Jump to content
BulForum.com

разпродавам ненужни вещи осталали след преместване

Recommended Posts

Продавам

1. детска кошара Приблизителни размери 140х70 с детски двулицев матрак

(на снимката е без едната страница, която също давам с нея)

image160.th.jpg - Продадена

2. 29" TV Panasonic - Стерео, Телетекст, 4 вградени говорителя и изход 2x 25w за тонколони, Входове и изходи : 2 скарт, 3 пакета BNC + 2x чинч, 1 S-Video, 2 stereo слушалки, дистанционно

image162b.th.jpg - Продаден

3. Разтегателен механизъм от диван (тройка), отварян е само веднъж, има и душек като подарък който е прашасъл. Демонтирах го от дивана при преместването за да не ми тежи и пречи, а и не го ползвам - Цена 40 лв. Нова цена 30лв.

image167.th.jpg

за връзка 0878577113

пратих ти ПМ.

ModEdit: А бой де!

14. Забранени са изолирани постове от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ" и т.н. Такива постове се наказват с warn и moderated при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид.

замяна панасоник-а за мобилен телефон?

Не, не ми трабва

пратих ти ПМ.

отговорил съм на всички ПМ

влизам 1 път на ден в форума

оставям телефон в темата

Добавям

3. Разтегателен механизъм от диван (тройка), отварян е само веднъж, има и душек като подарък който е прашасъл. Демонтирах го от дивана при преместването за да не ми тежи и пречи, а и не го ползвам - Цена 40 лв.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

3. Разтегателен механизъм от диван (тройка), отварян е само веднъж, има и душек като подарък който е прашасъл. Демонтирах го от дивана при преместването за да не ми тежи и пречи, а и не го ползвам - Цена 40 лв. Нова цена 30лв.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...