anti Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 купувам фотоапарат над 5 пиксела до 200 лв. с предимство е канон, но не е единствен избор. очаквам предложения тук или на лични офертата е валидна до неделя след това заминавам на планина с някакъв апарат моля модераторите да изтрият темата в понеделник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti Posted July 12, 2009 Author Share Posted July 12, 2009 поради липса на интересни предложения към момента темата остава отворена до закупуване на фотоапарат Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti Posted August 1, 2009 Author Share Posted August 1, 2009 предвид променените цени на фотоапаратите офертата вече е над 6 пиксела до 150 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Колега,в Метро има за 180 лева 2 фотоапарата 'Санио' 8,1мега пиксела Иди и разгледаи,ще си вземеш за 150 лева чисто нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 предвид променените цени на фотоапаратите офертата вече е над 6 пиксела до 150 лв Позволявам си да пиша в темата защото е ъпната в момента и да помогна. Като те гледам как търсиш 6 пиксела, докато стигнеш до 7-8 мегапиксела колко ли поста ще пуснеш ... В МЕТРО има апарати от 120 до 180 лв., които са достатъчно добри. Но преди да купиш виж моделите и потърси мнения в интернет за тях. Един от важните сайтове е dpreview.com. И накрая, но не на последно място, според мен фотоапарата трябва да е бърз, направи следния тест. Вземи си комплект батерии (евтините не са с акумулатор) и карта и помоли на щанда да направишмалко проби. Включи светкавицата и избери най-големия режим с най-качествено изображение. Направи последователно 10 снимки, може да е пода, като засечеш времето. Ако времето за 10 снимки със зареждне на светкавица е 20-30 секунди, апарата е отличен. Теста зависи и от батериите. Може да е до 30-40 секунди при добри батерии. Друг тест е за колко време след включване апарата е готов да снима - от 10 секунди до 2 минути (!). Защо този тест - сапунерката или малкия цифров фотоапарат се носи за да хванеш момента, като има нещо интересно, вадиш, включваш иснимаш и след 5 секунди трябва да можеш да снимаш пак ... Всичко друго няма значение, особенно мегапикселите. Ела да ти покажа снимка с размер А4 правена с фотоапарат 2 мегапиксела за 800 евро ... страхотен контраст, цветове, яркост и детайли. Все пак ако е на кантар вземи апарат, който прави филмчета 640х480 с 24-30 кадъра в секунда със звук, така ще имаш и видеокамера с относително добри възможности, бих казал по-добра от старите видеокасети ... Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 За тия пари най-добрия избор ти е http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09037003 Взимай си го нов, за любителски снимки е идеален. Аз съм с предишния модел А460 и съм супер доволен. Прави изключително одбри снимки за парите си. Ако гониш прецизност събирай доста повече парички. Горепосочения от мен канон е бърз когато батериите не му са към края си в смисъл покрива г/д изискванията на горенаписания пост от колегата....задоволява с 20 кадъра в секунда за 640/480 като клипчето го гледам на голям телевизор задоволително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 апарат взех, сега ако има оферти за зарядно за батерии Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 моля модератора да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.