Jump to content
BulForum.com

Sound Card Problem!

Recommended Posts

:sayjin Имам ямаха 719 ОПЛ3-САкс, но имам малък проблем. Като си пусна музиката и няколко експлорера и ми насича звука. Пробвах с драивери най-нови но няма разлика. Някой да има същия проблем?!

П.С. Мерси предварително дано разрешим проблема!! :confused

ами с Уиндоус 98 съм Секънд Едишън , с даирект хикс 9 сега ми подариха за рождения ми ден хард диск 160 гигабаита ама нещо не става дали не трябва да сложа уиндоус експи? :confused

ами с Уиндоус 98 съм Секънд Едишън , с даирект хикс  9 сега ми подариха за рождения ми ден хард диск 160 гигабаита ама нещо не става дали не трябва да сложа уиндоус експи?  :confused

ами за 160ГБ най му пасва ntfs, тъй че ако машината става ще трябва да сложиш. Ама може и дъното да не ти го пуска диска

Compaq DeskPro 2000

Pentium 166 @ 200 MMX

VIA 586B

RAM 64 MB

S3 Trio64 VX/GX 2MB OnBoard

Yamaha 719 ISA

CD-RW 24x40x16 LiteOn

15` Mitsubishi Diamond Scan 15VX

Compaq AT Desktop 220W Case

Я пак си помислете какво му предлагате на момчето... Отваряйте си очите.

• 2 weeks later...

:) Ами аз не виждам какво и има на машинката при положение , че играхме преди време Half Life на такoва животно , на Software accelerating.Незнам само как това дъно е хванало 160GB хард диск ?! ;) Вместо да се чудиш си махни оверклока и направи един реинстал на windows-a.Причините може да са най-различни.Една 98-ца се слага за 20 мин.Сложи си един DirectX и драйверите без да инсталираш друго и пробвай.Ако пак е така пиши.

[edit]

Сега погледнах , че имаш проблем с 160GB хард диск .. и се опасявам, че с това дъно няма да може да го ползваш.Дори и да има ъпдейт на BIOS-а не вярвам да е включена поддръжка на толкова голям диск.

ov3rm4n мисля, че е човекът , който най-добре е запознат с HDD-та и може да има решение по въпроса.

Naggy за NTFS и FAT са изписани много неща, така че ги прочети.

Другия вариант е да събереш някви пари и да си вземеш за 40-50 лева едно дъно с процесор и да се радваш на 160-те GB ;)

:ph34r: :ph34r: :ph34r:

RESPECT

:sayjin  Имам ямаха 719 ОПЛ3-САкс, но имам малък проблем. Като си пусна музиката и няколко експлорера и ми насича звука. Пробвах с драивери най-нови но няма разлика. Някой да има същия проблем?!

П.С. Мерси предварително дано разрешим проблема!! :confused

Vish nali e pusnato DMA na 98 e disable po default, vse pak i danoto trqa da poddarja DMA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...