SouLReAVeR Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 YESSS!!! Айде Фулъм 1-я носител на купата на Лига Европа. Ще им стискам палци на 12-ти май - според мен те заслужават най-много този трофей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 И аз симпатизирам на Фулъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Като фен на Рейес и Агуеро ще стискам палци за Атлетико. Иначе снощи - много драма, яки голове - какво повече му трябва на човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Радвам се, че се получи този финал, защото двата отбора са равностойни и ще има драма предполагам. Рой Ходжсън прави истински подвиг с Фулъм, докато неговият колега Рафаел Бенитез е крайно време да бъде напъден, защото се вижда, че съсипва Ливърпул малко по малко в последните години. Особено тази година е пълен провал, имайки предвид и трагичното класиране във Висшата лига. Надявам се да паднат и от Челси в неделя. Прогнозата ми за финала е, че ще гледаме продължения и дузпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Никой от двата отбора не го виждам да играе интерски, тъй че очаквам победа в редовното време. И макар и Фулъм да са ми симпатични от момента на влизането си във висшата лига - мисля, че Атлетико са по-силни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 И двата полуфинала бяха яки с драмаи. По принцп на мен м исе искаше финалът да е Пуул- Хамбургер и жалко, че не стана. Головете на Петрич и на Акуилани бяха много хубави, както и изравнителният гол на Фулъм. Мисля, че Атлетико ще стаат шампиони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Догодина Берое ще ни представят най-добре в Лига Европа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Един европеец надали ще направи разлика межу ЦСКА, Левски, Литекс и Берое... Един дол издънки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 И макар и Фулъм да са ми симпатични от момента на влизането си във висшата лига - мисля, че Атлетико са по-силни.Е, оказах се прав! Честито на Атлетико! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Е, оказах се прав! Честито на Атлетико! Хаха, удобно си цитирал само второто изречение от поста си. Кефиш Честито на феновете на Атлетико Мадрид. Заслужаваха купата. На мен ми се гледаха дузпи, иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.