Jump to content
BulForum.com

Търся старо лампово радио

Recommended Posts

Търся такова или подобно нему радио. Не ми трябва работещо, не ме интересува вътре в кутията има ли нещо, няма ли. Интересува ме да е със здрава кутия и добър външен вид.

melodiq.jpg

По мазета и тавани сигурно се намират. Предлагам 6 лв.

Ако намериш аз се интересувам от вътрешностите и по-точно захранващия трансформатор(а може би и други чаркове) ако няма да ти трябват.Пиши ми лично съобщение ако ти попадне нещо.Успех! :)

имам такова на село, но за 6 лв. няма да ти дам и да се снимаш с него :) Все пак има антикварна стойност. Ако решиш да коригираш цената в Пъти нагоре, може да пишеш лично. И РАБОТИ :)

Ако наистина е такова - "Мелодия",то смятай че няма абсолютно никаква антикварна стойност.Антики са западните апарати от преди и около войната.Българските Мелдоия,Христо Ботев,Хармония,Акорд и т.н. не са от тях и реалната им цена е подобна на тази обявена в първия пост.

Както съм писал по-рано - не ми трябва работещо, за това не виждам защо alienpro няма да ми даде даже да се снимам с него. И щом си работи - слушай си го на село. Ако търся такова радио което работи - в друг форум ги продават за по 24-40 лева точно тези модели, които е писал bratmito - Акорд, Христо Ботев, Мелодия и тн.

Bratmito : кое друго освен трансформатора те интересува по чаркалъка?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...