FiXeR Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 ISKAM SI STARIQQQQQQQ CRACKS.RU SAS FORUMCHE I PAROLA ZA DOSTAPPPPPPPP LEOOOOOOOOOO KUCHE CHETESH LI GO TVA P*DALCHEEEEEEEEE. CRACKS.RU SUCKSSSSSSSS ------------------------------------------------------------------- LET`S LIVE WAREZ.RU FOREVER Az se otteglqm za sega ot boinoto pole no I WILL BE BACK SOON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Да ве тва кретенче ако чете сега форума или по-касно дано малко се засрами и направи нещо по въпроса!!! Защото не получаваме нищо от тоя доставчик!!! Е CityLan поне имат сървъри на няколко игри! ми ние кво нищо!!! само един cs и то няма никой там!!! б*си работата!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvodomir Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 ISKAM SI STARIQQQQQQQ CRACKS.RU SAS FORUMCHE I PAROLA ZA DOSTAPPPPPPPP LEOOOOOOOOOO KUCHE CHETESH LI GO TVA P*DALCHEEEEEEEEE. CRACKS.RU SUCKSSSSSSSS Съглесен сам с теб Виждам че интереса кам темата е голям трябва да отидеме сериозно да телето и да им кажем да направят нещо да вземат на работа минимум 5 модератора да направят един добрър саит в които могат и user-ите да ъплоадват.съгласни ли сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Виждам че интереса кам темата е голям трябва да отидеме сериозно да телето и да им кажем да направят нещо да вземат на работа минимум 5 модератора да направят един добрър саит в които могат и user-ите да ъплоадват.съгласни ли сте <{POST_SNAPBACK}> АЗ съм навит!!! САмо трябва да се разберем за няква дата и чат и да отидем!!! ама не само 3-4 човека ми повечко!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Съглесен сам с тебВиждам че интереса кам темата е голям трябва да отидеме сериозно да телето и да им кажем да направят нещо да вземат на работа минимум 5 модератора да направят един добрър саит в които могат и user-ите да ъплоадват.съгласни ли сте И аз съм навит.Ако искате дойте в събота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 АЗ съм навит!!! САмо трябва да се разберем за няква дата и чат и да отидем!!! ама не само 3-4 човека ми повечко!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ставаме 4-ма Ще има и още 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvodomir Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 аз викам да направим един канал в mIRC и там да се разберем кво ште предприемем шото телето ни мислят за смотаняци а тоя лео е по некадърен от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Ами аз също се надявам да има още наши подръжници!!!! айде всеки да каже на негов познат за малкото протестче и в събота да се съберем една тапла и да отидем да направим скандалчето!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvodomir Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 ще сме голяма тълпа осфен ако някои не се откажат осфен даите да се разберем кои да маправи канал в мирк и как ще се казва канала там ще се разберем защото товарим излишно форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Аз вече регнах едно каналче!!! заповядайте там да се разберем!!! #TK-Protest аз съм с ник Mi7o_BoMBa7a !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvodomir Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 още адна забелажка понякога като сега нета ми става адски гаден немошен 2 мин чакам да ми зареди спраницата бива ли такова нещо влизаите в#TK-Protest за тези каито са против телето Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Аз преди им бях пращал към 10 маила на internet@telecablenet.com и знаете ли кво?Обади ми се вечерта Главния администратор и ми Вика по телефона ,че ако им пратя още един маил и ще ме изгонят от Телето и той лично щял да се погрижи никой в пазардйик да не ми доставя НЕТ.Само ако знаете колко беше злобен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Аз преди им бях пращал към 10 маила на internet@telecablenet.com и знаете ли кво?Обади ми се вечерта Главния администратор и ми Вика по телефона ,че ако им пратя още един маил и ще ме изгонят от Телето и той лично щял да се погрижи никой в пазардйик да не ми доставя НЕТ.Само ако знаете колко беше злобен! <{POST_SNAPBACK}> Да бе и ти му се връзваш!!! Що не му каза да се застреля!!! Аз мисля да минавам скоро време към BTK ако тия не направят нещо!!! Е*ати доставчика!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvodomir Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 тва ич не ми харесва кадето го каза тоя лео нещо и мн гневен ако мен набие тва му е 6анса да ми зема фтп-то 6те го съда и ще му го зема Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Да бе и ти му се връзваш!!! Що не му каза да се застреля!!! Аз мисля да минавам скоро време към BTK ако тия не направят нещо!!! Е*ати доставчика!!! <{POST_SNAPBACK}> Не съм му се вързал,просто се учудих как може да са толкова нагли,нестига че им плащам за скапания нет ,ами даже им пращам писма с препоръки ,а те ме заплашват.Ако искате ,аиде да пращаме много Оплаквания на този маил ,може и да размислят.БТК е найстина добре и ако не направят нещо аз също се местя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvodomir Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 ama na btk ima li ftp ili ne ako ima towa e re6enieto ina4e koi znae kakyw p...l e leo da doide da me bie wipreki 15 mi godini borbata 6te e usporwana a toq mogerator 6to ne mu naprawi zabelejka da opravi ftp to a kato ne razbira da stawa da se maha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Хорица и аз съм с вас до преди 20 минути нямах никакъв нет и им дигнах едно скандалче на телекабел операторките та изпратиха един екип да го оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvodomir Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 to towa nee samo pri tebe twa e pri seki az nqmah net 4 dena i mu vikat ne ti e fred pc-to a nqmah i 2 sednici nikakwo ftp nito warez nito cracks ama ne ne ebawat gadowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 щото халф лайв 2 я свалях 2 дена и накрав кво тя качена наебано този които я е качвал я е инсталирал на неговия комп и после я е архивирал селска работа кво да ви кажа.тва с форума е добра идея за да можем да се разберам как да качваме там да кантактуване с модераторите (в този случаи с модератора). <{POST_SNAPBACK}> Това си е от самия релийз на играта. Не е причината в ъплоадера Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 i pri nas nema net po nqkolko dena. Bati tapoto. ,Dec 13 2004, 19:27 PM]Аз преди им бях пращал към 10 маила на internet@telecablenet.com и знаете ли кво?Обади ми се вечерта Главния администратор и ми Вика по телефона ,че ако им пратя още един маил и ще ме изгонят от Телето и той лично щял да се погрижи никой в пазардйик да не ми доставя НЕТ.Само ако знаете колко беше злобен! <{POST_SNAPBACK}> Male tva nemoga da go povqrvam. Maliiii, bati nahalnata rabota. Chak ta i zaplashvat pa teq. Kvi sa teq mizernici le. Ti im kazvash istinata v ochite che si4ko ve4e im se skapa i e super tapo pri tqh a te kvo zaplashvat horata. Shto ne im kaza da si e**t maikata v g*z*. Az moga da zabera oshte hora s men da idem pred teleto ma 4ak vakanciqta che pak sam zaet ma*ka mu.Inache sam navit. Съглесен сам с тебВиждам че интереса кам темата е голям трябва да отидеме сериозно да телето и да им кажем да направят нещо да вземат на работа минимум 5 модератора да направят един добрър саит в които могат и user-ите да ъплоадват.съгласни ли сте <{POST_SNAPBACK}> i da ne sa 5 3ma stigat, no i kakto e v wareza i userite da kachvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Значи за тязи който не бяха в #TK-Protest ,Разбрахме се протеста да е в Петък 3:00 Пред офиса на ТК.Всички който искат по добър нет и хубав Cracks.ru да отиде,нека си получим платената услуга Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Az da mu se nevidi nemoga togava. Ma*ka mu d*iba. Ma vie idete i im go turete qko ot zad i nai-veche na onva ped*lche LEO (po prqkor GEO) Dano da napravqt neshto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Значи аз съм от Пазарджик и съм на Телекабел . www.cracks.ru е нашия локален сайт . Няма много неща в него, но мога да ви кажа, че най-най-новите филми винаги са там преди всеки друг бълкарски сайт . Всички от Пазарджик имаме достъп до www.warez.ru и са ни го направили така, че да не отчита трафик както ни е и с www.cracks.ru . За жалост Download-a от www.warez.ru е много бавен около 5кб ,но чат пат някоя случайна вечер без да иска се дига до 100кб , а иначе от www.cracks.ru си дърпаме с +50kb . Това беше за информация на всички, които питаха от каде се взе www.cracks.ru и на кой доставчик е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Значи аз съм от Пазарджик и съм на Телекабел .www.cracks.ru е нашия локален сайт . Няма много неща в него, но мога да ви кажа, че най-най-новите филми винаги са там преди всеки друг бълкарски сайт . Всички от Пазарджик имаме достъп до www.warez.ru и са ни го направили така, че да не отчита трафик както ни е и с www.cracks.ru . За жалост Download-a от www.warez.ru е много бавен около 5кб ,но чат пат някоя случайна вечер без да иска се дига до 100кб , а иначе от www.cracks.ru си дърпаме с +50kb . Това беше за информация на всички, които питаха от каде се взе www.cracks.ru и на кой доставчик е . <{POST_SNAPBACK}> 1. филмите се свалят от вареза 2.доста си назад, изписаха се доста неша по темата 3. Средната скорост е ~ 15-20 kb, чат-пат около 40. До към 100 се е случвало 3-4 пъти до сега за по няколко часа. РС-то ми сваля почти постоянно от тези 2 сайта, така че не се опитвай да ме убедиш в нещо др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Значи аз съм от Пазарджик и съм на Телекабел .www.cracks.ru е нашия локален сайт . Няма много неща в него, но мога да ви кажа, че най-най-новите филми винаги са там преди всеки друг бълкарски сайт . Всички от Пазарджик имаме достъп до www.warez.ru и са ни го направили така, че да не отчита трафик както ни е и с www.cracks.ru . За жалост Download-a от www.warez.ru е много бавен около 5кб ,но чат пат някоя случайна вечер без да иска се дига до 100кб , а иначе от www.cracks.ru си дърпаме с +50kb . Това беше за информация на всички, които питаха от каде се взе www.cracks.ru и на кой доставчик е . <{POST_SNAPBACK}> Shefe ne e v tova rabotata. Mai ne si 4el pravilno. Tuka iskame slednoto: 1. Naprava na FORUM vav cracks.ru 2. Naznachavane na pone 3-ma MODERATORI 3. Vazmojnost na USER-ite da UPLOAD-vat vav cracks.ru E tva e. Dano si razbral. Средната скорост е ~ 15-20 kb, чат-пат около 40. До към 100 се е случвало 3-4 пъти до сега за по няколко часа. РС-то ми сваля почти постоянно от тези 2 сайта, така че не се опитвай да ме убедиш в нещо др. <{POST_SNAPBACK}> Na men dva pati mi sa sluchi da svalqm sas 200kb/s i za edna ve4er ot warez.ru sam svalil MAX 9CD-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.