Jump to content
BulForum.com

http://www.cracks.ru/

Veno

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Az go otvarqm ma faida. Trqbva mu promqna na saita.

Ale to LEO ot PZ li e. I kak mu e E-Maila. I kato idete da si platite Neta za meseca im kajete na teq ot telekabel da se osaznaqt malko. Samo dva bezplatni saita - BATI i to v cracks.ru chat pat ima novi neshta.

Ае аз чак сега забелязвам че качват и игри в сайта. Преди имаше само такива качени от потребители.

Еех, преди, преди можехме да теглим само от cracks.ru без да отчита трафик. От всички други сайтове и фриита - йок бате. Пък и лимита е мижав някакъв, моя е 1500 мб, а сме три човека в мрежа. Ако знаете как сме се радвали като ни дадоха достъп до варез- а, като малко дете на коледен подарък. :)

Ама така е, кофти, ко да са направи, те другите доставчици в Пз спят, няма конкуренция.

То при нас състоянието е плачебно

това фтп е на единият от доставчиците Телакабел скороста от него е доста добра за нашия град (незнам за другите каква е) 50к средно,докато от www.warez.ru дурпам средно с 7-10к иначе в cracks.ru качва само един човек некои си Leo друг никои защото смениха паролата е така е адски тъпо.Отгоре на тва свалят от варез и качват в Cracks.ru всичко ново. аз понеже следя какво качват тука и там почти еднакво е само че когато на този лео не му се качва не качва някои игри.аз лично позвам от там само да свалям филми щтото другото не си струва.някои от игрите са качени адски некадърно така че ако ще правят нещо телето да го правят качествено.според мен трябва да направят саита само за филми и игри като арената ,да мойе всеки да ъплоадва щото сега един (нема да го обиждам) си играе или учи ли се и аз незнам със фтп-то.

Обаче работата е много проста тоя лео нее дал никаде как мойе да се свърйем с него да го понавикаме малко ако мойехме да уплоадваме щтехме да качиме бая работи.я погледнете директорияята ъплоад да видите ква бъркотия е всеки е качвал кво си иска и кадето иска нема никав ред .в директориата мюзик и там същото.абе голяма бъркоти е тоя саит треба да изтрият всичко от него и наново да се качат само нови работи ама не накадърно.щото халф лайв 2 я свалях 2 дена и накрав кво тя качена наебано този които я е качвал я е инсталирал на неговия комп и после я е архивирал селска работа кво да ви кажа.тва с форума е добра идея за да можем да се разберам как да качваме там да кантактуване с модераторите (в този случаи с модератора). :punk

щото халф лайв 2 я свалях 2 дена и накрав кво тя качена наебано този които я е качвал я е инсталирал на неговия комп и после я е архивирал селска работа кво да ви кажа.

На мене що ми тръгна?! :punk

ako si q svalql ot cracks.ru si varvi. I predlagam da napravim neshto da napravqt forum vav saita.NP si4ki da prashtame postoqnno E-mail-i na Email adresa na telecabel kam Leo:) ili neshto takova. I da kajat parolata ta si4ki da si kachvame i da ni e kef kato vlenem tam.

Koi ot vas e ot PZ i e kam telecabelNET (mnogo im e zle neta) :confused

Az np svalqm ot cracks.ru sas 200-210 (v4era 1MB/s :woot ) ma sega kato nema kvo da se svalq nema smisal. Trqbva da se dade dostap do vsi4ki ot telecablenet kam cracks.ru kakto si beshe.

То при нас състоянието е плачебно

това фтп е на единият от доставчиците Телакабел скороста от него е доста добра за нашия град (незнам за другите каква е) 50к средно,докато от www.warez.ru дурпам средно с 7-10к иначе в cracks.ru качва само един човек некои си Leo друг никои защото смениха паролата е така е адски тъпо.Отгоре на тва свалят от варез и качват в Cracks.ru всичко ново. аз понеже следя какво качват тука и там почти еднакво е само че когато на този лео не му се качва не качва някои игри.аз лично позвам от там само да свалям филми щтото другото не си струва.някои от игрите са качени адски некадърно така че ако ще правят нещо телето да го правят качествено.според мен трябва да направят саита само за филми и игри като арената ,да мойе всеки да ъплоадва щото сега един (нема да го обиждам) си играе или учи ли се и аз незнам със фтп-то.

Обаче работата е много проста тоя лео нее дал никаде как мойе да се свърйем с него да го понавикаме малко ако мойехме да уплоадваме щтехме да качиме бая работи.я погледнете директорияята ъплоад да видите ква бъркотия е всеки е качвал кво си иска и кадето иска нема никав ред .в директориата мюзик и там същото.абе голяма бъркоти е тоя саит треба да изтрият всичко от него и наново да се качат само нови работи ама не накадърно.щото халф лайв 2 я свалях 2 дена и накрав кво тя качена наебано този които я е качвал я е инсталирал на неговия комп и после я е архивирал селска работа кво да ви кажа.тва с форума е добра идея за да можем да се разберам как да качваме там да кантактуване с модераторите (в този случаи с модератора). :punk

Prav si. Leo e STUPID. Edin chovek nemoje sam da upravlqva edin sait. Trqbva "talpa" pomoshtnici.

тва с форума е добра идея за да можем да се разберам как да качваме там да кантактуване с модераторите (в този случаи с модератора). :punk

DAAAAAAAA edin MODERATOR (PREDATOR) hahahaha. LEO MODERATOR- hahaha

дано да направят форум.

Но ако не направят осфен тоя лео да сложи паролата за качване някаде на видно място да качим някои работи и ния user-ите.Аз незнам кои е администратор с фтп-то лео ли е кои ама изглежда не си разбира много от работа има толкова къдърни хора те сложили някаи незнаен.просто в нащия град е нешо страшно искам да живея в София

А между другото някои ми беше казал че HomeLan са си купили права да станат доставчици в Пазарджик дано тва да стане направо се места кам тях.

дано да направят форум.

Но ако не направят осфен тоя лео да сложи паролата за качване някаде на видно място да качим някои работи и ния user-ите.Аз незнам кои е администратор с фтп-то  лео ли е кои  ама изглежда не си разбира много от работа има толкова къдърни хора те сложили някаи незнаен.просто в нащия град е нешо страшно искам да живея в София

А между другото някои ми беше казал че HomeLan са си купили права да станат доставчици в Пазарджик дано тва да стане направо се места кам тях.

I az taka si vikam DANO, no uvi nema. A tva s parolata lichno az ne smqtam che shte stane. Administratora si lichi koi e - LEO, toi e edinstveniq tam, drugo ime nevijdam. Az iskam da jiveq pak v Plovdiv i da sam kam Evrocom. Super, no uvi ne sam.

Toq Leo ili e nekav malak piklio ili e jena - tapa. :confused

При телекабел маи не важи правото на лиента .

тия хора толкова ли не печелат от нас за да не могат да наемат 4-5 професионални модератори да направят едхо хубаво фтп аз сам сигутен че ако дадът на нас някои от нас фтп то ния ще се справим по добре от тях

тия хора толкова ли не печелат от нас за да не могат да наемат 4-5 професионални модератори да направят едхо хубаво фтп аз сам сигутен че ако дадът на нас някои от нас фтп то ния ще се справим по добре от тях

Ti kak smqtash. Dali nepechelqt, a? Polovinata grad e kam tqh.i s tva deto slojiha 10lv za vsqko IP fraknaha sas parite, ma problema e che sa stisnati ne im se davat za podobreniq i novovavedeniq.

ako някои е заинтересуван още да ми пише на Zvodomir@abv.bg защото нямам повече възможност да стоя във форъма

Аз също им писах, но никва файда!!! Това е толко пропаднал доставчик, че нямам думи просто!!!! Тоя Leo що си не даде майла да види кво ша го напраим!!! Толко безотговорна работа не съм вийдал!!!! :sick :sick :sick

Аз също им писах, но никва файда!!! Това е толко пропаднал доставчик, че нямам думи просто!!!! Тоя Leo що си не даде майла да види кво ша го напраим!!! Толко безотговорна работа не съм вийдал!!!! :sick  :sick  :sick

E toi ako si dade Maila ili go razbera kak e sha go skasam ot pisma :lol: . Iskam mu i GSM nomera da go spukam ot SMS-i :lol:

telacabel баклуци и ми дават некви 750 пикливи МБ ако доидат homelan се места към тях и повече няма да се занимавам.аз като се ядосам ща цъфна пред телабел и щте им дигна скандал ака сам малкък и нема да ми обърнат внимание треба да им дигнем един скандал а последствиата да са улолняване на лео назначаване на модератори е не такива които си играят с камиончета още да направат форум и да увеличат скоростите защото клиента има правото ти ако знаещ кво случаи има един приятел няма нет обажда се да види кжо става обая му вика да си рестартира комп.а тои нее вчеращен и почна да спори с нея а тя му затвори и досега нема нет и тои се отказва телекабел повече не. :punk

Аз колко пати съм спорил с тия тапаци!!! Колко пати са ме праили на неграмотен!!! И си ме трескат и в mb всеки месец ама ще им платя друг пат!!!

Айде да се съберем един ден и да иден да праим стачка пред офиса на Telecable!!! и да искаме да видим кой е тоя Leo!!! Ако има навити кажете!!! :punk :punk :punk

Аз колко пати съм спорил с тия тапаци!!! Колко пати са ме праили на неграмотен!!! И си ме трескат и в mb всеки месец ама ще им платя друг пат!!!

Айде да се съберем един ден и да иден да праим стачка пред офиса на Telecable!!! и да искаме да видим кой е тоя Leo!!! Ако има навити кажете!!!  :punk  :punk  :punk

Pishi ma PARVI.

telacabel баклуци и ми дават некви 750 пикливи МБ ако доидат homelan се места към тях и повече няма да се занимавам.аз като се ядосам ща цъфна пред телабел и щте им дигна скандал ака сам малкък и нема да ми обърнат внимание треба да им дигнем един скандал а последствиата да са улолняване на лео назначаване на модератори е не такива които си играят с камиончета още да направат форум и да увеличат скоростите защото клиента има правото ти ако знаещ кво случаи има един приятел няма нет обажда се да види кжо става обая му вика да си рестартира комп.а тои нее вчеращен и почна да спори с нея а тя му затвори и досега нема нет и тои се отказва телекабел повече не. 

Аз съм с вас.Да идем да видим кво ще кажат или се включваме към Homelan.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...