Bob Arnold Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 predi edna sedmica mi izgurmia dunoto po to4no niakolko kondenzatora i niakuv stabilizator i dadoh go na remont za 15lv mi go opraviha no kato si pribrah kompa onia den i kvo da vidia zapisva4kata mi teac ne ba4ka edvam pro4ita disk niakoi vuobshte ne gi pro4ita i cikli napravo umriah ot nervi vuprosa mi e dali moje da i stane neshto na neia ot tova precakvane na dunoto ili tia ot serviza sa mi ia skapali , imam niakvo useshtane 4e te sa i napravili neshto?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Виж в гаранционната карта - дали съвпада фабричния номер. Може да са ти я заменили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted April 29, 2004 Author Share Posted April 29, 2004 suvpada si ama moje da sa mi smenili cialata kutia na cd-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 не вярвам нали щеше да си личи по лепенката. Само да не са ти го изпуснали - че само за тва се сещам сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted April 29, 2004 Author Share Posted April 29, 2004 e az naimam lepenka puk i garanciata mi e otishla ve4e a i sum si go kupil ot druga firma a ne ot tazi v koiato e serviza vuprosa e dali moje da e stanalo neshto zaradi povredata na dunoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 ами не вярвам имаш ли други устройства на същия кабел дето захранва CD-то Ако имаш би трябвало и при тях да имаш проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Spored men problema ne idva ot dunoto. No i neviarvam chak niakoi da smenia CDta i t.n , Nai veroiatno sa go izpusnali kakto kazaha po gore ili neshto sa mu napravili , no ne viarvam da sa go smenili ili neshto takova.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted April 29, 2004 Author Share Posted April 29, 2004 mi imam hard disk 120gb maxtor nishto mu niama na nego i az si mislia 4e sa go izpusnali i neshto se e ebalo sha gi pre4ukam utre kato otida puk vikat 4e nishto ne sa mu pravili:) vutre imashe disk zabraven tiahen i az vikam mi togava kvo pravi tozi disk vutre i te aa mi pusnahme go da vidim dali sveti cd-to:)))mnoo tupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Bob Arnold, siguren li si che ne e zacapano CD-to? Taka ili inache niama kak da razberesh dali sa go pravili neshto ili ne. Pogledni mu lepenkata na CD-to. Na edno ot vinchetata (ili na samata kutia) triabva da ima garancionna lepenka. To ne che nemoze da otvorish CD-to bez da ia skusash, no ako e skusana e iasno che e otvariano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 razbira se che moje da mu stane neshto na cd-to sled kato ti e izgorialo danoto normalno e da defektira niakoi komponent radwai se che ne e izgorialo i neshto drugo ia ram ili cpu ili drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 No dokolkoto razbiram , ne mislia che sled kato izgori dunoto shte raboti Cd na polovina!?! Ili raboti ili NE raboti! Spored men e po vuzmogno pri udar da se e razcentrovulo okoto otkolkoto tova..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Spored men e po vuzmogno pri udar da se e razcentrovulo okoto otkolkoto tova..... A pri transporta ot tochka do tochka, malko li se klatushka edno PC za da mu se razcentrova neshto? Uvi ne e malko....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 ami wij wsichko e elektronika i lazera ne se komandwa ot niakoia maimunka watre znaesh li kogato mu e izpliaskalo danoto kak se darji naprejenieto po shinata pci slotowe agp ili ide??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 ami wij wsichko e elektronika i lazera ne se komandwa ot niakoia maimunka watreznaesh li kogato mu e izpliaskalo danoto kak se darji naprejenieto po shinata pci slotowe agp ili ide??? imenno ako e taka kakto ti kazvash sledva che ne trqbva vaobshte da raboti sigurno si(sa) go shibnali nqkade bez da iskat Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 vuprosa mi e dali moje da i stane neshto na neia ot tova precakvane na dunoto ili tia ot serviza sa mi ia skapali , imam niakvo useshtane 4e te sa i napravili neshto?????? Ако това го прави само на някой дискове значи проблема е в оптиката на CD устройството. Не може да се получи от дефекта в захранването а ако преди ти е бачкала безпроблемно бъди сигурен че в сервиза са я сменили (оптиката и механиката - сменят се лесно). Проблема може да се реши като се подсили малко интензитета на лазера но това е временно, след месец-два пак ще се появи съшия проблем и след още 1-2 подсилвания ще спре изобщо да чете Първия симптом е че започва да накъсва при просфирването на аудио дискове, а това че светва постоянно когато пъхнеш някой диск идва от проблема че оптиката не може да го прочете корекно и да го разпознае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 haide stiga de momcheta koi shte sedne da smenia optiki na cd-rw kato nowo struva ne poveche ot 10-20$, Osven ako ne go e zakaral v niakoi garajen serviz w koito im idwa remont edin pat w godinata i horata se chudiat s kakwo da si raznoobraziat wremeto waobshte ne wiarvam niakoi da ti e barnikal iz elektronikata prosto priemi che i e doshlo wremeto da poema kam grobishteto i begai da si kupish novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted April 30, 2004 Author Share Posted April 30, 2004 ave tova e bati slu4ainosta to4no sia da se skape v na ADROIT serviza si biah zanesul kompa dnes im go dadoh da go gledat 4akam da mi se obadiat sia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted April 30, 2004 Author Share Posted April 30, 2004 vutre imashe edna djaga kato prusnet izduljen koito e slojena na edinia kabel i za tazi jaga ima opredeleno miasto i v4era kato otvorih cd-to shtoto neshto trakashe vutre i kvo da vida taia jaga e izvun tova miasto koeto i e razporedeno puk e nevuzmojno pri zatvorena kutia da se razmesti ili e otvariano ot firmata ili taka sum si go kupil mejdu drugoto imah kabel audio ot cd-to kum sound kartata nali se seshtate i sa mi go zeli neznaino za kvo??? nishto ne im e pre4il za kvo sa go mahali ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 offtopic Я кажи кои са тези мошеници, изобщо да не припарваме до тях, че те големи клептомани се извъдиха и още нещо, ходете винаги при сигурни фирми, независимо че ще ви вземат някой лев отгоре, недейте за някакви мижави стотинки да се прецаквате така нали знаете: 'не съм толкова богат, за да си позволя евтини неща', таке че... EDIT Ooopssss ADROIT ли казваш, стига бе не мога да повярвам, те уж са сериозни хора, поне аз никога не съм имал проблем с тях нито хората, които съм им закарал като клиенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted April 30, 2004 Author Share Posted April 30, 2004 mi i az nikoga ne sum imal problemi s tiah kupil sum si mnogo neshta ot tiah sia kato mi se obadat shte vidim kva e havata sus zapisva4kata Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 az sashto ne wiarwam kolegite ot adroit da sa zulili neshto narochno priemi che sa testwali komponenti i posle sa zabrawili da slojat muzikalnoto kabelche wse pak weche masowata os e XP a tia niama nujda ot muzikalen kabel ako iskash ela shte ti podaria edin kashon takiwa w ofisa gi ima w izobilie i se chudim kak da se otarwem ot tiah a towa koeto kazahte za utwardilite se firmi opredeleno poddarjam tazi teza Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Offtopic/ Adroit са пълни мошенници! Всичко може да се очаква от тях. Пример: Моя позната (лекар), си купи преди две години от тях PC. T-Bird на 750MHz ужким. Преди два-три месеца ходих да и оправям windows-а и реших да го отворя да го почистя. Изненада- T-Bird на 650Mhz, клокнат на 750! Пуснах PCCheck - и той така го дава! Ще им е... м.....та! Преди две години разликата между тези два процесора беше от порядъка на $20-30! Извод: Adroit sucks! А за теб пич, съжалявам, ама иди докажи че CD-то ти е работило... Другия път занеси само разваления компонент, а не целия компютър. И още нещо - голяма-малка фирма -няма значениe. Важното е хората вътре да са хора, а не ......! Успех в усилията да докажеш правотата си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted May 2, 2004 Author Share Posted May 2, 2004 v subota mi se obadiha zapisva4kata nestavala za nishto ve4e lazera se bil precakal dimek mi kazaha 4e e izgoriala i nishto ne moje da se napravi kazaha mi 4e e izgoriala zaedno s neshtata ot dunoto kak me e iad ne e istina : Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 v subota mi se obadiha zapisva4kata nestavala za nishto ve4e lazera se bil precakaldimek mi kazaha 4e e izgoriala i nishto ne moje da se napravi kazaha mi 4e e izgoriala zaedno s neshtata ot dunoto kak me e iad ne e istina : Kakto se ochakvashe! E tva e shte ni precakvat i tva si e! Veche kato triabva da se razpraviam s neshto takova napravo se depresiram pri misalta ot 'golemite razbirachi' v firmite kudeto shte idesh...! Chak men me e iad !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 mda naistina e dosta trudno niakoi pat da priemesh istinata pak kogato shte triabwa i da se braknesh niakoi lev za nowa pisachka wednaga niakoi drug izliza vinoven prosot priemai fakta kolkoto i da e nepriatno i sabirai pari za nova pisachka nikoi ne e vinoven che ti e gramnalo danoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.