Jump to content
BulForum.com

Турнир по Баскетбол

KnoppiX

Recommended Posts

Има турнир по баскетбол. Мисля че само за ученици. Има разлепени плакати из нашто даскало и ако някой не е разбрал да му кажа :) Не съм сигурен дали ще е по двойки или по тройки, играе се на един кош.

Желаещите в Събота, зала Академик 9:00 часа трябва да сте там да се запишете ;)

Аз ще ходя, ако някой ще ходи да се обади може да се видим там :)(даже да играем 2ки ко иска ;))

Успех на тия дето ще ходят :)

StreetBall, Мисля казах че ще се играе на един кош мисля че по тройки, но не съм 100 % сигурен ;)

Не знам колко е таксата и не знам защо но ме извикаха по рано да ходя може би за да се запиша. Та на мен ми казаха в 8 часа да съм там (мале как ще стана ;))

Мисля също че няма значение дали си тренирал или къде учиш. само май хора от спортното не се допускат ама не съм сигурен отново :)

та това е повече подробности на място, аз повече не зная :)

Абе елате и ще видите :) аз даже да не играя искам поне да гледам, ама мисля че ще играя. Най-интересни са ми как ще са възрастовите категории, ама сигурно всичко на място :)

Където е и целия комплекс Академик ;). там има стадиони и то доста :) абе няма как да го сбъркаш, ама иначе нямам представа как да го обясня точно :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...