GeorgiK Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Мислех да се заям с глупостта на Adebayor, но гледам - няма тема за новия сезон. Та ето тема за новия сезон и място да си обсъждате трансферите (засега...после и сезона) и да не пълните другата тема. Като почне сезонът, ще направя нещо, за да има и класиране или нещо от сорта на главната страница, но засега...заядката с Adebayor. Как не го е срам да приказва, че е отишъл в Man City заради титлите, а не заради парите? В същото интервю говори как ако искал повече пари, щял да иде в Barca или Milan. Явно според него обаче Man City ще печели повече титли от споменатите грандове. На всичкото отгоре парите, за които той говори, са предложена трансферна сума, а не заплата. Може и от Milan и Barcelona да са му давали повечко като част от трансфера, но силно се съмнявам някой друг да иска да му даде по 170,000 паунда на седмица. Това изказване според мен беше върхът на наглостта...чак да ти се прииска Arsenal да вземат нещо, докато City живуркат в средата на таблицата... Ама не, пак обичам Mark Hughes повече отколкото мразя Adebayor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Както беше коментирал някой в Топспорт - в Сити щял да има по-голям шанс да спечели трофей Наполовина вярно, всъщност. Възможно е, но най-вероятно ни Арсенал, ни Сити ще спечелят нещо. А Арсенал явно все още си изплащат стадиона и са им добре дошли тия пари. Така или иначе се борят само за да влязат в Шампионската лига, което може и да не им се отдаде идния сезон. Нещо не ми се струва, че Сити ще са кой знае колко добър отбор. Май ще са си пак ще са непостоянни - тук таме победа, тук таме загуба или най-вече второто. С миналия тренер бяха много добре дори да не го харесвах, но сега с този някакси не виждам нищо добро. Дано пък да се получи и да стане по-интересно. Би било любопитно, да кажем, няколко сезона Сити да са преди Юнайтед в класирането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Не смятам, че това ще е сезона на шити. Въпреки, че по-нататък предполагам, че и те ще почнат да печелят като Чел$и Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Адебайор хич не го ща. Ако ван Перси не се чупи редовно, Арсенал си има доста солидна атакуваща сила и без арогантния тогоанец. А за Сити предричам тотално разочарование Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Аз също. И все пак, макар и като фен на Манчестър, Арсенал ми е безкрайно симпатичен отбор, щото Венгер е принуден да вкарва някакви сополанковци и все пак успява да вкара отбора в топ 4. За разлика от други отборчета, като Tittнъм, $ity и други wanna-bes, които с многото пари и претенции охлаждат орално горещата паничка със супа... Тоя сезон, обаче, мисля, че няма да е на Манчестър. И вероятно и в Европа няма да е такава доминацията на английските отбори, като миналите няколко години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Тея Сити за пореден път предизвикват само подигравки и снизхождение...Ако ще и още 20 нападателя да вземат,пак ще си останат същото мижаво отборче,което крета в средата на таблицата и се мъчи да стигне колкото се може по-напред за Карлинг Къп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Шити ( това много ме кефи ) нищо няма да направят... Скъха се да искат Тери. Те хората им казаха че няма да стане те... пак раздават милиони. На мен също Арсенал ми е приятен отбор и не мога да се начудя , тъкмо направят отбор някакъв и се продава всичко и пак така и пак така... не мога да разбрера?! Аз ако съм им фен много ще се дразня... Те са люпилнята на Англия ( и не само ) и едва ли не за това играят , да шлайфат и продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ами те са принудени да го правят тва, щото в моемнта имат големи разходи по изплащанетпо на стадиона. А колкото до Сити, те събраха половин отбор лекенца и мрънкачи, които ламтят за пари- Робиньо, Бари, Адебайор, Тевез. Даже един Челлси започна да копува асъл големите звезди и да раздава големите пари, когато вече 2 сезона подред се бяха класирали в ШЛ и бяха се горе долу утвърдили в челото на таблицата, бяха направили добри игри в ШЛ и добили няква що годе популярност. Не може ти едвам да се класираш за УЕФА и то чрез показателя за феърплей и да си някъв миризлив отборец и да се натискаш да купуваш Роналдиньо, Кака и др такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Абе не знам , ама как издържат феновете им... идея нямам. А те от сума време практикуват това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtiik Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Шити ( това много ме кефи ) нищо няма да направят... Скъха се да искат Тери. Те хората им казаха че няма да стане те... пак раздават милиони. На мен също Арсенал ми е приятен отбор и не мога да се начудя , тъкмо направят отбор някакъв и се продава всичко и пак така и пак така... не мога да разбрера?! Аз ако съм им фен много ще се дразня... Те са люпилнята на Англия ( и не само ) и едва ли не за това играят , да шлайфат и продават Адебайор беше взет за 5 милиона от Монако, вкара 50 и косур гола за 2 сезона и половина и го продадохмеза 25 милиона, ето това ако не е сделка, незнам кое е ? Би ли ми казал кой футболист Венгер го е ошлайфал и продал ? Единственият може би такъв е Фламини, но той си тръгна като свободен агент, не искаше да си поднови договора,след като само последният сезон се представи на ниво.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 не се сещам и кой играч се е представил добре след като е напуснал арсенал... може би Aнри, но само във втория си сезон ... А и Анелка 10 години след като ги напусна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 стартовата единайсеторка на Шити... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Тия хора се насраха да купуват нападатели... само Бари е защитник (или халф), но един не стига... малко се наблъскаха 10 нападателя, 2ма наши дори, ами и продължават да искат още :о Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 То убав тоя лайнъп, но Vassel вече не е в отбора и без него ще им станат много малко нападатели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 И Жо не е в отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 не се сещам и кой играч се е представил добре след като е напуснал арсенал... може би Aнри, но само във втория си сезон ... А и Анелка 10 години след като ги напусна ... Ами то така е. Отбори като Arsenal и Man Utd, където един мениджър гради отбора с години и така няколко пъти, изграждат играчи за себе си. Затова който се махне от тия отбори, има минимални успехи другаде, щото батко ви Arsene и дядо ви Fergie си ги шлайфат за тях си. И на мен почва да ми е леко жал за Arsenal, защото наистина харесвам политиката на Wenger. Имам определени антипатии към него като противник, но не мога да отрека, че е голям. И въпреки всичко все влизат в 4ката, така че още не са за оплакване. Колкото до City...ще видим. Дайте им време, пък пак ще приказваме. Аз лично нищо добро не им пожелавам. А ако продължават да трупат нападатели, които само ламтят за пари, няма и да им се случи нищо добро. Трябва с младите да се работи, с такива, дето обичат отбора и дават мило и драго за него. А пък айде да зачекна и друга тема покрай City. В последно време много ми падна мнението за Carlito Tevez. Имам усещането, че копелето просто си направи ташак с феновете на United. The Boss казва, че е имало предложение още февруари, а Tevez не е отговорил. Carlito пък твърди, че постоянно питал за нов договор и никой не му бил предложил до последния момент. Някой ще да лъже в цялата работа, ама кой? Аз лично разбира се, заставам на страната на Fergie, но все пак не е ясно. Но ми се струва, че Tevez си е бил уредил по-големите пари и титулярното място и се правеше много пред феновете до последно, които го обичаха истински. А след като се махна, не е спрял да плюе по отбора и ръководството. Очаквах подобни глупости от Ronaldo, но не и от Tevez. В тоя ред на мисли, съм много доволен от Ronaldo. Може да е тъпа прима дона, но поне беше честен - от самото начало си беше казал, че мечтае да играе в Real и си го постигна. И винаги говори с добри думи за Fergie, който го направи голям играч. Докато Carlito май използваше любовта на феновете, за да се пробва да изкрънка пари...с една дума още един от тоя сорт в Man City... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ами Тевез си се оказа женичка. Представвям си ако имаше подписан договор и трябваше да търка пейката още няколко сезона, кви помии щеше да лее. Неска четох в една статия, че бил осрал къщата си осигурена му от МанЮ и бил нанесъл щети за 30 000 паунда. Иначе явно за тия 2 години съра не е успял да го превъзпита достаъчно. Малко за Арсенал- ако нямаха такива харчове покрай стадона до сега Венгер отдавна да е купил 2-3 класни играчи, покрай малките и вече да има къде къде по- добър отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Очаквах подобни глупости от Ronaldo, но не и от Tevez. В тоя ред на мисли, съм много доволен от Ronaldo. Може да е тъпа прима дона, но поне беше честен - от самото начало си беше казал, че мечтае да играе в Real и си го постигна. И винаги говори с добри думи за Fergie, който го направи голям играч. Докато Carlito май използваше любовта на феновете, за да се пробва да изкрънка пари...с една дума още един от тоя сорт в Man City...Карлито използваше любовта на английските запалянковци към неуморните мухи без глави като него. Тоест играчи, които цял мач се скъсват да търчат като луди, налитат за всяка топка и после за тях се говори за работоспособност. Тевез винаги ми е бил неприятен и се радвам, че се махна.А Роналдо страшно ми се издигна в очите именно след преминаването си в Реал и нещата, които каза за Фъргюсън и Юнайтед. Честно казано, очаквах точно обратното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 Това, дето викаш, че налитането на всяка топка не е работоспособност, е до някъде вярно. Трябва човек да знае кога да се мори и кога да се пести. Но пък като фен всеки иска да вижда желание в играта на любимците си. Аз лично харесвах Теvez от доста преди да дойде в United и след това също и ми беше мъчно като стана ясно, че няма да остане. Но много бързо ми мина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Nasri чупи крак Shitfuck! Сезонът още не е започнал, мамка му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Спокойно октомври не е толкова късно през сезона. За Тевез- не всинаги да тичаш като балуш по топката до скъсване е работоспособност, щото ако защитниците си подават 2 мин. в тригълнк и ти само тичаш по тях като гламав няма файда, друг е въпроса, че за англичаните точно тоя гламав маниер показва работоспособност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Като Милан БаЛуш - полския бегач Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 Абе, работоспособност си е. Не е много ефективност, което е най-важното, ама карай. Важното е, че показва желание, а за феновете това е от голямо значение не само в Англия. Затова и толкова хора (включително и в България) плюят по Бербатов - щото седи с ръцете в джобовете все. Но пък той разчита на ефективност, което е по-важно, стига да го има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Сити дава на Тери по милион на месец Gong - 23 Юли 08:24 Манчестър Сити ще предложи сензационна заплата на капитана на Челси Джон Тери в размер на 1 милион лири месечно в опит да го привлече до края на трансферния прозорец, информират медиите в Англия. „Сините” от Лондон са убедени, че ще успеят да опазят своя лидер, но мениджърът на Сити Марк Хюз е бил информират от собствениците на клуба, че може да направи всичко каквото е нужно, за да привлече бранителят. Шефовете на „небесносините” са готови дори да платят исканите от „Стамфрод Бридж” 50 милиона лири за английския национал, твърди „Daily Mail”. Очаква се в близките 48 часа, Хюз да отправи своята умопомрачителна оферта към Джон Тери, съобщава още изданието. Сити ще предложи на защитника 250 хиляди лири на седмица, като в момента в Челси той взима по 135 хиляди лири за седем дни. Полудяха ШИТИ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Едно че те явно си живеят в някъв алтернативен свят с техните си пари, друго че ако той приеме да премине в тоя миризляшки отбор ще е пълен ненормалник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.