slimmena Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Здравейте! При изключване и веднага след това включване на телефона за да сменя СИМ картата, изведнъж спря да работи, изключих варианта да е изтощена батерия, тъй като отчиташе наполовина заредена. Единствено мига червена лампичка под инфра порта. Поразрових се из нета...това било нормално за тези телефони. Някой има ли си на идея какво е станало и как мога да си го оправя, за предпочитане сам. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
memop Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Преди време имах същия проблем, но се справих съвсем сам!! Ще ти трябва дата кабел, компютър и напълно заредена батерия (може да помолиш някой познат със същия телефон да ти зареди батерията). Мн мн не помня какво точно правих, но важното е че се получи. Ползвах това - http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1514049 Чети внимателно и ако имаш някакви въпроси питай!! Друг вариант е сервиз. Но защо да даваш пари за нещо, което можеш да направиш сам с малко усилия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.