REDLINE Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Таблета е изключително запазен! Дисплея е в отлично състояние без изгорели пиксели. Характерсистики: Резолюция 800х480 и тъчскрийн 128MB вградена памет и слот за карта (Имам 2GB RS-MMC карта) 64MB рам памет 250mhz ARM процесор линукс базирана ОС Wi-Fi WLAN (IEEE 802.11b/g) Bluetooth 1.2 USB-host чрез който могат да бъдат свързани напрактика всякакви устройства през usb (unpowered) звук и видео 1500mA батерия Перфектен за линукс хакери. Следните възможности за инсталиране на алтернативна ОС: OS2007 Hacker edition OS2008 Hacker Edition Debian SID Като цяло всяка една програмка за линукс може да се компилира и пусне на този таблет. (Но все пак вече има доста голяма база със вече компилирани такива) Към това спадат и драйвери за всякакви usb устроиства. Например флашки, клавиатури, усб ланки, и хард дискове. Поддържа буутване от флаш, MMC карта или USB тоест от всякъде. Овърклок на скоростта на четене и писане на MMC картата ( на която естествено може да се качи една или няколко от алтернативните ОС) В най лошия случай може да се използва да се монтира в кола например и да се слуша музика от нея и да се гледат филми изтеглени от интернет естествено. Могат да се слагат и игри освен вградените (играл съм DooM 1). Става и за навигация , ако се свърже чрез с Bluetooth-GPS (има софтуеър в сайта http://maemo.org/ ). Има и онлайн поддръжка (софтуеър-ъпдейти и инсталации ) от самия таблет. Качено в момента : OS2007 HE и Skype ... Ето едно ревю на нокийката - http://www.ubergizmo.com/15/archives/2006/...770_review.html Таблета е в оригиналната си кутия , n770 , USB кабел , слушалки, втори стилус , карта 2GB , поставка и калъфче ЦЕНА - 150 ЛВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alicia230 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 barter interesuva li te? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted July 9, 2009 Author Share Posted July 9, 2009 barter interesuva li te? Ами не особено. Мога да направя малка отстъпка, ако имаш реален интерес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alicia230 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 kolko kara bateriqta..imam interes napi6i mi na li4ni posledna cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 kolko kara bateriqta..imam interes napi6i mi na li4ni posledna cena Батерията е като при телефоните - 2-3 дена ако не го бъзикаш много. Иначе 1 ден ако ползваш wi-fi и слушаш музичка. Общо взето дисплея точи най-много , `щото е големичък. (имаш и PM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 Нова цена от 140 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 Нова цена от 130 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Таблета вече има нов собственик и може да се затвори темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.