KnoppiX Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Има турнир по баскетбол. Мисля че само за ученици. Има разлепени плакати из нашто даскало и ако някой не е разбрал да му кажа Не съм сигурен дали ще е по двойки или по тройки, играе се на един кош. Желаещите в Събота, зала Академик 9:00 часа трябва да сте там да се запишете Аз ще ходя, ако някой ще ходи да се обади може да се видим там (даже да играем 2ки ко иска ) Успех на тия дето ще ходят Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Ima li zna4enie dali si treniral v nqkoi klub ili ot koe daskalo si?Taksata za u4astie kolko e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Какво ще представлява турнира? streetball или петици, или нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted April 29, 2004 Author Share Posted April 29, 2004 StreetBall, Мисля казах че ще се играе на един кош мисля че по тройки, но не съм 100 % сигурен Не знам колко е таксата и не знам защо но ме извикаха по рано да ходя може би за да се запиша. Та на мен ми казаха в 8 часа да съм там (мале как ще стана ) Мисля също че няма значение дали си тренирал или къде учиш. само май хора от спортното не се допускат ама не съм сигурен отново та това е повече подробности на място, аз повече не зная Абе елате и ще видите аз даже да не играя искам поне да гледам, ама мисля че ще играя. Най-интересни са ми как ще са възрастовите категории, ама сигурно всичко на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Амммм, зала Академик къде е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted April 29, 2004 Author Share Posted April 29, 2004 Където е и целия комплекс Академик . там има стадиони и то доста абе няма как да го сбъркаш, ама иначе нямам представа как да го обясня точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Shade .. Motocentura , Mebelna Kushta ,Lauta ,Exkalibor ,McDonalds. Tva sa nai-blizkite orientiri za Akademik.Otivash do edin ot tqx i pitash kude e akademik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.