Ice_boy^^ Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 nekoi 6e dade li linka na telecabel 10* predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> http://telecablenet.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Do vsi4ki potrebiteli na TelecableNET: Ot 1.01.2005 nqma da ima limit. Vsichki niva ot 1-vo do 7-mo nivo stavat bezlimitni. QHUUUUU. Sha sa po4erpa za tova. BTK gi nategnaha i gleite kvo pravat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Абре, ако вдигнат и скоростите малко няма да е зле :о) Иначе аз лимита за този месец се чудя с какво да го изразходя :о) Във warez-a си има всичко ... :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Почти съм сигурен, че ще има някаква уловка.Най-вероятно ще се намали скороста, така че няма място за мноо кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Абре, ако вдигнат и скоростите малко няма да е зле :о) Иначе аз лимита за този месец се чудя с какво да го изразходя :о) Във warez-a си има всичко ... :о) <{POST_SNAPBACK}> Az Vi kazvam 4e po princip nqma da ima limit ve4e pri teleto:) Почти съм сигурен, че ще има някаква уловка.Най-вероятно ще се намали скороста, така че няма място за мноо кеф. <{POST_SNAPBACK}> Ne vqrvqm. Neshto zarqzahte foruma deto se napravi na cracks.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Az Vi kazvam 4e po princip nqma da ima limit ve4e pri teleto:) <{POST_SNAPBACK}> Е, па да де :о)) Ice_boy^^, ще ни го ... то е ясно ама ... :о)) Друго си е да кажеш, че си на неограничен, сеш са :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Aaaa,Това от каде го разбра,ако е истина СУПЕР Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 A we pi4ove nqkoi moje li da ka4i Lord Of The Rings:Batle For Midle Earth v toq sait??? Mnogo e qka taq igra i mn 6a sa kefa ako moje da q drapna <{POST_SNAPBACK}> Ми какво да ти кажа...ВЗЕМИ ДА ПРОЧЕТЕШ ПРАВИЛАТА!!!Много рискуваш така като правиш подобни глупости.Това беше най-тъпият пост на най-неправилното място. Има си отделна секция за игрите...пише GAMEZ...относно игрите се пише там. Надявам се да съм ти бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Do vsi4ki potrebiteli na TelecableNET: Ot 1.01.2005 nqma da ima limit. Vsichki niva ot 1-vo do 7-mo nivo stavat bezlimitni. QHUUUUU. Sha sa po4erpa za tova. BTK gi nategnaha i gleite kvo pravat. <{POST_SNAPBACK}> И аз много искам да знам кой ти каза това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Do vsi4ki potrebiteli na TelecableNET: Ot 1.01.2005 nqma da ima limit. Vsichki niva ot 1-vo do 7-mo nivo stavat bezlimitni. QHUUUUU. Sha sa po4erpa za tova. BTK gi nategnaha i gleite kvo pravat. <{POST_SNAPBACK}> Източник на информация ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Споко, ако е истина чакайте първо да се види къде е уловката... И не не съм песимист, реалист съм, ама то не е ли едно също? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Споко, ако е истина чакайте първо да се види къде е уловката... И не не съм песимист, реалист съм, ама то не е ли едно също? <{POST_SNAPBACK}> В доста случаи е едно и също (като този ) Според мен скоростта ще падне! Айде да залагаме, как този път ще ни прецакат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 А бе ако беше вярно, че ша пускат неограничен да не мислите че нямаше да пуснат реклами половин година преди да стане тва Колко време се говореше че варез ще стане фтп и на телекабел. Обаче пуснаха ли го веднага - не. А ся от няма и половин месец се знае тва за неограничението и вие вече сте на седмото небе от радост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 А бе ако беше вярно, че ша пускат неограничен да не мислите че нямаше да пуснат реклами половин година преди да стане тва Колко време се говореше че варез ще стане фтп и на телекабел. Обаче пуснаха ли го веднага - не. А ся от няма и половин месец се знае тва за неограничението и вие вече сте на седмото небе от радост. <{POST_SNAPBACK}> Dai pak da ne napravqt si4kite niva neogranicheni. Te teq BTK im e*aha maikata. I kva faida ot reklami po TV kato tova im e Iznenada za Nova Godina. И аз много искам да знам кой ти каза това. <{POST_SNAPBACK}> Parvo ot City Computers razbrah - Ot Ivan. Posle oshte dvama 4oveka mi go kazaha tova. Idete v Teleto i pitaite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 И аз много искам да знам кой ти каза това. <{POST_SNAPBACK}> Parvo ot City Computers razbrah - Ot Ivan. Posle oshte dvama 4oveka mi go kazaha tova. Idete v Teleto i pitaite. Tozi post bez da iskam go pusnah. Znam Pravilata na foruma. Ako moje moderatorite da me izvenqt za tazi greshka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 И сега? :о) Неограничен ли е или не?! :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 съмнява ме много,май не е боло истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Parvo ot City Computers razbrah - Ot Ivan. <{POST_SNAPBACK}> Да ти имам източника. Телекабел не са отговорили още утвърдително,това е само вероятна възможност,ако се закупят нови мощности.Прави се,защото вече има абонати и по селата,както и за разширяването на мрежата в Главиница.Но нищо повече.Ако абонатите надминат определена граница - наистина става.Но ако не Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 И какво става сега в крайна сметка? Защо не може да се провери трафика? Error4 1016: Can't open file: 'traffic.MYD'. (errno: 145) И по неизвестни за мен причини вече съм с ново IP, за което излиза следната информация... inetnum: 84.252.36.0 - 84.252.37.255netname: TELECABLE descr: Telecable Pazardjik country: BG admin-c: VV1423-RIPE tech-c: VV1423-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: EVROCOM-MNT changed: veno@evrocom.net 20041116 source: RIPE route: 84.252.36.0/23 descr: EvrocomNet - PA Address Space origin: AS29030 mnt-by: EVROCOM-MNT changed: veno@evrocom.net 20041120 source: RIPE person: Vencislav Velkov address: 1 Gladston Str. address: 4000 Plovdiv address: Bulgaria phone: +359 32 620790 e-mail: veno@evrocom.bg nic-hdl: VV1423-RIPE changed: nss@ITDNet.net 20010610 source: RIPE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Как пак ти излезна тази информация за IP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Здравейте! Аз съм от Пазарджик и не знам кжо толкожа се кефите на кракс.ру???? Всичко в него го има и във вареза! Аз само филмите си свалям от там, щото е локален сървър и малко по-бързо ама...не виждам нищо интересно в него....музка не е качвана от година и половина сигурно... Айде това е от мен...Be happy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Какво му е на www.cracks.ru? Това си е пазарджишки вариант на warez.ru. На мен лично ми е ФТП... По точно Фтп-то на Една от телевизиите в Пазарджик. А именно Телекабел. Това е! Като цяло е много слабо. Нито музиката е музика нито нищо. Повечето филми се свалят от warez.ru и се качват там. И ние ги сваляме от там защото сваляме с по 700кб/с а иначе от warez.ru сваляме като костенурки което не е много честно, Вие с голяма скорост от нас. Ние с малка от вас. Това шибано. Ама какво да се прави. Игри има някакви, но идея си нямам какви са. До преди време нямаше и търсачка дори. Много Зле като цяло ама нали си ни е родно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 ....музка не е качвана от година и половина сигурно... <{POST_SNAPBACK}> Не говори на изуст - тъпо е! Казвам ти го най-доброжелателно И ние ги сваляме от там защото сваляме с по 700кб/с а иначе от warez.ru сваляме като костенурки което не е много честно<{POST_SNAPBACK}> http://www.telecablenet.com/net/prices.php Интересно ми е как сваляш с 700 kb/s :o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Как пак ти излезна тази информация за IP? <{POST_SNAPBACK}> http://ripe.net/ Отиваш на "WHOIS SEARCH", пишеш си IP-то и даваш "GO". Преди IP-то ми почваше с 212 сега е с 84... И ние ги сваляме от там защото сваляме с по 700кб/с а иначе от warez.ru сваляме като костенурки което не е много честно. [sna@back]237040[/snapback] Айде и аз да попитам кои сте тези "вие" дето сваляте с такава скорост. Ето и за старото IP... inetnum: 212.72.198.0 - 212.72.198.255netname: BG-TELECABLENET-BLK1 descr: Telecable's cable network descr: SA Telecabel descr: Pazardjik descr: 2 Lozengrad str country: BG admin-c: TK565-RIPE tech-c: TK593-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: AS9127-MNT mnt-lower: AS9127-MNT mnt-routes: AS9127-MNT changed: vdimitrov@netissat.bg 20030716 source: RIPE route: 212.72.198.0/24 descr: Telecable SA descr: From NetIsSat PA origin: AS29030 remarks: removed cross-mnt: AS9127-MNT mnt-by: AS9127-MNT changed: vdimitrov@netissat.bg 20030717 source: RIPE person: Nikolaj Dudov address: 2 Lozengrad str. address: Bulgaria phone: +359 34 44 51 74 e-mail: support@telecablenet.com nic-hdl: TK565-RIPE mnt-by: TELECABLE-MNT changed: support@telecablenet.com 20030715 source: RIPE person: Stoimen Gerenski address: 2 Lozengrad Str. address: Bulgaria phone: +359 34 44 47 41 nic-hdl: TK593-RIPE mnt-by: TELECABLE-MNT changed: support@telecablenet.com 20030715 source: RIPE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 http://ripe.net/Отиваш на "WHOIS SEARCH", пишеш си IP-то и даваш "GO". Преди IP-то ми почваше с 212 сега е с 84... <{POST_SNAPBACK}> На мен ми излена същото Доколкото знам това са новите IP-ta и вече ще си с него(според мен пак ни преебаха) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.