преди 4-5 седмици гледах репортаж в Господари на ефира .. Неее, напръсканата беше по пътя София-Благоевград. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Къде точно са камерите на магистралата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 ААААААААААААААААААА голфа е същите коне , обаче е 1.6 , 15 години по-стар от корсата и дига 180 на ГАЗ ! !!! :D :D Прибавете ми още 50 см към члена ! Корсичката ми човек върви и повече , но просто ме е страх да я настъпвам повече ... и 180 съм дигал , но това беше на леко надолнище и ме е шубе , защото колата е твърде лека и нестабилна ... Корсата е 1 тон кола все пак ... Камери няма никъде или поне не съм получавал глоби Имам радарче и от време на време ми изкарва фалшиви тревоги и явно това е от камерите ... Аз лично пътувам доста често , но не съм забелязал никъде камери и под 150 на магистралата падам само когато радара изпищи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Къде точно са камерите на магистралата ? Почти веднага на излизане от Пловдив към София...мисля че Хепи имаше там. Другата е до мотел Ихтиман. До колкото знам от МВР още нямат софтуер за автоматична обработка и за това филтрират само нарушителите със 30+ и освен това подозирам, че малко на произволен принцип глобяват тъй като не успяват да проверят всичко. Камерите не засичат с радар, така че няма как да ги засечеш предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Почти веднага на излизане от Пловдив към София...мисля че Хепи имаше там. Другата е до мотел Ихтиман. До колкото знам от МВР още нямат софтуер за автоматична обработка и за това филтрират само нарушителите със 30+ и освен това подозирам, че малко на произволен принцип глобяват тъй като не успяват да проверят всичко. Камерите не засичат с радар, така че няма как да ги засечеш предварително. Те май общо са 3. На хепи по една от страна и на ихтиман. Преди имах техни снимки, ама съм ги затрил А за максимална скорост... От колелото на панаира до второто колело 60км/ч с 235 коньова кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 От колелото на панаира до второто колело 60км/ч с 235 коньова кола Тия коне май са дърпали назад като гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Почти веднага на излизане от Пловдив към София...мисля че Хепи имаше там. Другата е до мотел Ихтиман. До колкото знам от МВР още нямат софтуер за автоматична обработка и за това филтрират само нарушителите със 30+ и освен това подозирам, че малко на произволен принцип глобяват тъй като не успяват да проверят всичко. Камерите не засичат с радар, така че няма как да ги засечеш предварително. Ами на какъв принцип засичат скоростта ти ? Все пак съм дал доста пари за 12 бандов радар , който гарантира 12 типа радари ( то било на камери,врати на бензиностанции , няколко вида радари на КАТ , който работят на различни честоти). На мен ми засича даже и камерите , които са в цивилните АСТРИ , който карат за теб и ти снимат скоростта. Аз не мога да си обясня как може да не ги засичам ? Те освен да ти засечат скоростта за какво друго може да служат ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Корсичката ми човек върви и повече , но просто ме е страх да я настъпвам повече ... и 180 съм дигал Ебати трябваше ли така жестоко да ми убиваш филма . ПП. Айде да не говорим за високи скорости по магистрали , щото само като се сетя къв х*й е участъка около пазарджишкия шел ... и направо ме е яд , че даваме толкова пари за винетки ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Ебати трябваше ли така жестоко да ми убиваш филма . ПП. Айде да не говорим за високи скорости по магистрали , щото само като се сетя къв х*й е участъка около пазарджишкия шел ... и направо ме е яд , че даваме толкова пари за винетки ... Някой път трябва да ги проаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Някой път трябва да ги проаме Не , мерси .. последното "пробване" , на което косвени свидетели се оказаха и едни тъпанари от автопатрул , ме възнагради с 250 лв акт и 1 месец без книжка ... и ся обжалвам ... щото ма писаха без колан , пък аз бях със ... ПП. Хубаво че докато обжалваш не ти взимат книжката ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Ами на какъв принцип засичат скоростта ти ? Все пак съм дал доста пари за 12 бандов радар , който гарантира 12 типа радари ( то било на камери,врати на бензиностанции , няколко вида радари на КАТ , който работят на различни честоти). На мен ми засича даже и камерите , които са в цивилните АСТРИ , който карат за теб и ти снимат скоростта.Аз не мога да си обясня как може да не ги засичам ? Те освен да ти засечат скоростта за какво друго може да служат ? С радар са, но на честота за която все още няма детектор на пазара . Link to comment Share on other sites More sharing options...
d@N!El Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Колко ? 185 km Къде ? Магистрала Тракия С какво? Мазда 323f 96г 1.5 16v 90 hp GAs Защо само толкова ? Малък мотор , 5 човека средно по 85 кг Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Не , мерси .. последното "пробване" , на което косвени свидетели се оказаха и едни тъпанари от автопатрул , ме възнагради с 250 лв акт и 1 месец без книжка ... и ся обжалвам ... щото ма писаха без колан , пък аз бях със ... ПП. Хубаво че докато обжалваш не ти взимат книжката ;P Че хората си вършат работата-защо да са тъпанари?????И какво стана с акта-спечели ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Еми тая седмица ще разбера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.