Jump to content
BulForum.com

Търся фаянсаджия & ВиК

Recommended Posts

Имам за правене с теракот една баня, една тоалетна и антре. Освен това искам да подменя една тоалетна чиния, да махна една вана, да попълня празното с теракот/плочки след това и т.н....абе един вид - човек, дето работи тази работа.

П.П. Понеже вече има доста регистрирани от др. градове - става дума за Пловдив.

ще кажеш ли после как работи като цени на кв.м за поставяне на теракота и гранитогрес,че и на мен ми се налага да търся.Просто да си знам как върви пазара на труда за тази услуга.

Мидекс сега в Пловдив ще почват ремонт нашите точно на банята и тоалетната, като свърши майстора ако сме доволни мога да ти дам координатите му :)

Теракот фаянс---12-15 лева на квадрат ! (зависи от пазарлъка)

ТОлкова го работим ние но понеже сме хванали обект не мога да ти се предложа :)

Благодарение на Петко (pietku), работата е почти свършена. Момчето работи много добре и с чиста съвест мога да го препоръчам на всеки, който има да поставя плочки или теракот. :punk

Тъй като за съжаление той се занимава само с поставяне на плочки, продължавам да търся майстор 'ВиК', който да ми смени една тоалетна чиния с друга (пак моноблок), както и за някои дребни 'ВиК' ремонтчета.

Благодарение на Петко (pietku), работата е почти свършена. Момчето работи много добре и с чиста съвест мога да го препоръчам на всеки, който има да поставя плочки или теракот. :punk

Тъй като за съжаление той се занимава само с поставяне на плочки, продължавам да търся майстор 'ВиК', който да ми смени една тоалетна чиния с друга (пак моноблок), както и за някои дребни 'ВиК' ремонтчета.

бях пуснал обява тук,но за съжаление е истрихте но както и да е 0878 353 383 Йордан званни един телефон да се разберем какво иска6 да се парви по ВиК-то

бях пуснал обява тук,но за съжаление е истрихте но както и да е 0878 353 383 Йордан званни един телефон да се разберем какво иска6 да се парви по ВиК-то

Аз поне не съм трил нищо... :P ...а междувременно прегледах темите ти, които са точно 12 броя и между тях няма нито една за работа и тъй като във форума нищо не се трие, а само минава в архива, ми е чудно каква е била темата...

Както и да е...благодаря за предложението, но pietku вероятно ще се захване и с ВиК допълненията от първия ми пост, тъй като преди да започне да се занимава с фаянс, 4 години се е занимавал точно с ВиК, но ми го каза допълнително, защото е искал все пак първо да погледне за какъв тип работа става въпрос.

Аз поне не съм трил нищо... :P ...а междувременно прегледах темите ти, които са точно 12 броя и между тях няма нито една за работа и тъй като във форума нищо не се трие, а само минава в архива, ми е чудно каква е била темата...

Както и да е...благодаря за предложението, но pietku вероятно ще се захване и с ВиК допълненията от първия ми пост, тъй като преди да започне да се занимава с фаянс, 4 години се е занимавал точно с ВиК, но ми го каза допълнително, защото е искал все пак първо да погледне за какъв тип работа става въпрос.

съжалявам за обвинението наистина тук не съм пускал объркал съм се :unsure: ина4е ако твоя човек се откаже званкаи ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...