Jump to content
BulForum.com

http://www.cracks.ru/

Veno

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Добре че тук в Пловдив си имаме форум, та да можете от Пазарджик да се уговорите някак си да биете админа :P

Относни сайта - картинките на филмите не ми ги отваря, някой линкове не работят - и общо взето няма нищо в тоя сървър - нито като количество, нито като съсдържание

Dobre e 200kb az nemoe da stiga 50 daje za 1 sec vie 200 q kajete nesto programa za optimizacia li ima ....

Zaklevam se vav vsi4kite si poznati. Ako nevervash ela do mahalata pitai seki shte ti kaje ot nashta mreja. Tva beshe rekord za edna ve4er na vsi4ki ot mrejata. 9cd-ta ot warez.ru kogato bqha pusnali Painkiller to4no.

a movies v momenta rabotat li ? za6toto az nemoga da vleza vatre nito moga da svala The Incredibles :(

Shefe pri men bachka. Filma dobar li e??

Добре че тук в Пловдив си имаме форум, та да можете от Пазарджик да се уговорите някак си да биете админа :P

Относни сайта - картинките на филмите не ми ги отваря, някой линкове не работят - и общо взето няма нищо в тоя сървър - нито като количество, нито като съсдържание

Prav si.

Абе, цялата тая работа ми се струва абсолютна глупост. Имам в предвид, че нито някой ще иде на това събиране, нито ако идат и 10 човека,в най-добрия случай, ще има някакъв ефект. Само моля да не ме нападате и да водим излишни спорове, защото не ми се занимава с тъпотии. Просто изразявам мнението си. Аз мога да кажа, че съм доволен от интернета на Телакабел. Всичко, което ми е нужно съм си го свалил, интернета е доста добър ако говорим за постоянство. Почти няма прекъсвания. Мисля, че само user-те с "новите" IP-та са с гаден нет.

Абе, цялата тая работа ми се струва абсолютна глупост. Имам в предвид, че нито някой ще иде на това събиране, нито ако идат и 10 човека,в най-добрия случай, ще има някакъв ефект. Само моля да не ме нападате и да водим излишни спорове, защото не ми се занимава с тъпотии. Просто изразявам мнението си. Аз мога да кажа, че съм доволен от интернета на Телакабел. Всичко, което ми е нужно съм си го свалил, интернета е доста добър ако говорим за постоянство. Почти няма прекъсвания. Мисля, че само user-те с "новите" IP-та са с гаден нет.

Prav si. Ma da opravqt pone cracks.ru. Drugo e da ima postoqnno novi raboti i da si gi teglish za otricatelno vreme drugo e da gi chakash 2dena ot drug sait, nali??

emi FiXeR tva e 3D animacia gledal sam reklami i samo ot tiah si imam izvod 4e sh e niakakva luda komediq ama nikade nemoga da go namera osven tam oba4e movies ne ba4kat pri mene :S

та кво викаш не можеш да го намериш, толкова си и търсил. Да не говора, че тук го има 1 ден преди в cracks.ru

http://warez.ru/movies/info.php?id=4699

Prav si. Ma da opravqt pone cracks.ru. Drugo e da ima postoqnno novi raboti i da si gi teglish za otricatelno vreme drugo e da gi chakash 2dena ot drug sait, nali??

Хора, сещате ли се, че всичко е свързано с МНОГО пари. какво очаквате за малък град, като нашия?! Връзка от 10 МВ/s може би?! Би било добре, но не е икономически изгодно, поне за сега. Разширяването на FTP-то също изисква средства. Ами ако ви кажа, че един познат от Харманли кара на 200 GB FTP от неговия доставчик? Че аз у нас имам на харда и по дисковете няколко пъти повече. Но толкова могат, толкова предлагат. Ако на някого не му харесва ... чао. Не са ни вързали на сила.

Хора, сещате ли се, че всичко е свързано с МНОГО пари. какво очаквате за малък град, като нашия?! Връзка от 10 МВ/s може би?! Би било добре, но не е икономически изгодно, поне за сега. Разширяването на FTP-то също изисква средства. Ами ако ви кажа, че един познат от Харманли кара на 200 GB FTP от неговия доставчик? Че аз у нас имам на харда и по дисковете няколко пъти повече. Но толкова могат, толкова предлагат. Ако на някого не му харесва ... чао. Не са ни вързали на сила.

Ne sam saglasen s teb. Telecabel mogat pove4e ma shefa im e stisnat, tva e. Ne mu se davat pari za udovolstvieto na drugite - Na nas Userite.Taka pravat 4e si gubat klientite da znaete.

Защо те са с по-гаден нет!!!

и Fixer ти си един от главните недоволни! защо не присъстваш в канала??

и Fixer ти си един от главните недоволни! защо не присъстваш в канала??

Ne sam si kachil Mirc-ata i ne mi sa rapravq sega da si q nastroivam. Sorry.

@Botev1912 tva mai ne sam go vidial no tarsih v movies na wareza no moje bi sam napisal imeto gre6no

i tva li ne otvarqsh. Mai imash problem.

Ne sam saglasen s teb. Telecabel mogat pove4e ma shefa im e stisnat, tva e. Ne mu se davat pari za udovolstvieto na drugite - Na nas Userite.Taka pravat 4e si gubat klientite da znaete.

Ти от къде знаеш? Познаваш се лично с него и знаеш колко пари прибарва ли?! Аз няма да се откажа от тях, поне за сега.

Не зная защо са с по-гаден. Зависело от София нещо си. Не съм запознат, не коментирам. Само си спомням, че преди 2 години някъде и на мене ми бяха сменили IP-то, обаче за около месец само. през това време беше просто ужасен интернетът. После се оправи. Сега, приятелите ми които са с "новите" се оплакват доста често, а при мене всичко е наред.

Ти от къде знаеш? Познаваш се лично с него и знаеш колко пари прибарва ли?! Аз няма да се откажа от тях, поне за сега.

Ne se poznavam s nego ma baq naroda sa mi go kazvali tva i sega i az go kazvam

Не зная защо са с по-гаден. Зависело от София нещо си. Не съм запознат, не коментирам. Само си спомням, че преди 2 години някъде и на мене ми бяха сменили IP-то, обаче за около месец само. през това време беше просто ужасен интернетът. После се оправи. Сега, приятелите ми които са с "новите" се оплакват доста често, а при мене всичко е наред.

Аз в момента съм с ново IP и да ти кажа не виждам никва промяна от преди!!!

незнам може пак да е истина това!!!

Ne se poznavam s nego ma baq naroda sa mi go kazvali tva i sega i az go kazvam

Слушай хорските приказки ...

Аз в момента съм с ново IP и да ти кажа не виждам никва промяна от преди!!!

незнам може пак да е истина това!!!

Радвам се за тебе. :rolleyes:

Bravo Bravo. Leo e varha, ma na tapotiqta. :punk

Абе вие знаете ли въобще кой е тоя ЛЕО та вся го Псувате,аз не мисля ,че от него зависят нещата.Аз също съм с ново ИП от 3 Месеца и до преди седмица нямах проблеми,но сега почнаха някви много гадни ,например вчера им се беше прецакал ДНС сервера и в сайтова се влизаше само с ИПта,ЕБАХТИ И ДОСТАВчИка.

ПС.Май това е единствения доставчик в България който си няма даже собствен форум,и знаете ли защо е така,за да няма Публични оплаквания :devil :angry1

,Dec 13 2004, 23:48 PM]

ПС.Май това е единствения доставчик в България който си няма даже собствен форум,и знаете ли защо е така,за да няма Публични оплаквания :devil  :angry1

Ти коментираш в началото обаче в края говориш на изуст като повечето тук ... :о) Няма значение. Защо не направите един форум като сте толкова отракани, бе пичове? Направете го, пратете мейли до телетата да сложат един линк към него на сайта, слагайте топици в каналите на доставчика и т.н. ЗА да може да добие популярност все пак ... Сложно ли е?! :confused :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...