CyberHill Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Въпреки, че така да се каже "съм от" Челси, Интер играха много добре. Тактически , а и пасовете им бяха перфектни. Чесли напъваха много , но хаотично , а и Малуда прави пробиви, които в 90% от случаите са безрезултатни. Е като се запънаха да нападат само "през" Малуда.... та ме изнервиха много. Може би реалния резулатат трябваше да е 3:2, а желания от мен 1:3 Като цяло смятам, че в Англия няма да има изненади и Интер ще отпаднат. BTW... Рома го изядоха много лошо... бахти.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Петзвезден Арсенал! Отнесохме Порто като Аватар - Титаник Най-накрая положителни емоции във връзка с тъпото датско копеле. Голът на Насри със сигурност ще фигурира в разни класации. Въобще с малки изключения в защита отборът изигра перфектен мач. И то без Фабрегас. Дано, дано продължат да играят така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Днес или вчера четох в gong.bg изказване на Аршавин, който защити Бентнер за слабата му игра в последния мач с думите "може би си пази головете за Порто". Дали си е имал идея колко е бил прав А на насри гола ми напомни един гол на Гигс в един финал за един FA cup Байерн напред с клизматроник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Бентнер и Уолкът се връщат от дълги контузии. В първите си мачове даже не можеха да спрат топката като хората, което е нормално. Лека полека влизат във форма, вкараха много хубави голове срещу Бърнли. Днес беше много хубав мач. Гола на Насри Аршавин нещо се намуси като го сменяха. Някой да забеляза подобно нещо или си въобразявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Определено не беше доволен. Не ги разбирам - такива смени са с цел запазване на важни играчи - защо не се радват, че са смятани за важни играчи, а се цупят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Щото на всеки му се иска да изиграе всеки мач до края, особено когато е направил силен мач. Аз очаквах много по- добра игра от Порто и по-голяма съпротива, ама третия и четвъртия гол, дето ги нахакаха Арсенал за отрицателно време ме изненадаха. Жалко за Фиорентина, искаше ми се те да продължат вместо тъпите германци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Очаквах Белия Кенеф да им е до тук участието, но не очаквах Манчо така грозно да прегазят Милан. Уеуе Мауе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Е, аз като фен на Милан бях предвидил и този "черен" сценарий. В крайна сметка в момента нямат необходимите играчи да се борят с топ-отборите в Европа, а и като сложим и контузиите и съвсем става сложна ситуацията. Този мач завършиха само с един чист защитник - Тиаго Силва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Реал = абонати на Лион. За другия мач мога да кажа само GGMU Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Не, честно...егати шампионската лига. Резултати тип волейболен мач в едните срещи, в другите дебнене до дупка. Реал... срам, срам, срам. Тия от Лион в следващия кръг дано поне се представят добре, че иначе ще вземе да излезе, че пак сме отпаднали от нищо и никакъв отбор. Бекамчето защо не беше титуляр знаят само букмейкърите и пича с дъвката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Яко гавра тази година в лигата. Сега остава Интер да треснат Челси ЦСКА - Севиля и Щутгарт да им върже и спирам да гледам ШЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 честно казано очаквах Реал да отпаднат. Не са минавали 1/8 финала от 6 години. И срещу френски отбори винаги отпадат. Също така нямат победа над Лион. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 1 милиард.... 2 милиарда...3 милиарда... 10 милиарда да дадем за 'големи футболисти' ПАК няма да стигнем 1/4 финалите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Реал и Манчестър Сити доказаха нещо, за което се говори от много време - с големите пари можеш да купиш големи играчи, но не можеш да купиш отбор. Възхищавам се на отбори като Арсенал, Ман Юнайтед, Барса - които без гръмки трансфери, със загубата на силни играчи продължават да вървят напред. Да, Барса правят донякъде изключение, въпреки, че Ибра беше заменка с Ето'о, който не бих казал, че е много по-слаб. А колко от титулярите са им излезнали от школата им? Сега сигурно Роналдо се пука от яд, защото големия отбор, с големите претенции, в който дойде отпадна, а по-скромния финансово отбор, от който дойде - продължава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 И Манчо и Барса са хвърлили не малко пари да изградят тези отбори, нормално е последната година да харчат по-малко. Реал няма основа върху която да добавят скъпите си покупки, нищо не става за една година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Да де, ама $ity от колко години го градят тоя отбор? Трета, ако не се лъжа? И наливат ли наливат - Робиньо вече си отиде вкъщи... Отбор само от звезди не става. Или поне не става без много добър треньор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Е те и Челси го правят от 4 години,ама все на полуфинал ги отвяват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Очаквах Белия Кенеф да им е до тук участието, но не очаквах Манчо така грозно да прегазят Милан. Уеуе Мауе... Уейн Рууни-Белият Пеле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Едно е да събереш 11 звезди , съвсем друго е да ги накараш да играят като съзвездие. Това , както скорпа каза , не може да се купи. И колко пари дават Арсенал , Юнайтед и Ливърпул примерно и от друга страна колко дават Реал и Money City? Лион колко пари са дали за селекция? - Май май са доста по-малко от 250 милиона и ето , че побеждават отбора със звездните трансфери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Реал и Манчестър Сити доказаха нещо, за което се говори от много време - с големите пари можеш да купиш големи играчи, но не можеш да купиш отбор. Възхищавам се на отбори като Арсенал, Ман Юнайтед, Барса - които без гръмки трансфери, със загубата на силни играчи продължават да вървят напред. Да, Барса правят донякъде изключение, въпреки, че Ибра беше заменка с Ето'о, който не бих казал, че е много по-слаб. А колко от титулярите са им излезнали от школата им? Сега сигурно Роналдо се пука от яд, защото големия отбор, с големите претенции, в който дойде отпадна, а по-скромния финансово отбор, от който дойде - продължава. Винаги е било много модерно да се плюе Реал Мадрид, особено от фенове на МанЮ. А аз да попитам като казваш за Барселона, колко пък от титулярите на Реал са школата знаеш ли? Освен това Барселона ли не правят гръмки трансфери- преди няколко години за Алвеш дадоха 30 млн, Златан им излезна към 70 млн. Постоянно се говори, че искат да вземат Фабрегас за 30 + млн, освен това, колко още е говорено и че искат също за не малки суми да си осигурят Рибери или Силва, а последното лято до последно наддавах с Реал за Вия. Не знам дали Роналдо се пука, обаче отиде на мястото където искаше и мечтаеше, освен тва в МанЮ спечели всичко. Догодина когато Реал вече се сработят напълно и са играли цял сезон и повече заедно ще има реален шанс да мачкат наред както го правеха до преди няколко години. Но каквото и да е положението в тоя отбор Реал Мадрид е Реал Мадрид и не случайно всеки иска да отиде там. Уейн Рууни-Белият Пеле... А Карик е новият Платини! Тоя коментар цепи мрака. (rofl) П.П. Бял кенеф, ама най-великият отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Догодина когато Реал вече се сработят напълно и са играли цял сезон и повече заедно ще има реален шанс да мачкат наред както го правеха до преди няколко години. Ако се намери треньор, който да успее да мотивира толкова его, събрано на едно място да играе като отбор. А и ако продължат с издънките - вярвай ми, морала и заряда в отбора главоломно ще спаднат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Винаги е било много модерно да се плюе Реал Мадрид, особено от фенове на МанЮ. А аз да попитам като казваш за Барселона, колко пък от титулярите на Реал са школата знаеш ли? Освен това Барселона ли не правят гръмки трансфери- преди няколко години за Алвеш дадоха 30 млн, Златан им излезна към 70 млн. Постоянно се говори, че искат да вземат Фабрегас за 30 + млн, освен това, колко още е говорено и че искат също за не малки суми да си осигурят Рибери или Силва, а последното лято до последно наддавах с Реал за Вия. Не знам дали Роналдо се пука, обаче отиде на мястото където искаше и мечтаеше, освен тва в МанЮ спечели всичко. Догодина когато Реал вече се сработят напълно и са играли цял сезон и повече заедно ще има реален шанс да мачкат наред както го правеха до преди няколко години. Но каквото и да е положението в тоя отбор Реал Мадрид е Реал Мадрид и не случайно всеки иска да отиде там. А Карик е новият Платини! Тоя коментар цепи мрака. (rofl) П.П. Бял кенеф, ама най-великият отбор. Братле. Реал ги чакам да се сработят вече около 7-8 години. Реал ми е един от любимите отбори, но поледните години не искам да ги гледам даже. Реал бяха велик отбор, когато половината и повече отбор на терена, бяха хора от тяхната школа. Това, плюс някоя друга звезда направи отбор. Голям отбор. Сега е станало като сбирка на манекени. Който и да вземат, колкото и пари да налеят, така отбор не се прави. Доказано е от почти всички английски отбори. Такава е реалноста, не е плюене това дето го казват за Реал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Винаги е било много модерно да се плюе Реал Мадрид, особено от фенове на МанЮ. А аз да попитам като казваш за Барселона, колко пък от титулярите на Реал са школата знаеш ли? Освен това Барселона ли не правят гръмки трансфери- преди няколко години за Алвеш дадоха 30 млн, Златан им излезна към 70 млн. Постоянно се говори, че искат да вземат Фабрегас за 30 + млн, освен това, колко още е говорено и че искат също за не малки суми да си осигурят Рибери или Силва, а последното лято до последно наддавах с Реал за Вия. Не знам дали Роналдо се пука, обаче отиде на мястото където искаше и мечтаеше, освен тва в МанЮ спечели всичко. Догодина когато Реал вече се сработят напълно и са играли цял сезон и повече заедно ще има реален шанс да мачкат наред както го правеха до преди няколко години. Но каквото и да е положението в тоя отбор Реал Мадрид е Реал Мадрид и не случайно всеки иска да отиде там. А Карик е новият Платини! Тоя коментар цепи мрака. (rofl) П.П. Бял кенеф, ама най-великият отбор. В Реал всеки иска да отиде заради паричките... Догодина пак ще си останеш само с чакането да мачкат наред "Оставете ме на мира. Смятам да остана в Арсенал до края на сегашния ми контракт, който изтича през 2011. Няма никакъв начин той да бъде прекратен. За мен това е възможно най-лошия момент да се подновят тези слухове. Сега се опитвам да се концентрирам върху мача срещу Хъл Сити в събота. Те може и да не са толкова славни като Реал Мадрид, но в момента играят много по-важна роля в живота ми. Това показа, че 240 милиона евро не купуват задължително Шампионската лига, и че в Европа гаранции за успех никога няма. В последните пет години бяхме на финал, полуфинал и два четвъртфинала. Не оценявам това като кой знае какво постижение, но постоянството не е лесно за постигане"Арсен Венгер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Роналдо например май получаваше достъчно много пари и в Манчестър. В последната година-две Сърчето му вдига заплатата на няколко пъти и кво ли не прави. Явно имаш някакви пророчески способности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Тая курва Смукачев трябва да му забранят да коментира мачове да го е*а в нещастника малоумен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.