Jump to content
BulForum.com

Какви хора има ей

sMARTBomber

Recommended Posts

Чудя се как да охарактеризирам лицата от този тип, за да съм по-ясен ще ви покажа личните съобщения пратени ми от Insomniac и аз не знам с каква цел:

Insomniac

uslugi 144, Apr 25 2004, 20:29 PM

Група: Members

Съобщения: 2

Дата на регистриране: 11-September 03

• ima hora , koito ne jelaqt tel. im nomera da badat dostoqnie na cqla balgariq i sa platili za tova v BTK.
    koi tapak zuli bazata na BTk i napravi skapanata programa "uslugi 144"
    100% v BTK 6te se zainteresuvat ot neq !

--------------------

моят reply:

sMARTBomber

Изпратено: Re:uslugi 144, Apr 26 2004, 18:03 PM

• бе и аз не знам ама като разбера веднага ще ти кажа

Insomniac

Re:uslugi 144, Apr 26 2004, 20:05 PM

Група: Members

Съобщения: 2

Дата на регистриране: 11-September 03

ako ti si pravil programata , dobre.hubavo si q napravil, no ne me plazgai, 4e 6te me darji6 v te4enie na ne6tata.tozi koito e zulil bazata na BTk e obiknoven pederast, a ne gey! nqma ni6to veliko v tova ! sigurno se misli za golem hacker, a e prosto obiknoven dizainer !

vse pak merci za otgovora.

m/u drugoto ot rakovodstvoto na po6tata se inresuvat ot vaprosa dosta i nqma da ostavqt ne6tata dotuk !

p.s blagodarq vse pak za otgovora ti!

My Reply:

Приятел, тези данни стояха години наред и всеки търсеше по телефонен номер свободно в мрежата. Това че ти не знаеш този факт говори само лошо за теб. Не се опитвай да шашкаш народа с тъпата БТК понеже е доста плоско и наивно. Приятна вечер

--------------------

Този форум не е за разрешаване на междуличностни проблеми но това което имаме тук касае всички нас.

Трябва ли всеки който пост-ва крак за дадена програма, качва незаконно копие на Windows, качва програми за по $2-3000, пише нелегален software и тн... да се опасява че някой като горния Insomniac ще си пуска заплахите и ще разваля прекрасната идея на затворената за външни лица мрежа. :angry1

Не знам но мен този факт ме кара да се чувствам безсилен пред подлостта и завистта. :(

Ами кво да кажа... :lol: . Не знам само какво ще каже за телефонния указател на град Пловди и региона. Може ли да си платя на БТК да не ми го публикуват в указателя?

Иначе да, наистина имаше таква услуга преди време и аз съм я ползвал нерядко.

Щом хората са си платили на БТК да им бъдат премахнати телефоните от указателя БТК е трябвало да ги махне. И най-вероятно го е направила. Ако обаче не е — грешката не е в нашия телевизор…

И четвърто - спете спокойно - телефоните, на тези, които са си платили да не бъдат публикувани в указателите, липсват и от базата данни на въпросната програма. Не знам защо забравяте, че източника е един и същ и за указателя и за базата данни - БТК. Ако не си включен в указателя, съответно те няма и в базата данни - тя е просто електронен вариант на печатното издание. Това за всички дето са се притеснили...

--- Въй, вече са го пояснили преди мен... Ничего - повторението е майка на знанието...

Да, но е нормално номерът ти да фигурира в печатни или електрони версии/издания, които са публикувани преди даден клиент да си е платил за "скриване" на номерът му. Ако тази програма ползва част или цяла стара версия на тази база това би обяснило появата на един такъв номер в нея.

Ами предлагам тогава да апелираме към БТК да си изкупи обратно всички продадени екземпляри от старите издания на телефонните указатели. Ако откажат - да ги теглим в Хага!!

Може ли да си платя на БТК да не ми го публикуват в указателя?

Taka kato gledam dosta hora se izkazaha po vaprosa...

Neka samo da dobavia che BTK naistina predlagat takava usluga, daze ne sam siguren dali ne e bezplatna (prosto ne si spomniam da sa iskali pari za tova neshto). Kazvam go taka, zashtoto nashia telefon e tochno takav, niama go v ukazatelia po nasha molba.

Taka ili inache ima niakakav "vutreshen" ukazatel, v koito figurirat vsichki telefoni, no do nego predpolagam imat dostup samo opredeleni hora.... E, taka bi triabvalo da bude, dokato ne se poiavi niakoi, koito da go gepi i pusne v mrezata :D

според мен ако искаш да не ти вкарат номера в указателя не би трябвало да си плащаш. В правата но човека доколкото знам пише че всеки има право на неприкосновеност на личната информация. А домашния телефон си е точно това. И ако от БТК искат да се плаща това, то те нарушават правата на човека.

takaaa, znaeh si 4e taka 6te stane...

sega da kaja 4e tova ne6to e syvsem zakonno 4oveka napravil tozi spisyk e polzval SAMO saita na btc a ne e hack-val ne6to si tama tova e vidno ot scriptovete i moje da se dokaje

neka da kaja kak az stignah do izpolzvaneto na tova ne6o: predi vreme edin naistina pederast napravi ogromna smetka za tel. edinstvenata ni sleda be6e tel nomer ot btc otkazaha da dadat adresa a sled kato namerih adresa policiqta razbira se ne napravi ni6to, tozi sega ni zvyni i btc pak otkazvat da dadat nomera ot kydeto zvynqt - da takiva hora i kompanii (i to dyrjavni!) ima

a na sMARTBomber 6te kaja samo da ne obry6ta ama nikakvo vnimanie na takiva gluposti!

sMARTBomber изобщо няма смисъл да се занимаваш с такива балъци

има една песен която наскоро излезе :) SPENS - Da Answer (Кривогледия Diss)

може да му цитираш

Защо ми трябва да се връзвам,на кривогледи тъпаци,

дето да рапират на члена ми,имат мераци!

и няма повече кво да се занимаваш с него...остави го да си завижда,да избива комплекси и т.н.

Бтв, наистина, кво толкова пък че има телефона на някой си в базите данни на БТК, които са свободни за гледане...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...