dxo Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Търся такова или подобно нему радио. Не ми трябва работещо, не ме интересува вътре в кутията има ли нещо, няма ли. Интересува ме да е със здрава кутия и добър външен вид. По мазета и тавани сигурно се намират. Предлагам 6 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Ако намериш аз се интересувам от вътрешностите и по-точно захранващия трансформатор(а може би и други чаркове) ако няма да ти трябват.Пиши ми лично съобщение ако ти попадне нещо.Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienpro Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 имам такова на село, но за 6 лв. няма да ти дам и да се снимаш с него Все пак има антикварна стойност. Ако решиш да коригираш цената в Пъти нагоре, може да пишеш лично. И РАБОТИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ако наистина е такова - "Мелодия",то смятай че няма абсолютно никаква антикварна стойност.Антики са западните апарати от преди и около войната.Българските Мелдоия,Христо Ботев,Хармония,Акорд и т.н. не са от тях и реалната им цена е подобна на тази обявена в първия пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxo Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 Както съм писал по-рано - не ми трябва работещо, за това не виждам защо alienpro няма да ми даде даже да се снимам с него. И щом си работи - слушай си го на село. Ако търся такова радио което работи - в друг форум ги продават за по 24-40 лева точно тези модели, които е писал bratmito - Акорд, Христо Ботев, Мелодия и тн. Bratmito : кое друго освен трансформатора те интересува по чаркалъка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxo Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Радиото разфасовано, чарковете отнесени. Темата да се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.