Jump to content
BulForum.com

http://www.cracks.ru/

Veno

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Това е поредното опровержение на ЕК към всички онези които "хленчеха" че сме "затворена" общност.

Tова май е Пазарджишкия еквивалент на warez.ru. :confused

ot kyde se izlupi?

za6to imame takava skorost ?

na koi dostav4ik e ?

Брех... Бойко Борисов?! :D Ху кеърс на кой доставчик и от къде дойде... Да лющим на воля от него пък другото тури му пепел...

~Наздраве~

Какъв е този сайт, скоростта от там е като за локален на достъпна + 64 кб/сек  :)

На мен ми прилича на "някакъв warez", а ако те интересува останалото можеш да прочетеш постовете нагоре ;) Понякога дават изключително "неочаквана" информация :lol:

Хммм, това май е "уареза" на пазарджижкия доставчик Телекабел(или нещо от сорта). Единственото доказателство дето имам е, че един приятел от Пазарджик веднъж ми каза, че в целия им сайт имало само 1 песен на Ози Озбърн и сега като проверих е точно така :D

Искам да ви питам дали тамошните юзъри могат да свалят от www.warez.ru както ние от техния сайт?

Хммм, това май е "уареза" на пазарджижкия доставчик Телекабел(или нещо от сорта). Единственото доказателство дето имам е, че един приятел от Пазарджик веднъж ми каза, че в целия им сайт имало само 1 песен на Ози Озбърн и сега като проверих е точно така :D

Искам да ви питам дали тамошните юзъри могат да свалят от www.warez.ru както ние от техния сайт?

Правилно - могат. warez.ru се отваря и в други градове :)

Малко офтопик ама искам да питам защо хора от софийския ЕК нямат достъп към варез-а?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...