Curunir Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 Съжалявам, ако topic-а е не на място. Бих могъл да го пусна и na play.evrocom.net, но там положението е... да речем, не много сериозно. Идеята е следната: от две години се опитвам да играя Doom mutiplayer с някой, и успях с един човек за една седмица. Ако някой още обича играта и има желание, да се свърже с мен по icq или email. Естествено, ще играем през някой от новите port-ове на енджина, по очевидни причини. И ви уверявам, че малко игри предлагат емоцията на Doom cooperative! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 Ami az moje da probvam, ama za koi doom stava vapros.Shte varvi li na 700Mhz Duron + 192 SDRAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 Ami az moje da probvam, ama za koi doom stava vapros.Shte varvi li na 700Mhz Duron + 192 SDRAM Не не .. незнам какво мога да кажа за една от игрите-бащи на гейминга. И някой така наречен геймър да не е чувал за тях. Тъжна картинка .. Ще ти върви макар леко да ти насича Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 27, 2004 Author Share Posted April 27, 2004 Хаха! Недей шашка човека! Да, ще върви, идеално. Играта е от 1993/1994, но ако ще играем ще стане през Legacy или ZDoom. И двата порта ще вървят повече от задоволително на такава конфигурация. Бихме могли в краен случай да пробваме и Doomsday, но порта е срещу принципното ми разбиране за Doom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted April 28, 2004 Share Posted April 28, 2004 Ok.Znachi shte si svalia pak doom-a i shte razgledam kak moze da napravim neshto i pak shte pisha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.