kvist Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 Имам ямаха 719 ОПЛ3-САкс, но имам малък проблем. Като си пусна музиката и няколко експлорера и ми насича звука. Пробвах с драивери най-нови но няма разлика. Някой да има същия проблем?! П.С. Мерси предварително дано разрешим проблема!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 Ако кажеш и на какво си я сложил, пък и на каква ОС, може и да получиш отговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 nqma re6enie na problema az imah sy6tata predi mnogo godinki moje bi ti trqbva po silna ma6inka ili new carta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted April 27, 2004 Author Share Posted April 27, 2004 ами с Уиндоус 98 съм Секънд Едишън , с даирект хикс 9 сега ми подариха за рождения ми ден хард диск 160 гигабаита ама нещо не става дали не трябва да сложа уиндоус експи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 еми може просто да ти е слаба машината и за това да насича. на стария комп и аз имах подобен проблем с ямахата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 ами с Уиндоус 98 съм Секънд Едишън , с даирект хикс 9 сега ми подариха за рождения ми ден хард диск 160 гигабаита ама нещо не става дали не трябва да сложа уиндоус експи? ами за 160ГБ най му пасва ntfs, тъй че ако машината става ще трябва да сложиш. Ама може и дъното да не ти го пуска диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 Compaq DeskPro 2000 Pentium 166 @ 200 MMX VIA 586B RAM 64 MB S3 Trio64 VX/GX 2MB OnBoard Yamaha 719 ISA CD-RW 24x40x16 LiteOn 15` Mitsubishi Diamond Scan 15VX Compaq AT Desktop 220W Case Я пак си помислете какво му предлагате на момчето... Отваряйте си очите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted May 9, 2004 Share Posted May 9, 2004 Ами аз не виждам какво и има на машинката при положение , че играхме преди време Half Life на такoва животно , на Software accelerating.Незнам само как това дъно е хванало 160GB хард диск ?! Вместо да се чудиш си махни оверклока и направи един реинстал на windows-a.Причините може да са най-различни.Една 98-ца се слага за 20 мин.Сложи си един DirectX и драйверите без да инсталираш друго и пробвай.Ако пак е така пиши. [edit] Сега погледнах , че имаш проблем с 160GB хард диск .. и се опасявам, че с това дъно няма да може да го ползваш.Дори и да има ъпдейт на BIOS-а не вярвам да е включена поддръжка на толкова голям диск. ov3rm4n мисля, че е човекът , който най-добре е запознат с HDD-та и може да има решение по въпроса. Naggy за NTFS и FAT са изписани много неща, така че ги прочети. Другия вариант е да събереш някви пари и да си вземеш за 40-50 лева едно дъно с процесор и да се радваш на 160-те GB :ph34r: :ph34r: :ph34r: RESPECT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Имам ямаха 719 ОПЛ3-САкс, но имам малък проблем. Като си пусна музиката и няколко експлорера и ми насича звука. Пробвах с драивери най-нови но няма разлика. Някой да има същия проблем?! П.С. Мерси предварително дано разрешим проблема!! Vish nali e pusnato DMA na 98 e disable po default, vse pak i danoto trqa da poddarja DMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.