stanchobb Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Продавам 12 броя луминисцентни лампи(пури) с телата(основа и прозрачен капак). Дължина 1.26м., с по две луминисцентни лампи.Употребявани,но много запазени! Без дефекти. Не са от електронните,които горят лесно от промяна в ел.напрежението- механични са, с дросели. Подходящи са основно за офиси и кабинети. Цена: слагам нещо символично,нека да е 15 лв. за бройка(2 лампи с тялото) или 80 лв. за 6-те общо(6 тела с 12 лампи). Дано на някой да му вършат работа,понеже иначе ще се наложи да ги изхвърля на боклука. Забележка: Лампите не са демонтирани все още. Това ще стане в близките две седмици. Ако някой прояи интерес,се разбраме да му ги запазя. Понеже сваля ли ги,няма къде да ги държа и директно отиват на боклука. http://www.nls-bg.com/picture/type/ostela/lum/epluspro2.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 отиват на боклука! В тази държава е забранено да отиват на боклука! Не е лошо да се осведомиш по въпроса! Има глоби... P.S. Става въпрос не за телата,а за "пурите"..имам интерес ,не за тая цена де.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Имам интерес за целите тела. Ще ти звънна да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 Запазени за lubo1972 - като първи в списъка желаещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Нова цена: 14 лв. за бройка(2 лампи с тялото) Демонтирани са вече.Останаха 5 броя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 Нова цена:САМО 13 лв. за бройка(2 лампи с тялото)!!!! Просто няма къде да ги съхранявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 Нова цена:САМО 12 лв. за бройка(2 лампи с тялото)!!!! ПРИЕМАМ И ВСЯКАКВИ БАРТЕРИ !!!! (сига да не заемат много място в пространството ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Петте за 50 лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 Само,че останаха вече само 4 броя. Нова цена: САМО 11 лв. за бройка(2 лампи с тялото)!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Останаха 4 броя. Последна цена: САМО 10 лв. за бройка(2 лампи с тялото)!!!! На тази символична цена(кажи-речи колкото лампите само) все биха могли да са ви полезни.. Отървете ме от тях,моля... не мога да ги съхранявам повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Аз те отървавам от две лампи /с по две пури всяка/. За в едно мазе. Утре след работа. 0898 83 79 07. Дай ми телефон да се чуем през деня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Останаха 4 броя.Последна цена: САМО 10 лв. за бройка(2 лампи с тялото)!!!! На тази символична цена(кажи-речи колкото лампите само) все биха могли да са ви полезни.. Отървете ме от тях,моля... не мога да ги съхранявам повече Давам Велтмайсторчето за четирите тела,всеки си поема куриера Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 Всички са продадени вече. Честито на новите собственици Темата е за затваряне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.