KnoppiX Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Нз точко как, ама доколкото знам за проксито забавя доста връската. Не е ли така ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Нз точко как, ама доколкото знам за проксито забавя доста връската. Не е ли така ? Ако проксито ти е на 3.5к и има възможност да ти пусне 3.5к тогава няма какво да ти забавя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Нз точко как, ама доколкото знам за проксито забавя доста връската. Не е ли така ? кое не знаеш?как да си пуснеш прокси ли ако е тва ето как става Internet Explorer --> Tools --> Internet Options --> Connections --> Lan Settings --> Proxy Server и там вече пишеш ип-то и порта Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 ami maj ne znae svqsni free anonymous proxy, potyrsi v google-to se 6te nameri6 ne6to koeto da ti pravi 3k pyk opitaj i s http://anonymouse.ws/anonwww.html to za edin sajt ili crack ne si struva da byrka6 4ak tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Щом имаме достъп до http://www.cracks.ru/, няма ли да е добре да се сложи един линк към него и на нашия warez.ru, както са направили те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted May 3, 2004 Share Posted May 3, 2004 Cracks.Ru Собственик: Телекабел Пазарджик Обем: 700гб (очаква се скоро (неопределено бъдеще - шефа бил голям циция още 4 харда по 120гб) Трафик: 10мбит от нас към тях и 20мбит обратна връзка (само не е ясно колко плащат за това.. дори не знам дали плащат - визирам Телекабел) Съпорт: Никой не се занимава със сървъра, затова и дизайна и съдържанието му будят доста смях(повечето инфо е копие от нас(с това се занимават админите им.. пък те малко работа си имат с юзърите) и нормално след като няма кой да тегли от вън и да пълни) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Аз пък вече не мога да го отворя не знам дали само при мен е тоя проблем ама определено нещо се бъгва и изобщо не ми отваря такава страница, което е много странно при положение че ако просто вече нямам достъп до вареза ще ми отваря cracks.ru оригиналния сайт за кракове обаче не ми отваря нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Az go otvarqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 И на мен не ми го отваря в момента. Вероятно самият сайт не работи временно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Ale mom4eta i momicheta ot PZ pishete po edno pisance na telekabel za toq LEO da fane da sa stegne i da napravi pone forum vav saita ili pone da ka4va si4ko izleznalo vav warez.ru. Saita sega e dosta mizeren. Ot nqkolko dena pone az im prashtah pisma za igri i gledam sa kachili teq deto im pisah i kato gledam ima efekt. Pomognete malko i viq ta pone onq Leo da napravi forum vav nego ta da mojem i da kachvame tam ne samo toi, zashtoto mai neshto baq go marzi i ni6to ne puska, Pak e drugo da svalqte ot tam sas 200 - 300kb/s otkolkoto s 50kb/s max ot wareza (pone pri men e taka dori no samo NA MOMENTI prez denq). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Ale mom4eta i momicheta ot PZ pishete po edno pisance na telekabel za toq LEO da fane da sa stegne i da napravi pone forum vav saita ili pone da ka4va si4ko izleznalo vav warez.ru. Saita sega e dosta mizeren. Ot nqkolko dena pone az im prashtah pisma za igri i gledam sa kachili teq deto im pisah i kato gledam ima efekt. Pomognete malko i viq ta pone onq Leo da napravi forum vav nego ta da mojem i da kachvame tam ne samo toi, zashtoto mai neshto baq go marzi i ni6to ne puska, Pak e drugo da svalqte ot tam sas 200 - 300kb/s otkolkoto s 50kb/s max ot wareza (pone pri men e taka dori no samo NA MOMENTI prez denq). <{POST_SNAPBACK}> С каква връзка си tonyss@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 cracks.ru е наистина собственост на Телекабел Пазарджик а смисъл откривам да се копира от warez.ru в това че връзката ми при сваляне от вареза варира от 0 до 30кб (обикновен филм 700мб се сваля за 12-18 часа) и да не говорим за слушане online ,а от cracks.ru е постоянно 30кб (700мб за макс. 8часа) Има ли начин да се upload-ва в CRACKS.Ru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 cracks.ru е наистина собственост на Телекабел Пазарджик а смисъл откривам да се копира от warez.ru в това че връзката ми при сваляне от вареза варира от 0 до 30кб (обикновен филм 700мб се сваля за 12-18 часа) и да не говорим за слушане online ,а от cracks.ru е постоянно 30кб (700мб за макс. 8часа)Има ли начин да се upload-ва в CRACKS.Ru? Май си нямаш и идея за какво става въпрос в темата . Сървъра се намира в Пазарджик. И е локален за хората там. Както те имат достъп до нашия сървър така и ние до техния. Всичко в техния сървър се копира от warez-a. Нещо като mbox.tv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 С каква връзка си tonyss@abv.bg <{POST_SNAPBACK}> na 5 to nivo sme 1.5mb. Ma misalta mi beshe takava da se nakara onq Leo da napravi Forum tam kakto vav wareza za da mojem i niq da kachvame shtoto nema ni6to ako ne ste zabelqzali.. cracks.ru е наистина собственост на Телекабел Пазарджик а смисъл откривам да се копира от warez.ru в това че връзката ми при сваляне от вареза варира от 0 до 30кб (обикновен филм 700мб се сваля за 12-18 часа) и да не говорим за слушане online ,а от cracks.ru е постоянно 30кб (700мб за макс. 8часа)Има ли начин да се upload-ва в CRACKS.Ru? <{POST_SNAPBACK}> imashe ma oneq tapaci smeniha parolata nz za kvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 na 5 to nivo sme 1.5mb. Ma misalta mi beshe takava da se nakara onq Leo da napravi Forum tam kakto vav wareza za da mojem i niq da kachvame shtoto nema ni6to ako ne ste zabelqzali.. Какво общо има форума с качването. Трябва да ви пуснат акаунти за ftp сървъра за да качвате. Това че тука е направено се ползват акаутите от форума е друга тема. За удобство е направено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Аз поразпитах едни приятели от Пазарджик и ми казаха, че това чудо го има от повече от половин година, като до скоро е било само като ftp с доста ограничен обем. Общо зето мизерия Верно, че дизайнът е доста дървен, но поне хората са решили да се развиват.А това да го пълнат със филми от нашия warez.ru е доста глупаво при положение, че техните юзъри могат да си ги свалят и от тук <{POST_SNAPBACK}> Да, това е локален сайт на телевизия Телекабел, която е и интернет доставчик в Пазарджик. Сайта го има от ~ 3 години! Филмите са наистина от вашив warez. Новите игри, също :о) Upload имаше до преди няколко месеца, но нещо се прецака и когато ги попитах дали няма да го пуснат пак ми отговориха : "в момента нямаме възможност, но се надяваме в скоро време да можете да качвате пак". Отчитайте факта, че това дето си го говорим може би и те го четат... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно си прав, четем го :о)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Какво общо има форума с качването. Трябва да ви пуснат акаунти за ftp сървъра за да качвате. Това че тука е направено се ползват акаутите от форума е друга тема. За удобство е направено. <{POST_SNAPBACK}> Mi zashto i tam da ne go napravqt taka. ILi sa tapi ili ne im sa razpravq. Edin chovek (Leo) spored men nemoje da go poddarja celiq. Se no4i wareza da go poddarja samo Dreamer, ta toi shte katalqsa ot rabota. Абсолютно си прав, четем го :о)) <{POST_SNAPBACK}> Mi kato go chetete napravete ne6to po vaprosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 КАкво да направи обикновено user-че като мене :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Браво,браво съграждани!!!Все във същия дух да я карате.Има си кусури,ама всяко начало е трудно. Да ви е честито и наздраве!!! "Пазарджик,Пазарджик,град мой любим!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Браво,браво съграждани!!!Все във същия дух да я карате.Има си кусури,ама всяко начало е трудно. <{POST_SNAPBACK}> Какво начало бе?!?! Тоя сървър е на 3 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo_Net Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 awesha moje li da se napravi forum v cracks.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Какво начало бе?!?! Тоя сървър е на 3 години... <{POST_SNAPBACK}> Аз от 4г. не съм си ходил в Пз за повече от 3 дни.Сещай се колко ми е останало време за нет.И затова за мен е начало - сега разбирам за него.Така че - остави хората да си кажат мненията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Като за Пазарджик си е добре, няма форум и музиката е малко, но поне скоростта е по-висока в сравнение с warez.ru. Защото съм от Пз Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Като за Пазарджик си е добре, няма форум и музиката е малко, но поне скоростта е по-висока в сравнение с warez.ru. Защото съм от Пз <{POST_SNAPBACK}> I na nas ni e visoka skorosta ma faida kato nema ni6to v nego. Vie nemojete da razberete che ako ne se napravi taka vseki potrebitel da kachva kakvoto svali primerno ot warez.ru ili nekoi drug free bg sait, shte e dosta po dobre i saita shte se razviva i ogolemqva. Sega kato raboti varhu nego samo LEO e ni6to. Ako sme pove4e saita shte predobie po-palen vid. I spored men shte vi e po-dobre ( na horata ot PZ) da svalite 2, 3 filma ot cracks sas 150-200kb/s za edna ve4er ot kolkoto za 2,3 dena ot wareza sas 15-20kb/s.Nali? Edinstvenoto koeto predlagam e da vlenete v www.telecablenet.com i da pratite po edno pismo na E-Mail adresa im do Leo da napravi forum vav cracks.ru ( Ne mislq che neznae kak stava) i da napravi taka che vsi4kite potrebiteli da Upload-vat v nego, ne samo toi. Pak, kachva filmi i igri ma s zakasnenie i se nalaga da gi svalqme (pone pri men e taka) 2,3 dena ako gi iskame na momenta. Ae priqten den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 http://www.cracks.ru/ <{POST_SNAPBACK}> Те това сайтче не мога да го отварям!Защо така??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.