Jump to content
BulForum.com

TCM MP3 Player

Recommended Posts

Продава се MP3 Player TCM...запазен с калъфче. Модела е само 1, така че обърквания не могат да станат. Бачка си перфектно, просто не го ползвам, а искам да си взема още РАМ и ми трябват пари. Това е ТЪРГ с начална цена 50 лв. което не значи че ше го продам за 50 лв...и да няма цигански изпълнения като 50 лв и 1 стотинка.

пик: mp3player.jpg

от мен 60 лв.

колко време свири с едни батерии ?

колко и какви батерии ползва ?

поддържа ли всякакви битрейти и VBR?

други формати освен MP3 ? WMA ?

wma mislq, 4e nqma...az i nqmam diskove na toq format...za mp3s mi e 4el vsi4ko deto mu dam. Ba4ka si i s normalni audio cds. Za pove4e info http://vcdrookie.com/rus/index.php?option=...id=21&Itemid=57

koito ne razbira ruski... http://www.translate.ru/url/tran_url.asp?l...id=21&Itemid=57

Vse pak, koito go vzeme shte go probva :)

480 sec. anti-shock system, светещ дисплей, чете обикновени дискове, MP3, CD-RW. Работи с две алкални батерии или акумулаторни (има вградено зарядно).

Blic cena: 75 leva...

Krai na turga: kraq na mesec mai, ako do togava ne sam se dogovoril s nqkoi.

Basten аз кат friend съм с предимство и ти давам 49.99 лева :) Днес точно си мислех да ходя да си купя такова чудо .... Кажи само колко държи (е колко амперчасови барий де)... И си чете всичко без проблеми ? И няма дупки по него :))?

btw 75% съм сигурен ,че ще го взема

Ako stava vapros...tva deto go prodavam e polzvano samo 5-6 puti kato se e hodilo na ekskurzii...za tva principno si ima vsi4ko i e dovolno na vanshen vid. Moje i 6 meseca garanciq ot men si da dam...ama se nadqvam pone 60 kinta da padnat...prosto trqbvat pari :(

//off topic (sorry)

@DMX

зависи на какво ще заложи - качество, цена, дизайн ...

ако гледаш само цената, Elite ще да е ... аз обаче не бих заложил на тази марка. не ми вдъхва доверие, макар доколкото знам да ползват същите корейски части като Sony.

Sony - според мен това е всичко, което трябва да притежава един CD-MP3 player

Samsung - аз си взех такъв преди половин година от техномаркет за 146 лв. в момента в българия май samsung предлагат най-изгодно от към цена и качество. не че нямам никакви забележки към него, но просто за 150 лв с дистанционно(btw имат и един модел, който е с display - MCD-SM60), ID3(аз поне държах най-много на това), адаптер .... не знам дали може да се намери.

п.п. това са само няколко примерни модела и ориентировачни цени ... дано са ти от полза.

Ako stava vapros...tva deto go prodavam e polzvano samo 5-6 puti kato se e hodilo na ekskurzii...za tva principno si ima vsi4ko i e dovolno na vanshen vid. Moje i 6 meseca garanciq ot men si da dam...ama se nadqvam pone 60 kinta da padnat...prosto trqbvat pari :(

Незнам дали ще дам повече от 50 лева... Ще помисля..

btw даваш ли го за 50 или не ?

//off topic (sorry)

@DMX

зависи на какво ще заложи - качество, цена, дизайн ...

ако гледаш само цената, Elite ще да е ... аз обаче не бих заложил на тази марка. не ми вдъхва доверие, макар доколкото знам да ползват същите корейски части като Sony.

Sony - според мен това е всичко, което трябва да притежава един CD-MP3 player

Samsung - аз си взех такъв преди половин година от техномаркет за 146 лв. в момента в българия май samsung предлагат най-изгодно от към цена и качество. не че нямам никакви забележки към него, но просто за 150 лв с дистанционно(btw имат и един модел, който е с display - MCD-SM60), ID3(аз поне държах най-много на това), адаптер .... не знам дали може да се намери.

п.п. това са само няколко примерни модела и ориентировачни цени ... дано са ти от полза.

Mnogo ti blagodarq za info-to !!!

Peace man !!!

Blic cena: 75 leva...

не яе нещо ама му иска 50 лева само в първия поуст. пичове вземете малко да четете, а!

Това е ТЪРГ с начална цена 50 лв. което не значи че ше го продам за 50 лв...и да няма цигански изпълнения като 50 лв и 1 стотинка.

Osven da se samocetiram...kato pomolq da oburnete osobenno vnimanie na: което не значи че ше го продам за 50 лв!

Nqkoi 60 lv shte dade li? 4isto nov e...ba4ka s vbr, 192 kbps, ima dovolen display, slushalkite sa novi, s adapter e...

xKiller taka kakto e trugnalo kato go prodam tova, shte pusna obqva za prodajba na CD player...

I az prodavam moq TCM plear sa6tiq e kato na snimkata na basten samo4e e bez MP3 ina4e e edno kam edno s negoviq zapazen e sviri dobre 4ete vsqkakvi piratki ima slu6alki , kalav4e i adaptar za 220v. cena 35lv.

Tvoito e CD player...i taka kato zagovorihme za cd players, prodavam takav sas slushalki(novi)+adapter+garanciq ot mislq 3 meseca beshe za 40 lv takav cd player. Ama iskam parvo da prodam mp3 playera, zashtoto imam 2 broq ot nego...moito si e moe i se prodava, na sestrata pak e moe, kogato mi trqbva.

Hehe :) и аз продавам такива хавици. 60 лева бройката (без търг). чисто нови. не ползвани. пълен комплект.

Търг се почва с цена която те удоволетворява, basten в момента ти правиш циганските работи. Няма да казвам колко е цената на такъв mp3 плеър от склада на ТСМ, да не ти изгоня клиентелата. Второ за продукт ТСМ втора употреба трябва да си доста закъсал или голям наивник за да купиш подобно нещо. Колкото и да е offrules поста ми, е пропорционален със съдържанието на глупави неща в обявата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...