puF4o Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Купувам кутия без захранване.Притенциозен съм към външния вид,така че моля офертите да бъдат придружени със снимка или линк към модела. Цена:да кажем към 15лв,макар че може и повече стига да ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=30...mp;pid=12426478 Тази кутия без захранването за 20 лева. PS.- Вече е продадена на друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 15лв за JNC ,черна. снимка в неделя вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Нова, черна със сребриста гарнитура, в кашон, със синя подсветка отпред, 20 лв. Снимки - по-късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 ето снимка на моето предложение: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1787/16...PnWgWetk7B3.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ето и обещаните снимки - Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 за 20 лв ти давам кутията от моята снимка с usb 2.0 планка с 4 usb-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 тези - по 16 лв/бр - имат предни юсб: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 стига сме му поствали, влиза,но не казва нищо, така че няма смисъл да му ъпваме темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Както писах в самото начало имам притенции към външния вид. До момента си харесах 1-2 от предложените,но изчаквам евентуално още някое друго предложение,след което ще се свърва с продавача. А и maspas за да можеш да спиш спокойно тази вечер ще ти кажа само,че твойта не ми харесва добре,че написах нещо подобно, за да се сетиш и ти да напишеш нещо в собствената си тема... А трябва ли след всяко предложение да казвам коя ми харесва и коя не? Както виждаш който има кутия,предлага. Като си намеря ще помоля темата да бъде затворена...а до тогава приемам всякакви предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 добре,че написах нещо подобно, за да се сетиш и ти да напишеш нещо в собствената си тема. не ме интересува, дали ти харесва или не и за да не UP-вам безпричинно, давам нова цена от 10 лв. лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.