Igniter Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Dobre sa go zapo4nali, ama qvno nqkoi e uploadnal cqlata si kolekciq ot Software, koqto q w imal, bez da se zamisli kolko e stara...Fine reader 6, antivirusni definicii ot 2003g!?! Vajnoto e 4e imat jelanie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 яко, малко дизайна ми се вижда дървен обаче и не видях форум да има edit: верно май е пазарджишки сайта. notice!: някои user-и имат "_pz" след nick-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Аз по принцип преди доста използвах оригиналния Cracks.ru и само преди 2 седмици някъде видях че е сменено, но изобщо не обърнах внимание за какво става въпрос, а просто помислих че е сменен домейна. => сайта е от скоро => или не сме имали достъп до него преди това, или е правен отскоро, но тъй като материалите в него "само леко" накуцва значи че е от скоро поне аз тва си мисля . Нямам представа за какво става въпрос, но поне засега изглежда дори така че филмите саи зтеглени от нашия варез, щото са качени само нови филми и то няколко дни след като са качени на нашия варез Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Нямам представа за какво става въпрос, но поне засега изглежда дори така че филмите саи зтеглени от нашия варез, щото са качени само нови филми и то няколко дни след като са качени на нашия варез Баш така си е. Много грозно изглежда така редом тук се появи нещо, после се копира и там и всички 'uploaded by' премахнати и написани техните... by pesh. Ама нищо... who cares. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Аз просто не виждам смисъл, ако този който ползва тоя варез така и така има достъп и до нашия. Защо трябва да копира всичко от нашия Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Аз просто не виждам смисъл, ако този който ползва тоя варез така и така има достъп и до нашия. Защо трябва да копира всичко от нашия mi mojebi im e po-visoka skorosta kum tqhniq warez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Аз поразпитах едни приятели от Пазарджик и ми казаха, че това чудо го има от повече от половин година, като до скоро е било само като ftp с доста ограничен обем. Общо зето мизерия Верно, че дизайнът е доста дървен, но поне хората са решили да се развиват. А това да го пълнат със филми от нашия warez.ru е доста глупаво при положение, че техните юзъри могат да си ги свалят и от тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 mi mojebi im e po-visoka skorosta kum tqhniq warez Не мисля. Може би са се договорили Евроком и тоя доставчик за равни скорости, няма логика само те да си хабят нета за нас, а пък ние за тях не не вярвам те да са толкоа прости Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Аз поразпитах едни приятели от Пазарджик и ми казаха, че това чудо го има от повече от половин година, като до скоро е било само като ftp с доста ограничен обем. Общо зето мизерия Верно, че дизайнът е доста дървен, но поне хората са решили да се развиват.А това да го пълнат със филми от нашия warez.ru е доста глупаво при положение, че техните юзъри могат да си ги свалят и от тук Идеята на локалния сървър е да се ограничи трафика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 На мен ли ми се струва постно, или наистина на този сайт има много малко неща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 А това да го пълнат със филми от нашия warez.ru е доста глупаво при положение, че техните юзъри могат да си ги свалят и от тук Според мен се застраховат при евентуален "разрив" в отношенията с варез. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Не мисля. Може би са се договорили Евроком и тоя доставчик за равни скорости, няма логика само те да си хабят нета за нас, а пък ние за тях не не вярвам те да са толкоа прости e to kwo ima w tqhniq warez si4ko po4ti sa kopirali t tuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Хората искат и те да си имат! Какво толкова?!? И е добре че са ученолюбиви- възприемат от ход правилата за уплоад Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Аз да ви кажа не отказвам да имаме "Втори Варез" щото след като имаме втори след време ще имаме и трети и т.н. което никак не е лошп . Най-много искам дата.бг локал Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Отчитайте факта, че това дето си го говорим може би и те го четат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Нека го четат. От друга страна някоя секция ако не работи тук и случайно я има копирана там ще можете да си дл без да чакате Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Вчера разбрах че след около 1-2 седмици warez.ru ще е видим и за други потребители,които не са от мрежата на евроком(това ми го каза шеф на една малка LAN мрежа)Има ли нещо вярно??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 ami edva li 6te e za drugi ISP ot pld ot tova EK 6te zagubqt mnogo, ako tolkova iskat - da go otvorqt za mreji 4iito warez si struva za da mojem i nie da imame nqkyv kqr ot cqlata rabota naistina data.bg e dobyr primer za qk warez site i za6to nqkoj admin ne kaje kakva vsy6tnost e havata a samo postva url i ni ostavq da gadaem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Abe biva , ama kuv vid ima...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Един въпрос, как да влезна в оригиналния cracks.ru щото доста го използвах преди и сега кат ми се наложи не знам как, през ИП не става, не знам защо но пак ми отваря тоя локалния кракс.ру, а пък знам ИП-то на оригиналния, обаче не става не знам що. Идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Един въпрос, как да влезна в оригиналния cracks.ru щото доста го използвах преди и сега кат ми се наложи не знам как, през ИП не става, не знам защо но пак ми отваря тоя локалния кракс.ру, а пък знам ИП-то на оригиналния, обаче не става не знам що. Идеи ? слагаш прокси и влизаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 През прокси не е ли супер бавно. Защото аз съм с Д+ и към cracks.ru трябва да имам около 5-6 с прокси няма ли да стане 0,2-0,3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 През прокси не е ли супер бавно. Защото аз съм с Д+ и към cracks.ru трябва да имам около 5-6 с прокси няма ли да стане 0,2-0,3 ? Тея кракове да не са по 500мб, че да ти е проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Мдам, абе много е бавно аз 10 мин ще отварям сайта по-хубаво ще кажа на някой приятел да го намери и да ми го даде както и да е, ще се оправя 10х все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Мдам, абе много е бавно аз 10 мин ще отварям сайта по-хубаво ще кажа на някой приятел да го намери и да ми го даде както и да е, ще се оправя 10х все пак къде бавно бе човек?! на достъпна + международния ти е 3.7к максимум.къде по-бавно от тва ? ти изобщо пробва ли ?? и се прави с едно прокси а не 5-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.