bio Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Мотае ми се в краката един монитор. Ако на някой ще му свърши работа веднага го предоставям. Ползвах го като резервен известно време, леко беше блед доколкото си спомням.Тук пише, че е 17'' видимата област е 15 1/2, но това въоще не ме касае. Ако има някой желаещ, пише PM координати (предпочитам icq или skype) , разбираме се и минава да си го вземе в удобно и за двамата време. Успех на всички !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
val4an Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Мотае ми се в краката един монитор. Ако на някой ще му свърши работа веднага го предоставям. Ползвах го като резервен известно време, леко беше блед доколкото си спомням.Тук пише, че е 17'' видимата област е 15 1/2, но това въоще не ме касае. Ако има някой желаещ, пише PM координати (предпочитам icq или skype) , разбираме се и минава да си го вземе в удобно и за двамата време.Успех на всички !!! даи скаип за връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Мотае ми се в краката един монитор. Ако на някой ще му свърши работа веднага го предоставям. Ползвах го като резервен известно време, леко беше блед доколкото си спомням.Тук пише, че е 17'' видимата област е 15 1/2, но това въоще не ме касае. Ако има някой желаещ, пише PM координати (предпочитам icq или skype) , разбираме се и минава да си го вземе в удобно и за двамата време.Успех на всички !!! Замина ли монитора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 моля затворете темата. имам PM от следните участници: 1. ifak 2. Stef4oTheKid 3. mi24 4. pcworm ако утре до 8:00 не получа отговор от ifak, контактувам с номер 2 и т.н. ако монитора замине ще ви уведомя чрез PM. приятна работа и лек ден !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.