Rolla Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Продавам 1. детска кошара Приблизителни размери 140х70 с детски двулицев матрак (на снимката е без едната страница, която също давам с нея) - Продадена 2. 29" TV Panasonic - Стерео, Телетекст, 4 вградени говорителя и изход 2x 25w за тонколони, Входове и изходи : 2 скарт, 3 пакета BNC + 2x чинч, 1 S-Video, 2 stereo слушалки, дистанционно - Продаден 3. Разтегателен механизъм от диван (тройка), отварян е само веднъж, има и душек като подарък който е прашасъл. Демонтирах го от дивана при преместването за да не ми тежи и пречи, а и не го ползвам - Цена 40 лв. Нова цена 30лв. за връзка 0878577113 Link to comment Share on other sites More sharing options...
5ronniecolleman Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 замяна панасоник-а за мобилен телефон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 пратих ти ПМ. ModEdit: А бой де! 14. Забранени са изолирани постове от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ" и т.н. Такива постове се наказват с warn и moderated при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 замяна панасоник-а за мобилен телефон? Не, не ми трабва пратих ти ПМ. отговорил съм на всички ПМ влизам 1 път на ден в форума оставям телефон в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 пратих ти ПМ. ModEdit: А бой де! Извинявам се питах, човека за телефон за връзка и кога може да се види ТВ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 2. 29" TV Panasonic - продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
huchetario Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 За кошарката пробвай на този адрес http://www.prodavalnik.com/ppc/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted July 21, 2009 Author Share Posted July 21, 2009 Добавям 3. Разтегателен механизъм от диван (тройка), отварян е само веднъж, има и душек като подарък който е прашасъл. Демонтирах го от дивана при преместването за да не ми тежи и пречи, а и не го ползвам - Цена 40 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 1. Продедана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted October 29, 2009 Author Share Posted October 29, 2009 3. Разтегателен механизъм от диван (тройка), отварян е само веднъж, има и душек като подарък който е прашасъл. Демонтирах го от дивана при преместването за да не ми тежи и пречи, а и не го ползвам - Цена 40 лв. Нова цена 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.