Midex Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Имам за правене с теракот една баня, една тоалетна и антре. Освен това искам да подменя една тоалетна чиния, да махна една вана, да попълня празното с теракот/плочки след това и т.н....абе един вид - човек, дето работи тази работа. П.П. Понеже вече има доста регистрирани от др. градове - става дума за Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 0897631187 - Раиф Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 ще кажеш ли после как работи като цени на кв.м за поставяне на теракота и гранитогрес,че и на мен ми се налага да търся.Просто да си знам как върви пазара на труда за тази услуга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Мидекс сега в Пловдив ще почват ремонт нашите точно на банята и тоалетната, като свърши майстора ако сме доволни мога да ти дам координатите му Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Теракот фаянс---12-15 лева на квадрат ! (зависи от пазарлъка) ТОлкова го работим ние но понеже сме хванали обект не мога да ти се предложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietku Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Теракот фаянс 10 - 15 лв 088 333 92 98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 Благодарение на Петко (pietku), работата е почти свършена. Момчето работи много добре и с чиста съвест мога да го препоръчам на всеки, който има да поставя плочки или теракот. Тъй като за съжаление той се занимава само с поставяне на плочки, продължавам да търся майстор 'ВиК', който да ми смени една тоалетна чиния с друга (пак моноблок), както и за някои дребни 'ВиК' ремонтчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordan_pld Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Благодарение на Петко (pietku), работата е почти свършена. Момчето работи много добре и с чиста съвест мога да го препоръчам на всеки, който има да поставя плочки или теракот. Тъй като за съжаление той се занимава само с поставяне на плочки, продължавам да търся майстор 'ВиК', който да ми смени една тоалетна чиния с друга (пак моноблок), както и за някои дребни 'ВиК' ремонтчета. бях пуснал обява тук,но за съжаление е истрихте но както и да е 0878 353 383 Йордан званни един телефон да се разберем какво иска6 да се парви по ВиК-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 бях пуснал обява тук,но за съжаление е истрихте но както и да е 0878 353 383 Йордан званни един телефон да се разберем какво иска6 да се парви по ВиК-то Аз поне не съм трил нищо... ...а междувременно прегледах темите ти, които са точно 12 броя и между тях няма нито една за работа и тъй като във форума нищо не се трие, а само минава в архива, ми е чудно каква е била темата... Както и да е...благодаря за предложението, но pietku вероятно ще се захване и с ВиК допълненията от първия ми пост, тъй като преди да започне да се занимава с фаянс, 4 години се е занимавал точно с ВиК, но ми го каза допълнително, защото е искал все пак първо да погледне за какъв тип работа става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordan_pld Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Аз поне не съм трил нищо... ...а междувременно прегледах темите ти, които са точно 12 броя и между тях няма нито една за работа и тъй като във форума нищо не се трие, а само минава в архива, ми е чудно каква е била темата...Както и да е...благодаря за предложението, но pietku вероятно ще се захване и с ВиК допълненията от първия ми пост, тъй като преди да започне да се занимава с фаянс, 4 години се е занимавал точно с ВиК, но ми го каза допълнително, защото е искал все пак първо да погледне за какъв тип работа става въпрос. съжалявам за обвинението наистина тук не съм пускал объркал съм се ина4е ако твоя човек се откаже званкаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.