Yorkie Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Не мислех, че ще излезе нещо за РС от серията, но ето че излезе... и то се играе сравнително добре с клавиатура. Кофтито е, че от медиум нагоре просто няма как да се играе с клавиатура, самата подредба на копчетата не го позволява, а не могат да се променят. Не знам дали е от Виталити- крака, или от нещо друго, но през различни периоди от време ми излиза от играта с необоснован ерор. Пачове все още не са излезли, но ако излезе някакъш друг крак - кажете. Може проблема да си е в мен, не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 При мен върви добре, но аз го играя с китара от PS2 GH3. Играл съм най-много 4 песни без да изляза и не е забивало. Но вече и да искам да тествам по-дълго не мога, махнах я. Доскуча ми много бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Някой път като захапе и при мен върви без проблем, но рече ли че ще се прецаква... интересно е, че един път на едно място като ми е излязла, на следващия път влиза без проблем... Да не би да е от Вистата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Може, на XP съм. Но предвид, че е съвсем нова за PC не вярвам да не е съобразена с Вистата. Кой знае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted July 21, 2009 Author Share Posted July 21, 2009 ...еми остава да си чакам пач. Абе някой да знае дали има такива ГХ китари с USB за рс? С тая клавиатура е малко кофти работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Някой има ли идея как се свири на барабаните с клавиатура,че нещо не го схващам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 ...еми остава да си чакам пач. Абе някой да знае дали има такива ГХ китари с USB за рс? С тая клавиатура е малко кофти работата. Има. 90лв струва до колкото разбрах. Аз имам друго питане. В дуел, как се използват тия атакуващи бонуси, които събирам? Опонента ме стреля мен с всякакви, а аз само си ги събирам. И туториала пуснах, но не мога да разбера как е "китарата назад" с клавиатурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.