Jump to content
BulForum.com

http://www.cracks.ru/

Veno

Recommended Posts

ISKAM SI STARIQQQQQQQ CRACKS.RU SAS FORUMCHE I PAROLA ZA DOSTAPPPPPPPP LEOOOOOOOOOO KUCHE CHETESH LI GO TVA P*DALCHEEEEEEEEE.

CRACKS.RU SUCKSSSSSSSS

-------------------------------------------------------------------

LET`S LIVE WAREZ.RU FOREVER

Az se otteglqm za sega ot boinoto pole no I WILL BE BACK SOON. :punk :punk

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Да ве тва кретенче ако чете сега форума или по-касно дано малко се засрами и направи нещо по въпроса!!! Защото не получаваме нищо от тоя доставчик!!!

Е CityLan поне имат сървъри на няколко игри! ми ние кво нищо!!! само един cs и то няма никой там!!! б*си работата!!!!

ISKAM SI STARIQQQQQQQ CRACKS.RU SAS FORUMCHE I PAROLA ZA DOSTAPPPPPPPP LEOOOOOOOOOO KUCHE CHETESH LI GO TVA P*DALCHEEEEEEEEE.

CRACKS.RU SUCKSSSSSSSS

Съглесен сам с теб

Виждам че интереса кам темата е голям трябва да отидеме сериозно да телето и да им кажем да направят нещо да вземат на работа минимум 5 модератора да направят един добрър саит в които могат и user-ите да ъплоадват.съгласни ли сте

Виждам че интереса кам темата е голям трябва да отидеме сериозно да телето и да им кажем да направят нещо да вземат на работа минимум 5 модератора да направят един добрър саит в които могат и user-ите да ъплоадват.съгласни ли сте

АЗ съм навит!!! САмо трябва да се разберем за няква дата и чат и да отидем!!! ама не само 3-4 човека ми повечко!!!! :punk

Съглесен сам с теб

И аз съм навит.Ако искате дойте в събота.

аз викам да направим един канал в mIRC и там да се разберем кво ште предприемем шото телето ни мислят за смотаняци а тоя лео е по некадърен от нас

Ами аз също се надявам да има още наши подръжници!!!! айде всеки да каже на негов познат за малкото протестче и в събота да се съберем една тапла и да отидем да направим скандалчето!!!! :punk :punk :punk

ще сме голяма тълпа осфен ако някои не се откажат осфен даите да се разберем кои да маправи канал в мирк и как ще се казва канала там ще се разберем защото товарим излишно форума :punk

още адна забелажка понякога като сега нета ми става адски гаден немошен 2 мин чакам да ми зареди спраницата бива ли такова нещо

влизаите в#TK-Protest за тези каито са против телето

Аз преди им бях пращал към 10 маила на internet@telecablenet.com и знаете ли кво?Обади ми се вечерта Главния администратор и ми Вика по телефона ,че ако им пратя още един маил и ще ме изгонят от Телето и той лично щял да се погрижи никой в пазардйик да не ми доставя НЕТ.Само ако знаете колко беше злобен! :angry:

Аз преди им бях пращал към 10 маила на internet@telecablenet.com и знаете ли кво?Обади ми се вечерта Главния администратор и ми Вика по телефона ,че ако им пратя още един маил и ще ме изгонят от Телето и той лично щял да се погрижи никой в пазардйик да не ми доставя НЕТ.Само ако знаете колко беше злобен! :angry:

Да бе и ти му се връзваш!!! Що не му каза да се застреля!!! Аз мисля да минавам скоро време към BTK ако тия не направят нещо!!! Е*ати доставчика!!!

Да бе и ти му се връзваш!!! Що не му каза да се застреля!!! Аз мисля да минавам скоро време към BTK ако тия не направят нещо!!! Е*ати доставчика!!!

Не съм му се вързал,просто се учудих как може да са толкова нагли,нестига че им плащам за скапания нет ,ами даже им пращам писма с препоръки ,а те ме заплашват.Ако искате ,аиде да пращаме много Оплаквания на този маил ,може и да размислят.БТК е найстина добре и ако не направят нещо аз също се местя

Хорица и аз съм с вас ;) до преди 20 минути нямах никакъв нет и им дигнах едно скандалче на телекабел операторките та изпратиха един екип да го оправят

щото халф лайв 2 я свалях 2 дена и накрав кво тя качена наебано този които я е качвал я е инсталирал на неговия комп и после я е архивирал селска работа кво да ви кажа.тва с форума е добра идея за да можем да се разберам как да качваме там да кантактуване с модераторите (в този случаи с модератора). :punk

Това си е от самия релийз на играта. Не е причината в ъплоадера

i pri nas nema net po nqkolko dena. Bati tapoto.

,Dec 13 2004, 19:27 PM]Аз преди им бях пращал към 10 маила на internet@telecablenet.com и знаете ли кво?Обади ми се вечерта Главния администратор и ми Вика по телефона ,че ако им пратя още един маил и ще ме изгонят от Телето и той лично щял да се погрижи никой в пазардйик да не ми доставя НЕТ.Само ако знаете колко беше злобен! :angry:

Male tva nemoga da go povqrvam. Maliiii, bati nahalnata rabota. Chak ta i zaplashvat pa teq. Kvi sa teq mizernici le. Ti im kazvash istinata v ochite che si4ko ve4e im se skapa i e super tapo pri tqh a te kvo zaplashvat horata. Shto ne im kaza da si e**t maikata v g*z*.

Az moga da zabera oshte hora s men da idem pred teleto ma 4ak vakanciqta che pak sam zaet ma*ka mu.Inache sam navit.

Съглесен сам с теб

i da ne sa 5 3ma stigat, no i kakto e v wareza i userite da kachvat.

Значи за тязи който не бяха в #TK-Protest ,Разбрахме се протеста да е в Петък 3:00 Пред офиса на ТК.Всички който искат по добър нет и хубав Cracks.ru да отиде,нека си получим платената услуга B)

Значи аз съм от Пазарджик и съм на Телекабел :D .

www.cracks.ru е нашия локален сайт :) .

Няма много неща в него, но мога да ви кажа, че най-най-новите филми винаги са там преди всеки друг бълкарски сайт :P .

Всички от Пазарджик имаме достъп до www.warez.ru и са ни го направили така, че да не отчита трафик :) както ни е и с www.cracks.ru :P .

За жалост Download-a от www.warez.ru е много бавен около 5кб :angry1 ,но чат пат някоя случайна вечер без да иска се дига до 100кб :P , а иначе от www.cracks.ru си дърпаме с +50kb :) .

Това беше за информация на всички, които питаха от каде се взе www.cracks.ru и на кой доставчик е :) .

Няма много неща в него, но мога да ви кажа, че най-най-новите филми винаги са там преди всеки друг бълкарски сайт :P .

Всички от Пазарджик имаме достъп до www.warez.ru и са ни го направили така, че да не отчита трафик  :) както ни е и с www.cracks.ru  :P .

За жалост Download-a от www.warez.ru е много бавен около 5кб  :angry1 ,но чат пат някоя случайна вечер без да иска се дига до 100кб  :P , а иначе от www.cracks.ru си дърпаме с +50kb :) .

Това беше за информация на всички, които питаха от каде се взе www.cracks.ru и на кой доставчик е  :) .

1. филмите се свалят от вареза

2.доста си назад, изписаха се доста неша по темата

3. Средната скорост е ~ 15-20 kb, чат-пат около 40. До към 100 се е случвало 3-4 пъти до сега за по няколко часа. РС-то ми сваля почти постоянно от тези 2 сайта, така че не се опитвай да ме убедиш в нещо др.

Всички от Пазарджик имаме достъп до www.warez.ru и са ни го направили така, че да не отчита трафик  :) както ни е и с www.cracks.ru  :P .

За жалост Download-a от www.warez.ru е много бавен около 5кб  :angry1 ,но чат пат някоя случайна вечер без да иска се дига до 100кб  :P , а иначе от www.cracks.ru си дърпаме с +50kb :) .

Това беше за информация на всички, които питаха от каде се взе www.cracks.ru и на кой доставчик е  :) .

Shefe ne e v tova rabotata. Mai ne si 4el pravilno. Tuka iskame slednoto:

1. Naprava na FORUM vav cracks.ru

2. Naznachavane na pone 3-ma MODERATORI

3. Vazmojnost na USER-ite da UPLOAD-vat vav cracks.ru

E tva e. Dano si razbral.

Средната скорост е ~ 15-20 kb, чат-пат около 40. До към 100 се е случвало 3-4 пъти до сега за по няколко часа. РС-то ми сваля почти постоянно от тези 2 сайта, така че не се опитвай да ме убедиш в нещо др.

Na men dva pati mi sa sluchi da svalqm sas 200kb/s i za edna ve4er ot warez.ru sam svalil MAX 9CD-ta :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...