Shiro Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 Trqbva mi gsm, za bashta mi po-skoro de, da ne e ot novite, stiga mi da ima budilnik i vibraciq. Kazvaite kakvo nalichno imate i kakvi pari mu iskate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 eeee zakasnq s edin den we... suntrinta prodadoh motorola T191 za 60 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Trqbva mi gsm, za bashta mi po-skoro de, da ne e ot novite, stiga mi da ima budilnik i vibraciq. Kazvaite kakvo nalichno imate i kakvi pari mu iskate. Siemens C35i +zariadno=60Lv Trium Neptune+zariadno =50Lv bateriite i na 2-ta dyrjat po 3-4dena v ikonomichen rejim.Ako te interesuvat kaji ili prati PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted May 6, 2004 Author Share Posted May 6, 2004 Taka, syjalqwam, che zaebah temata. Vse oshte kupuvam nqkakyv takyf gsm, davaite si predlojeniqta. Ne mi iskaite poveche ot 50-60 leva, shtoto ne gi davam az. Iskam da ima vibracii, budilnik i kato novo uslovie da mu dyrji povechko bateriqta. Jelatelno e da e s litievo-ionna. Naprimer edna Nokia 3310 (ot po-novite, koito sa s litievo-ionna) napylno me ustroiva za 55 leva. @batko32: mnogo pari im iskash tiq, a i bateriqta im ne otgovarq na usloviqta na bashta mi Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Taka, syjalqwam, che zaebah temata. Vse oshte kupuvam nqkakyv takyf gsm, davaite si predlojeniqta. Ne mi iskaite poveche ot 50-60 leva, shtoto ne gi davam az. Iskam da ima vibracii, budilnik i kato novo uslovie da mu dyrji povechko bateriqta. Jelatelno e da e s litievo-ionna. Naprimer edna Nokia 3310 (ot po-novite, koito sa s litievo-ionna) napylno me ustroiva za 55 leva.@batko32: mnogo pari im iskash tiq, a i bateriqta im ne otgovarq na usloviqta na bashta mi Sorry А нещеш ли 9100 комуникатор за 10лева. Аз поне несъм чул НЯКОГА да се е произвеждала батерия литий-йон за тези модели които съм предложил.Дори и нова батерия за тях държи все токова.И 2-та са със вибрации,будилник,каклулатор и т.н. . А ако искащ батерията да държи поне 10 дена....ами купи си нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 ima batka ima. Vij na na6iq pazar 4e ima daje nqkoi sa s fabri4ni Li-Ion baterii(za siemens stava vapros za drugiq nz) i vse pak vij tova za dokazatelstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 офтопик Може да си сложите на мястото на старата батерия, литий йон елемент, който в зависимост от това колко е 800, 900 1000 i t.n. mAh, ще държи със сигурност от 9 до 11 12 дена, в зависимост и от това колко говорите Има ги в Kuzmov Electronics нa Данаил Николаев и бул Христо Ботев и са евтини и говоря съсвсем сериозно, защото мойе би малко ще повярват на тези числа, които дадох от 9 до 12 дена. Но аз имах преди сименс м35, на който му смених батерията и сложих такъв елемент и от опит зная че тези числа са верни Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Chisto nova Motorola C450 ? Cveten display,po;ifonichen zvuk,vibracija , java igri i t.n. - vij ja ako iskash v saita na mtel - www.mtel.bg cena okolo 200 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted May 6, 2004 Author Share Posted May 6, 2004 Perfektno, samo che bashta mi go kupuva i ne dava poveche ot 50-60 leva Sorry А нещеш ли 9100 комуникатор за 10лева ae bez prostotii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted May 8, 2004 Author Share Posted May 8, 2004 are we, nikoi li ne iska da si prodade stariq gsm ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Shiro, поставените от вас условия са трудно изпълними, да не кажа неизпълними! Днес пазара е залят от мобилни телефони и има апарати за всеки вкус и всеки джоб. Перфектният телефон си има и своята перфектна цена, и обранто. Но двата, перфектният и слабият, трудно биха си разменили цените, както усещам искаш да се получи при тебе. Не че на практика е невъзможно. Разни хора, разни идеали... Мислех да ти помогна, но просто не виждам как да стане. Дано откриеш &quoD;телефона за баща си"! Рeace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 ima batka ima. Vij na na6iq pazar 4e ima daje nqkoi sa s fabri4ni Li-Ion baterii(za siemens stava vapros za drugiq nz) i vse pak vij tova za dokazatelstvo IMA ama MODDING OK ???...da nezabraviame TURKIUE Освен това вземи да четеш ТОЧНО кой модел съм отбелязал във поста .Говорим за Нокиа 3210 и за Триум Нептун.Освен ако ТИ си много голям баровец та ти ги правят по поръчка фирмите производителки........ама като гледам не си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatio Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 ako o6te turis6 GSM prodavam NOkia 3310 xybava e s nova bateriq - 60lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.